POSTAL STEEL GROUP POLSKA

• Mrowino

3. Opinie o pracodawcach Tarnowo Podgórne
  5. Opinie o POSTAL STEEL GROUP POLSKA

Opinie o POSTAL STEEL GROUP POLSKA Tarnowo Podgórne

Nie przegap nowości o POSTAL STEEL GROUP POLSKA!

Robb

15.05.2021 10:24

Śmiało mogę polecić tą firmę, bo mimo kilku wpadek z mojej strony nie wywalili mnie na zbity pysk tylko dali szansę. Dziękuję!!!

15.05.2021 20:16

Nie wywalili bo tam nie chce nikt robić i nie mają wyjścia.
    Heavy

13.05.2021 09:01

Nie spotkałem się z niczym złym ze strony tego pracodawcy. Jak na dzień dzisiejszy, wszystko w porządku.

13.05.2021 13:31

Tam nic nie jest ok. Chyba pomyliłeś firmy!

14.05.2021 10:21

Puknij się w głowe. Tu ludzie szarpią stal za miske ryżu , to nie jest nic złego!?
    Forek

13.05.2021 14:29

Gwarantują dobre warunki i pewną, dobrze płatną pracę.

14.05.2021 10:19

Jesteś niepoważny dobre warunki pracy w pyle i kurzu. No chyba że lubisz wdychać opiłki stali i wąchać oliwe przemysłową!
    Mako

10.05.2021 11:03

Pozostawiam swoją opinię dla tych osób, które będą chciały lub w tej chwili aplikują - uczciwa i solidna firma.

13.05.2021 13:35

Uczciwa firma toto napewno nie jest. Uczciwa firma docenia pracowników a nie płaci śrubki. W obecnych czasach to są to śmieszne pieniądze.

12.05.2021 10:52

12.05.2021 13:00

Chyba cie pogieło. Nikomu nie polecam po co ma wpaść w (usunięte przez administratora) Załoga magazynu jest ok. Ale kierownictwo z trąbą na czele to szkoda gadać.
    Magdalena

03.05.2021 17:42

Od co najmniej trzech lat nie wypowiadacie się na forum Postal. Zastanawia mnie, z czego to może wynikać. Bo nie widziałam nigdzie komunikatu, żeby firma przestała funkcjonować i chyba dalej zatrudniają pracowników – poprawcie mnie, jeśli się mylę. Możecie mi przybliżyć obecną sytuację tej firmy?

04.05.2021 13:28

Magdalena, nieuważnie czytasz. Ostatnie wpisy są z kwietnia br.

04.05.2021 19:38

Zatrudniają ale nikt tam w tym (usunięte przez administratora) nie chce robić.
    Roki

26.04.2021 12:00

Pracowałem i wg mnie warto tam popracować. Dobre miejsce i na start i dla bardziej doświadczonych osób.

02.04.2021 07:48

Ta firma tonie kapitanie i nie ma już odwrotu. Lewizny robią tam wszyscy ty rôwnież!
    były

06.04.2021 15:44

Nie wiem co zrobiła Ci firma, ale Te wpisy nie świadczą o Tobie dobrze. Może lepiej znajdź inną pracę.

15.04.2021 22:06

Ta firma nic mi nie dała tylko zabiera.
    Firma krzak

05.03.2021 17:26

Takiego gówna jak ta firma to ze świeczką trzeba szukać. (usunięte przez administratora) jakich mało. Zapraszam wszystkich którzy lubią pracować(usunięte przez administratora). I być (usunięte przez administratora) na każdym kroku!!!!
    Dawaj

11.03.2021 22:58

Współczuję właścicielowi jeśli trafia na takich pracowników jak ty. Pewnie zanim zaproponowali ci pracę to czarowałes jaki to jesteś kompetentny wspaniały a już w realnej pracy okazało się , że obowiązki cię przerastają ? Niektórzy myślą, ze za minimum od siebie dostaną sushi a jakby się przypatrzeć ich zaangażowaniu to niektórzy nawet na miskę ryżu nie zapracują

23.01.2021 15:05

Ciekawe co zrobią z tym kierownikiem jak go ktoś sprzeda. Ja bym go wywalił z hukiem.
    Yomi

08.02.2021 20:25

Tajemnica Poliszynela. Pół magazynu kradnie więc nikt na niego nie doniesie. Najważniejsze ze na inwenturze się wszystko zgadza. Więc Mario nie będzie robił afery bo nie ma o co :)
    były

16.02.2021 11:12

Czyli @pracownik również?

08.02.2021 20:20

Zdecydowanie NIE. Poswieccie więcej czasu na poszukanie innej firmy

30.01.2021 13:34

To nie są pomówienia tylko fakty.
    niezależny

03.02.2021 09:45

Jeśli to są fakty jak twierdzisz, a Ty jesteś pracownikiem to co jest powodem, że tego nie zgłaszasz faktu kradzieży przełożonym tego kierownika?

22.01.2021 15:31

Czy kierownik nadal wynosi towar? Czy ktoś to w końcu zgłosi?
    gość

27.01.2021 10:56

Należy unikać takich oskarżeń jeśli nie ma pewnych dowodów. Sugeruję unikać pomówień

24.01.2021 10:20

Kierownik kradnie?! Niezła firma.

01.01.2021 17:42

Jest tam wieczny bałagan.
    przy_okazji

22.01.2021 13:30

pracowałeś tam czy tylko słyszałeś? Fakt jest taki, że firma rzeczywiście kiepska. Szczególnie Dyrektor handlowy - zupełny brak kompetencji.
    XS

27.12.2020 13:36

Przeprowadziłem rekrutację on-line z dwoma panami. Po rozmowie i przedstawionej ofercie już nawet nie chciałem żeby oddzwaniali. ŻENADA !!!
    przy_okazji

22.01.2021 13:28

to znaczy, że niekompetentni czy też z deficytem intelektualnym?

01.01.2021 13:03

(usunięte przez administratora).

29.12.2020 15:51

Na prace w postalu szkoda czasu. Na magazynie jest fajna ekipa ale tylko tam pozostałe działy to porażka szczególnie dział zakupów, ci ludzie nie mają pojęcia co tam robią. Zarząd firmy to jeden wielki dramat patrzą tylko na swoje stołki reszta się nie liczy. Pensja jest nie adekwatna do wymagań praca jest ciężka w brudzie i zimnie. Zimą jest około 10 stopni na magazynie. Kierownicy to szlachta. Ludzie odchodza bo nie ma tam przyszłości ,nawet starzy pracownicy mówią że atmosfera jest coraz gorsza. (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) , uciekajcie stamtąd.
    Marketing

17.07.2019 18:58

Co za emocje! Polecam hepaslimin, dobrą książkę, urlop w Grecji, na Lazurowym Wybrzeżu i dla równowagi Syrię, Irak. Prawdopodobnie ma Pan zaburzenia równowagi biegunowej , na skutek pracoholizmu, andropauzy lub doświadczasz przemocy domowej. Zalecam Panu odprężenie, zmianę klimatu. Dla odważnych PH skok na bungee, masaż tajski i Harnasia. HR Postal.
    były_na _ spokojnie

04.12.2020 09:10

Rzeczywiście twórca tego tekstu musiał mieć jakieś zaćmienie. Przykro to czytać
    były_na_spokojnie

08.12.2020 08:44

Były co można wywnioskować z nick'a. Nie polecam.
    Tom

18.11.2020 11:13

Szkoda czasu na tą firme

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w POSTAL STEEL GROUP POLSKA?

Kontakt - POSTAL STEEL GROUP POLSKA

Sowia 6 62-080 Tarnowo Podgórne

Branża główna: Instalacje budowlane

10.11.2020 18:38

Firma idealna do aplikacji dla osób mających małe oczekiwania, niedowartościowanych i gustujących w nędznych warunkach pracy. Myśle, że praca na tz kasie w sklepach które mijamy na każdym kroku byłaby lepsza jak jakiekolwiek stanowisko w tej firmie Rada dla osób które czytają gowork i myślą sobie eee tam opinie tyko Polaków malkontentów Wiecie co- śmiało- idźcie, spróbujcie i uciekajcie po kilku tygodniach zmarnowanego czasu :) (a w tym czasie mogliście trafić na fajnego pracodawcę ;) )

17.07.2019 11:56

Sprzedaż

17.07.2019 17:03

Kolejny co ciężko haruje. Przyjacielu zmień pracę, albo lekarza, jak na urlopie zajmujesz się pracą. Weź kredyt i otwieraj własny interes, zanim zgorzkniejesz do reszty. Całe życie będziesz narzekał i będziesz wstawał spocony rankiem? Nie bądź (usunięte przez administratora)
    Zakręt

29.07.2019 17:07

Ales zdenerwowany. Co Ci zrobili ze tak plujesz jadem ?
    Pracujący.

09.07.2019 17:13

Wiele opinii jest negatywnych na temat firmy, zgoda, ale Ci którzy pracują po 5,6,8 lat nie mają ochoty włączać się do grona sflustrowanych . Nie posądzam ich również o skłonności masochistyczne. Jeśli radzisz sobie w życiu, to dajesz radę w pracy. PH odchodzą, którzy mają problemy. Ci którzy sobie radzą, nie narzekają na płacę.
    Obecny

13.07.2019 01:35

Zgadzam się. Jak się nie da kombinować, robić lewizny, to nie którym pracownikom nie pasuje. Nazywają to mobingiem, inwigilacją, wyzyskiem, jak to mówią z uczciwej pracy nie wyżyjesz, jak Kalemu ukraść krowe to źle, ale jak Kali ukraść krowę, to dobrze. Lojalność dopuszcza robienie we własne gniazdo, małe przeinaczanie rzeczywistości, kłamstewko - drobnostka. Pozdrawiam Dulskich i byłych, obyście w nowej pracy i życiu się odnaleźli.
    NICK

28.06.2019 12:59

Cześć wszystkim. Praca w firmie Postal to naprawdę wyzwanie(jeśli poradzisz sobie w tej firmie to w każdej) Niestety PH nie maja żadnej mocy decyzyjne maja ustalone od górnie ceny stałe jeśli PH chce zmienić cenę musi się grubo tłumaczyć przed Panem "Dyrektorem"SS i spowiadać dlaczego po co itp. Oczywiście ceny jedne z największych na rynku. Cały zarząd nie słucha nikogo dla nich liczy się tylko sprzedaż i wszyscy są tylko zwykłymi numerami w tabelce Pana Tabelki:) Braki na magazynie to jest zmora z artykułów top 10 to jest brak 3-5 pozycji nagminnie wiec nie można liczyć na stabilizacje w sprzedaży do klientów, a nie mowie już o brakach w nierdzewce to jest po prostu kpina z PH którzy robią co mogą a później i tak nie ma co sprzedawać, nie mówiąc już ze są drożsi o jakieś 10-20%. Ale jak ktoś chce spróbować wyzwania to oczywiście, ja sam ogólnie nie polecam:) Życzę wszystkim pracującym w POSTALU wszystkiego dobrego:)
    Bambus

02.07.2019 18:53

Ile lat tu pracujesz ze tyle informacji sie zebrało A może ta opinia skutkiem tego ze wasze drogi się rozeszły ?
    Ten/a obcy/a

01.02.2019 23:13

Magazyn spory, dużo towaru obsługa fachowa znają się na towarze, magazynierzy solidni i rzeczowi (chyba muszą im dobrze płacić), na sklepie dziewczyny kompetentne, nowe twarze szybko załapały o co chodzi i chetnie pomagają. Jestem zadowolony/na z usług jak i asortymentu firmy.
    Szczęśliwy

09.03.2019 16:48

Co? A cóż to za brednie znowu... Chyba wrócił abonament, na pozytywne opinie. Mówią tonący brzytwy, się chwyta. Ta firma zawsze potrafiła zaskakiwać, i chyba nigdy nie przestanie. Każdego dnia, czymś jeb... w potylice Niewiadomo, czy się śmiać,czy płakać
    Gość

24.03.2019 21:23

Dajcie sobie spokój z tą firmą szkoda czasu.
    Elvis

04.03.2019 16:07

Ludzie socjal wynosi w tym roku prawie (usunięte przez administratora)zł na osobę, a ta śmieszna firma daje na swieta (usunięte przez administratora)zl brutto!!!!(usunięte przez administratora)
    ex-na spokojnie

11.03.2019 15:50

Elvis, chyba Ci się wszystko pomieszało. Co ma socjal do bonów świątecznych? Równie dobrze bonów może nie być. PiP w tym przypadku to nie najlepszy pomysł bo brak podstaw. Poczytaj trochę, wyedukuj się trochę i wtedy podejmij temat.
    Nagrody

17.08.2018 10:58

Dominika zapomniałaś dodać o nagrodach na 10,15,20lecia pracy w postalu a w tym roku kilka osób się złapie

20.07.2018 16:25

Polecam pracę w biurze, super atmosfera, wszechobecny szacunek i pełna swoboda działania. Jak ustalisz na rozmowie wynagrodzenie, tak będziesz pracować, a praca lekka i przyjemna (no i z klimatyzacją). "Na górze" - biura można liczyć na start średnią krajową (ręka), podwyżki co rok, w zależności od obowiązków i czy auto służbowe, dochodzą premie, 13, gruszka, prezenty wg uznania. Przerwy wg zapotrzebowania, ale bez przegięcia, kawa i herbata do woli. Przyjazna kadra zarządzająca właściciele jak i dyrektorzy pełen szacunek. Ciekawe wyjazdy, imprezy integracyjne, karta multisport i opieka medyczna refundowana 100%. Poniższe negatywy muszą pisać rozleniwione spady z amazona, przykre. Polecam
    Była szczęśliwa

24.07.2018 08:49

Większego kłamstwa w zyciu nie slyszalam. Klimatyzacja w jednym biurze na cala firmę i sali konferencyjnej. Na swieta od 50 do 100 zl. Brak podwyzek, premi,zero szacunku do ludzi, opieka medyczna za 1 zl fakt ale zero badan w tym nawet podstawowych.(usunięte przez administratora)I nie jestem rozleniwionym spadem z amazona ....

13.08.2018 07:28

Dominiką wszystko co napisałaś raczej się nie zgadza z rzeczywistością.
    Była

31.07.2018 22:26

Witam , praca w postalu raczej nie należy do przyjemnych. Gdzie tylko się nie ruszysz masz oczy na sobie. W stresie byłam na sama myśl wejścia tam w każdym kolejnym dniu. Ponadto firma niepoukładana brak normalnych rozwiązań, mówię tu gdy jest problem to nie wiadomo co robić lub do kogo się zwrócić żeby nie zostać zjebanym . Wypłata kiepska, brak premii nie wspomnę już o świątecznej. Najszczęście trafiłam na lepsza cudowni ludzie i pieniądze dobre. Odradzam pracy w postalu ludzie nawet szkoda czasu żeby pójść na rozmowę
    Dobrosława

27.07.2018 23:05

Proszę o informację w/s stanowiska kierownika sklepu, ogłoszenie nie jest już widoczne, czy firma nadal szuka? Pensja to średnia krajowa - ok, ale jakie są auta służbowe?
    JatoJa

29.07.2018 14:41

Odpuść sobie , szczerze odradzam.

23.07.2018 01:27

@Aplikująca, moja aktywność na tym forum nie jest w żaden sposób związana z firmą Postal Steel Group. Jestem moderatorem Gowork.pl. Moim zadaniem jest czynne uczestnictwo w dyskusji i zachęcenie osób znających firmę do wypowiedzi. Ponad to dbam o przestrzeganie regulaminu i stale staram się informować Was o aktualnościach z firmy i nowych ofertach pracy.
    ex

23.07.2018 10:47

i pracujesz z niedzieli na poniedziałek o 1:27 w nocy :)

21.07.2018 10:24

W firmie postał zwalnia się ludzi za nic , rotacja na skale nie wyobrażalna, atmosfera tez nie najlepsza na każdym kroku jesteś obserwowana. Z wypłata nie ma szału, premi w ogóle , miłego słowa tez nie otrzymasz .. tylko zawsze mogło być lepiej .Ogólnie nie polecam firmy postal.
    Aplikująca

16.07.2018 13:25

Niedługo mam rozmowę w tej firmie na stanowisko biurowe. Czy w biurze również jest duża rotacja ?
    Krystyna

17.07.2018 14:54

@lena, @Aplikująca ja też mam rozmowę do biura niedługo. dajcie znać po rozmowie jak było.

21.07.2018 10:19

Nie polecam odpuść sobie :)

21.07.2018 10:18

O czym wy mówicie żadnych wyjazdów integracyjnych nie ma ! Premia na świeta to 50 zł !

21.07.2018 10:16

Ludzie szkoda czasu nie warto !! Tam tylko praca pod presja i ludzie do tego fałszywi.

16.07.2018 18:51

@Aplikująca, zachęcam Ciebie, żebyś po swojej rozmowie podzieliła się wrażeniami na forum. Pomoże to osobom, którzy również przygotowują się do aplikacji. Na stronie internetowej firmy natrafiłam na nowe ogłoszenia o pracę. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to dodaję link: http://postal.pl/firma/kariera/
    Aplikująca

17.07.2018 07:25

@Dominika , ale Ty jesteś z tej firmy czy jak ?
    Bartek

04.06.2018 17:59

Czy tak dobrze się wam pracuje i nic nie piszecie?
    Bzyk, bzyk

08.07.2018 08:24

Masz wszystko napisane , po co mają sie powtarzać

29.09.2017 08:52

Kiszka ziemniaczana

13.03.2018 21:21

Dominika wiesz w co się wkłada kaszankę...? no to ciągnij to!
    Bzyk, bzyk

08.07.2018 08:22

Na wszystko masz odpowiedz po niżej, po co pytać , trzeba być " niepełnosprawnym" aby tam chociaż pracować , byłem tam kiedyś na rozmowie z dziwną pania Magdą G. Odradzam , Jeśli ktoś narzeka to niech przed zatrudnienien przeczyta co ludzie opisują. Mam ogromne doświadczenie w rozpracowywaniu ludzi i zjawisk jakie tam widziałem.
    Bogu dzieki nie.

17.05.2018 15:36

Byłem kiedyś na rozmowie. Stanowisko średniego szczebla biuro. Rozmowa przeprowadzana o 8.30 pokoju gdzie stały 3 biurka, więc dało się wyczuć, że czyjeś miejsce pracy. Posadzono mnie na takiej dostawce do jednego biurek i rozmowa trwa z dwiema osobami... Nagle wpada trzecia osoba, trzaska drzwiami i orientuje się, że trwa rozmowa. Ani "Dzień dobry, ani pocałuj mnie w (usunięte przez administratora) Rozpakowuje się przy biurku do pracy. Siada. Po chwili wychodzi. Rozmowa cały czas trwa... Wraca po 10min z kawą dla siebie i jednej koleżanki, która prowadziła rozmowę. Hmm... Dopowiedzcie sobie sami, czy chcecie pracować z takimi "ludźmi"...
    anonymous

17.05.2018 20:19

Ta osoba to sama Pani prezes....I zachowanie tego typu to standard. Zero szacunku do ludzi . Nie ten będzie następny po co się wogole tym przejmować to tylko ktoś tam. Rzenada
    ex_na spokojnie

14.04.2018 11:05

Cóż można dodać poza tym, że naprawdę jest to fatalna firma. Jest źle zarządzana, a już na pewno handlowcy nie mają wsparcia swojego przełożonego, który nie nadaje się do tej roli i nie posiada żadnych ku temu kompetencji. Wszystkie obszary zarządzane są na sztywno przez Prezesa, który sam decyduje o wszystkim nie pozwalając innym na odmienne zdanie... Jeśli chcecie zarabiać na poziomie rynkowym to również nie jest to to miejsce... Zastanówcie się proszę czy na pewno chcecie pracować w Postal. Jeśłi nie musisz nie rób tego.

Zostaw merytoryczną opinię o POSTAL STEEL GROUP POLSKA