2.6/5

• Mrowino

3. Opinie o pracodawcach Tarnowo Podgórne
  5. Opinie o POSTAL STEEL GROUP POLSKA

Opinie o POSTAL STEEL GROUP POLSKA Tarnowo Podgórne

Nie przegap nowości o POSTAL STEEL GROUP POLSKA!

Mahonek

24.05.2021 14:27

Dla mnie ta praca jest ok. Płacą w terminie, po godzinach nie zostaje.
    Wojtek

28.10.2022 23:06

Ile Ci zapłacili za te bzdury?

11.06.2025 17:02

Ta firma jest chyba nie halo. Już od roku poszukują jak to nazywają "managera regionu" w Polsce płn-wsch. Już tych ogłoszeń z tym regionem, to widziałem ze cztery przez ten czas. Jak rozumiem znajdują kogoś, zatrudniają i po krótkim czasie rozstają się z nowym pracownikiem lub pracownik ich "rzuca". Czyli w jeden rok to było trzech lub czterech naiwnych. Czyli z firmą lub dyrektorem który zarządza handlowcami jest coś nie tak. Uważajcie przyszli kandydaci.

10.08.2025 09:35

Dokładnie tak. Ta firma uprawia "zabawę w zatrudnianie". Pracownicy nie są w ogóle doceniani, a szef narcyz potrafi bajki opowiadać na temat pracowników. Tam nie ma żadnej stabilizacji, ani koncepcji rozwoju firmy.

11.08.2025 13:58

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Z przykrością czytamy, że Pana/Pani doświadczenia z naszą firmą nie były pozytywne. Chcielibyśmy jednak odnieść się do poruszonych kwestii i przedstawić fakty, które świadczą o realnej sytuacji w naszym zespole. W naszej firmie zatrudniamy obecnie ok. 70 osób. Ponad 60% zespołu pracuje z nami od 5 do 20 lat, a w tym aż 12% osób pracuje w naszej firmie od ponad 15 lat. Tak wysoki odsetek długoletnich pracowników jest dla nas dowodem stabilności zatrudnienia i potwierdza, że wiele osób wiąże z nami swoją karierę na długie lata. Dbamy o rozwój kompetencji i dobre warunki pracy – nasi pracownicy mają dostęp do szkoleń, a także pakietu benefitów, w tym prywatnej opieki medycznej i programu Multisport. Gwarantujemy stabilne zatrudnienie w oparciu o umowy zgodne z przepisami prawa pracy.
    chętny

05.08.2024 12:21

Witam, czy angielski jest wymagany? Chodzi o pracę na stanowisku pracownik biurowy ds. obsługi klienta?

05.08.2024 13:37

Na stanowisko Pracownika Biura Obsługi Klienta nie jest wymagana znajomość języka angielskiego. Będzie ona jednak dodatkowym atutem w przypadku pojawiających się ze strony klientów zapytań mailowych i telefonicznych w języku angielskim. W przypadku chęci aplikowania, zapraszamy do przesłania CV na adres [email protected].
    Domi

01.05.2024 21:31

Witam, że dwa lata temu już ten temat widzę, że był poruszany odnośnie pracy zdalnej dla Managera Eksportu. Do dziś widzę, że jedyne co jest zdalne w ogłoszeniu to sama rekrutacja. Można poznać powód czemu jest to tryb w 100% stacjonarny? Oraz jak sama rekrutacja zdalna jest zorganizowana?

02.05.2024 08:30

Dzień dobry. Pierwsze rozmowy są przeprowadzane zdalnie. W kolejnych etapach rekrutacji kandydat jest zapraszany do siedziby firmy. Oferowana praca jest pracą stacjonarną. Pracownik uczestniczy również w targach oraz delegacjach. W przypadku chęci aplikowania, zapraszamy do przesłania CV na adres [email protected].
    Ilona

14.03.2024 15:44

Hej, interesuje mnie wstępnie zatrudnienie jako asystentka działu sprzedaży, nie często widzę by od razu oferowano umowę o pracę na takim stanowisku, wcześniej zdarzało mi się widzieć zlecenie. W każdym razie ta umowa jest na czas określony czy już na czas nieokreślony?

19.03.2024 13:28

Dzień dobry. Zawsze zatrudniamy na umowę o pracę. Pierwsza umowa jest na czas określony 6 miesięcy. W przypadku chęci aplikowania, zapraszamy do przesłania CV na adres [email protected].

29.03.2024 14:15

Dzień dobry, Zarówno pierwsza umowa jak i kolejna są umowami o pracę. Zgodnie z kodeksem pracy po trzeciej umowie podpisywana jest umowa na czas nieokreślony. W przypadku chęci aplikowania, zapraszamy do przesłania CV na adres [email protected].
    Gość

14.03.2024 06:26

Widzę że obecnie firma poszukuje tzw, managera regionu jak to ładnie nazywają, a po prostu PH. W związku z tym mam pytanie do obecnych pracowników, czy możecie coś napisać na tema tej pracy w/w firmie ? Czy warto startować i ubiegać się o to stanowisko, jak wygląda dzień pracy, czy przewidziane są dni biurowe dla takiego PH, jakie zarobki, jakie samochody, ile czasu należy być w polu, itd ? Proszę o info. Pozdrawiam

19.03.2024 13:29

Dzień dobry, zachęcamy do złożenia aplikacji wysyłając CV na adres [email protected]. Na stanowisku Managera Regionu są przewidziane 2 dni biurowe w tygodniu. Aktualna flota to KIA Ceed. Odnośnie wysokości wynagrodzenia, zapraszamy do udziału w rekrutacji. Podczas rozmowy rekrutacyjnej otrzyma Pani/Pan wszystkie odpowiedzi.
    Emilia

30.03.2023 07:06

Jeśli chodzi o pracę na dziale eksportu to ile osób jest tam potrzebnych? Z tego co wyczytałam na forum parę miesięcy temu szukali menedżera a obecnie wisi ogłoszenie dla specjalisty w sieci. Wydałby ktoś opinię odnośnie pracy na dziale? Jak zespół ostatecznie się organizuje? Praca w nim nie jest podkreślana w ogłoszeniu, więc się zastanawiam nad ostateczną specyfiką pracy

30.03.2023 15:16

Cały czas aktywnie rozwijamy się na rynkach zagranicznych, dlatego rozbudowujemy nasz dział eksportu. Poszukujemy kolejnej osoby, specjalisty/tki z komunikatywnym językiem niemieckim. Zachęcam do wysłania CV na adres [email protected], dokładne wymagania znajdują się w ogłoszeniu: https://postal.pl/kariera/specjalista-dzialu-eksportu/

04.12.2022 14:56

10.12.2022 13:58

Nadal pracuje i niepodoba mi sie że smalec - jesli wiesz o kim pisze przez lata wynosi towar. Ale nikt nie pójdzie tego powiedziec bo on jest mściwy.
    Cyrk

19.02.2022 23:20

Bonmario - może i coś sprzedamy, ale na marketingu się nie znamy. Oni w ogóle zaczęli coś sprzedawać online? Czy tylko dyskusje o tym jak są "najlepszym ecommercem na rynku"? XD
    Annonim

05.12.2022 02:15

Ja kupowałem na tej stronie, ogólnie obsługa ok i fajna jest możliwość odbioru osobistego. Niestety towar potrafi się znacznie różnić między dostawami. Czasem na tym samym kodzie nagle pojawia się inny wzór bo zmieniają dostawcę i kibel z rozpoczętą pracą, gdy brakuje kilku elementów i chce się dokupić te same. Sprzedają też na allegro, ale po znacznie wyższych cenach.

28.10.2022 23:12

On

05.11.2022 12:41

Prawda
    Now9

16.09.2022 22:53

Totalny syfon, (usunięte przez administratora) na każdym kroku samochód nie do użytku prywatnego (nawet do sklepu nie wolno jechać). Śledzenie non stop, premie to tylko dla tych co donoszą na innych, nigdy nie podejmujcie pracy dla (usunięte przez administratora) .
    Bon Mario

28.10.2022 23:03

Prawda
    Justa

25.10.2022 12:42

Zauważyłam ogłoszenie na stanowisko Menedżer Eksportu, czy rozmowy odbywają się w firmie czy online?

25.10.2022 13:04

Dzień dobry, zapraszamy do złożenia CV. Rozmowy odbywają się w siedzibie naszej firmy, w Tarnowie Podgórnym. Możliwe jest również umówienie spotkania online. Jesteśmy elastyczni w tym zakresie.

25.10.2022 15:51

Dzień dobry, Praca odbywa się w godzinach od poniedziałku do piątku od 8 do 16 lub 7 do 15 (ustalane wg działu). Jest to praca stacjonarna. Odnośnie wysokości wynagrodzenia, zapraszamy do udziału w rekrutacji. Podczas rozmowy rekrutacyjnej otrzyma Pan wszystkie odpowiedzi.
    Ewa

06.10.2022 13:18

A jakie auta teraz dają dla handlowców?

06.10.2022 13:29

Pani Ewo, Aktualnie standardem jest auto KIA Ceed.

18.12.2021 16:07

Info dla kandydatów na handlowców. Przedstawiciel handlowy pracujący w "firmie" prawie 3, lata w listopadzie 2021 roku zrobił 120% planu !!!!!! i wiecie co - w tym miesiącu kończyła mu się umowa a Postal, z dnia na dzień, nie przedłużył z nim umowy. Coś jeszcze chcecie wiedzieć na temat "stabilnej" pracy w tej firmie ??? Dodam jeszcze że niektórym, nowym osobom nie pozwolono nawet przepracować trzech próbnych miesięcy i się wykazać, bo w międzyczasie prezesowi zmieniła się koncepcja personalna. Może trolle, piszące pozytywne opinie na zlecenie odniosą się do tych sytuacji ??? Ach zapomniałem że wy nie macie pojęcia o czym mowa bo wy z tą firmą nie macie nic wspólnego - piszecie tylko, na zlecenie, to co wam prezes poleci.

23.02.2022 23:22

Prawda!!!
    On

07.08.2022 20:33

Dobry tekst. Szkoda czasu żeby Ci cokolwiek wyjaśniać

01.06.2022 12:09

Nie ma firm idealnych, zawsze coś komuś będzie nie pasować. W biurach praca od 8 do 16 lub 7 do 15, możliwa też zdalna w miarę potrzeb, bez przeginania w jedną czy drugą stronę. Co do handlowców to pracują tu osoby ze stażem nawet ponad 10 lat, więc wszyscy, którzy wyśmiewają wynagrodzenia w firmie i tych ludzi, też powinni się dwa razy zastanowić zanim coś napiszą. Gdyby było tak źle to ludzie nie byliby w jednym miejscu tyle lat. Jeśli ktoś czuje się wyzyskiwany, zawsze może odejść, trafi lepiej albo gorzej i tyle.

03.06.2022 15:04

Podczas pandemii były dyżury i praktycznie większość osób pracowała zdalnie. Teraz nie wiem jak dokładnie jest, ale można było w wyjątkowych sytuacjach poprosić o możliwość pracy zdalnej.

05.08.2022 14:24

Po przeprowadzce na drugą stronę Poznania nie było mi po drodze…
    Cerber

15.07.2022 12:36

A to ciekawe, Co tu lukam raz na ukraiński rok to coraz mniej opinii. No podzielta się jak to się czyni
    przedstawiciel

08.06.2022 15:50

Po przeczytaniu opinii tutaj dwa razy się zastanowiłem czy brać udział w rekrutacji. Mimo wszystko rozmowy były całkiem rzeczowe, były dwie, online. Umówione miło i sprawnie. Przedstawione jasno warunki, auto służbowe z Gps, dzień biurowy w tygodniu, ogólnie jak wygląda współpraca i wynagrodzenie. Wrażenie całkiem przyzwoite. Jednak ta branża to nie jest do końca to w czym chciałbym pracować, więc ostatecznie nie podjąłem współpracy.
    przedstawiciel

20.06.2022 11:15

Nie pytałem. Auta nie odstawia się na weekend pod firmę, tym bardziej, że propozycja była na teren odległy od centrali. Nie wiem jak jest z weekendami.
    Yeti

07.05.2022 08:13

(usunięte przez administratora) Totalny wyzysk. Naobiecuja, i (usunięte przez administratora) premie są tylko na gębę, nawet jak zrobisz to nie dostaniesz, bo takie ma urojenia właściciel. Inwigilacja non stop śledzenia GPS i telefon co robisz gdzie jesteś, do sklepu nie możesz jechać na zakupy, telefony po 18 godzinie, non stop nagonka, omijać szerokim łukiem.
    Wiktor

10.05.2022 22:00

Często sie zdąza ze nie wypłacają ustalonej premi ? Ile razy Ci nie wypłacili premi , na pisz wiecej informacji dlaczego tak sie dzieje , czemu dzwonią po 18 tej . Jak długo juz pracujesz . Sa to wazne informacje dla nowych pracowników.
    Zaciekawiony

12.05.2022 18:48

Jest aż tak źle jak piszesz? Czyli mówisz że nie warto?
    Harry

14.06.2021 20:36

Firma dba o swoich pracowników, zapewnia stabilne zatrudnienie, a przede wszystkim dobrze płaci. Wiele mnie to miejsce nauczyło, polecam każdemu kto szuka dobrej pracy

15.07.2021 13:27

O proszę jaka pochlebna opinia, skąd takie dobre słowo, w szoku jestem. Jeżeli mieszkasz z rodzicami i chcesz zarobić tylko na siebie i na długi weekend, bo inaczej mega słabo.
    Ktosia

10.02.2022 04:25

Kiedyś nie płacili dobrze, księgowe z wieloletnim stażem miały problem stówę czy dwie podwyżki dostać
    Misiek

29.07.2021 11:17

Coś słyszałem że szukali kogoś do działu zakupów. Ktoś pracuje i może powiedzieć coś więcej? Jak wygląda ta praca

09.12.2021 14:09

Pracowałem w tej firmie prawie 10lat.Wiking ma rację, to muszą być podstawione osoby takie jak Ty. W dziale obsługi nigdy nie pracował mężczyzna ;) a z tego jak piszesz idzie się domyślić że jesteś facetem Co do samej firmy.. odszedłem po długim czasie i żałuję że tak późno, jedyny pozytyw to niektórzy ludzie na magazynie. Na tym plusy się kończą, szef który patrzy tylko na swoją kieszeń, nie szanujący ludzi.. cóż mam nadzieję że karma go kiedyś dopadnie.
    Ktosia

10.02.2022 04:23

Kiedyś w dziale zakupów była zła energia i duża rotacja, patrząc na ogłoszenia nadal to ma miejsce. (usunięte przez administratora) Managerowie podróżują szukając dostawców i sprawdzając obecnych, jeżdżą na targi a asystentki wówczas na miejscu wszystko ogarniają. Facetom można polecić o ile nic się nie zmieniło.

24.01.2022 13:01

Czyżby kuba sie zwalniał? Czy jego zwalniają?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w POSTAL STEEL GROUP POLSKA?

Kontakt - POSTAL STEEL GROUP POLSKA

Sowia 6 62-080 Tarnowo Podgórne

Branża główna: Instalacje budowlane

29.03.2021 12:59

Ludzie uciekajcie z tamtąd. Maniek ma pandemie w głowie nie od dziś. W tej firmie i za 20 lat sie nic nie zmieni i dalej bedziecie pracować za śmieszne pieniądze, no może czasem dorzuci 50 zł. Bardzo dobrze że ludzie odchodzą życze tego wszystkim.

06.04.2021 15:42

Odważne stwierdzenie. Myślę, że odeszli także pracownicy z innych powodów niż brak możliwości robienia lewizny. Zwrot obraźliwy i wart przeproszenia.
    BobBudowniczy

02.01.2022 06:00

Jedyną dobrą decyzja było podpisanie wypowiedzenia i ucieczka z tego chaosu???????? Pzdr dla starej gwardii.

01.06.2021 11:47

Piszecie o ofertach pracy których nie ma o dobrych zarobkach i że jest wszystko super! Widać od razu że to podstawieni statyści! Tu trzeba przepracowć kilka lat żeby zrozumieć wszystkie te negatywne opinie, bo pozytywnych nie ma . Pozytywne opinie piszą ludzie którzy są podstawieni i każdy kto to czyta doskonale o tym wie. Tu się nic nie zmienia na lepsze. Tak jak i spec.od gospodarki magazynowej to może jedynie zarządzać koszami na smieci to kierownik może mu pomuc bo nic innego nie potrafią dobrze zrobic. Co do zarządu to na polecenie mańka to by z dachu skoczyli jesli by im kazał. Pozdrawiam tylko chłopaków z magazynu bez kierownictwa.
    Bg

03.10.2021 21:09

Stałe zatrudnienie ? Ja tam byłem to zwalniali wszystkich i na nowo rekrutacja.
    Hłehłe

16.12.2021 10:00

Do dzisiaj wymiana ekipy trwa , nowe strategie. Spytajcie na rozmowie co się stało z poprzednikami ;)
    Przedstawiciel

02.11.2018 21:00

Czy jakiś pH mógłby napisać czy naprawdę jest tak źle w tej firmie? Szukam czegoś poważnego na dłużej i mam obawy czy to nie będzie strata czasu. Jakie zarobki, narzędzia pracy?

04.11.2018 22:52

to przykre, ale bardziej poważną pracę znajdziesz w amazonie :( Czasami lubię tu zajrzeć, powspominać... A pamiętacie kochani jak magazynierzy za swoje zarabiane śrubki składali się na mikrofalówkę? I była to jedyna mikrofalówa w firmie u chłopaków w szatni/stołówce gdzie biegały myszy i z biura latali żarcie podgrzewać :)
    Lulek

19.10.2021 20:57

Dokładnie mikrofalówka za nasze, pozdrawiam stara kadrę

12.06.2021 18:16

Nie warto tam startować.

16.07.2021 11:01

Głupi jesteś ja tu pracuje tyle lat i nigdy nie zauważyłem żeby firma dbała o pracowników. Teraz to niech zasuwają sokoĺy i inne batogi. Ja dziękuje.
    H

03.10.2021 21:11

Praca tam pewna raczej nie jest
    Karol

21.07.2021 15:56

Planuję się zatrudnić. Możecie powiedzieć coś więcej? Jak z kasą? Ogólnie jak wrażenia?
    Pyro

08.08.2021 20:30

Kasa – bardzo spoko. Jak się chce pracować to potrafią odpowiednio wynagrodzić – są cele i terminy które trzeba ogarnąć, ale wszystko jest w jako takich normach i nie trzeba się spinać nie wiadomo jak żeby to ogarnąć. Jeśli chodzi o ogólne wrażenia to dla mnie Postal to dobra firma, która odpowiednio traktuje swoich pracowników. Dobrze że mimo COVIDu działają i ludzie mogą pracować.
    Bg

03.10.2021 21:06

Atmosfera słaba , pieniądze słabe
    Ciekawość

03.10.2021 21:05

Czy w firmie dalej jest taka rotacja ludzi ?
    Barti

11.06.2021 18:13

Bardzo miło wspominam okres mojej kariery w firmie. Niezwykle wiele mnie to miejsce nauczyło i pozwoliło rozwinąć skrzydła. Cenię sobie u nich pełen profesjonalizm i fachowe podejście do każdego z pracowników.
    Sad:(

17.09.2021 14:56

Nieeeee, jak można tak pisać najgorsza praca w której pracowałam ciągły stres.
    Cfy

03.10.2021 21:00

No ja niestety tak nie odceniam tej firmy wręcz przeciwnie , pozdrawiam
    Taki jeden

15.10.2018 09:31

Witam wszystkich komentujących . Miałem zaproszenie na rozmowę na stanowisko PH.Jednak czytając tak wiele złych opinii ,doszedłem do wniosku ,że musi być coś na rzeczy i odpuściłem sobie.Szukam dalej.Jak to dobrze ,że są takie fora :) Praktycznie 90% opinii o Postal Steel jest MEGA negatywnych.Rozumiem gdyby było pół na pół ,to inaczej człowiek by popatrzył ,a tutaj praktycznie każdy komentarz jest negatywny i odradzający robotę u nich.
    Heh

26.04.2021 22:39

Mam wrażenie, że nieźle się napociłeś pisząc tę opinię a niby nick nie spocony - poza tym to jest jedno słowo i pisze się to łącznie. Odnosząc się do tej opinii to krytykujesz innych a sam nic mądrego nie napisałeś, zastanów się proszę po co ktoś miałby pisać coś pozytywnego skoro nikogo nic takiego nie spotkało...? Ja też byłem na rozmowie o pracę i nie mam dobrego wrażenia, pomimo tego, że pewnie dostałbym tę pracę to sam zrezygnowałem po tym jak mnie potraktowano i jeśli ktoś mnie zapyta czy warto tam wysłać swoje CV to odpowiedź moja brzmi nie, nie warto. To jest moja opinia i uszanuj ją proszę tak jak inne. Pozdro!
    Cfy

03.10.2021 20:58

Powodzenia , tu lepiej nie składać CV.
    Marysia

08.06.2021 15:03

Skorzystałam z mężem z produktów których oferuje firma, potrzebowaliśmy parę rzeczy do domu i powiem szczerze, że byliśmy miło zaskoczeni wykonaniem oraz profesjonalnym podejściem do klienta. Każdy produkt posiada niesamowicie dobrą jakość, polecam każdemu.
    #gość

11.06.2021 15:53

Komuś się coś porobiło. Ktokolwiek wypisuje te bzdury niech przestanie, bo nie da się tego już czytać. To nie jest dobra firma.

15.07.2021 13:31

Chińskie małe rączki się może trochę poprawiły, szkoda Benia który kiedyś sam robił wiele elementów

22.06.2021 10:32

Jeśli odchodzą pracownicy z długoletnim stażem to jest naprawde źle. Są dwa najważniejsze powody. Śmiesznie niska płaca i drugi jeszcze ważniejszy to kierownik magazynu który niczego nie potrafi załatwić no chyba że sobie. Wykorzystuje pracowników na maksa a sam siedzi na 4 literach i pierdzi w stołek. To jest kpina jesli chodzi o niego. Życze żeby prawie wszyscy z tamtąd odeszli.
    Wikingg

22.06.2021 18:32

Znowu się zwalniają ? Co oprócz niezdrowego klimatu i słabej kasy może wpływać na odejścia ?

23.06.2021 08:10

Umiesz czytać to czytaj a nie zadawaj (usunięte przez administratora) pytań !

16.06.2021 18:13

Informacja dla zarządu: Zwolnijcie kierownika bo przez niego ludzie odchodzą. Kompletnie sie nie nadaje do tej funkcji. Jego wierny giermek kuba też.

14.06.2021 21:49

Na wynajmowanie statystów to mają kase żeby pisać bzdury, ale dla pracowników to nie ma.
    Matys

14.06.2021 20:43

Firma posiada bogatą ofertę jeśli chodzi o produkty ze stali, sprawdzone źródło, już kilka razy zamawiałem i jestem za każdym razem zadowolony, gorąco polecam

21.05.2021 13:09

Kilku znajomych mi już poleciło ale z chęcią dowiem się więcej. Polecacie?
    Witek

07.06.2021 17:35

Jeśli masz okazję spróbować swoich sił w firmie to śmiało powiem, że wiem ze swojego doświadczenia, że było warto. Firma pewna, zarobki rownież
    Sonny

11.06.2021 18:19

Mało takich miejsc gdzie czuć taką atmosferę jak tam, polecam gorąco. Ludzie bardzo sympatyczni, z każdym można sie dogadać, a poza tym całkiem dobre zarobki.
    #gość

11.06.2021 15:58

Obawiam się, że marketing nie ma co robić i wziął się za pisanie tych wszystkich pozytywnych opinii. Niestety tak pięknie nie jest i nigdy nie było i prawdopodobnie nigdy nie będzie. Opamiętajcie się, bo bardzo źle się to czyta i nawet (usunięte przez administratora) zauważy, że opinie nie są prawdziwe. Nie ma firm idealnych a Wy próbujecie zrobić firmę marzeń. Takich nie ma. Postal ma bardzo dużo wad choć jedna jest kluczowa: autorytarne kierowanie firmą. Nie ma mowy o jakimkolwiek rozwoju, o satysfakcji z wynagrodzeń, a atmosfera jest raczej mało atrakcyjna. Odpuście sobie pisanie tych lukrowanych laurek.
    Remek

10.06.2021 17:51

Bardzo dobra firma z bogatą ofertą i sporym wyborem produktów, już kilka razy sprawdzone. Jakość pierwsza klasa, warto!
    Jamal

10.06.2021 15:38

Jest to idealne miejsce na zdobycie doświadczenia i zarobienia fajnej kasy, oczywiście można jeszcze poznać sympatycznych ludzi którzy umilają ten czas w pracy.
    Ramonek

09.06.2021 20:06

Same negatywne opinie tutaj są, ja się z taką nie spotkałem w firmie, co prawda nie pracowałem tam długo, bo prawie rok, ale wszystko było w jak najlepszym porządku. Zarobki, ludzie, no i sama praca, dobrze wspominam to miejsce.
    Noemi

09.06.2021 19:24

Wspominam to miejsce jako jedno z lepszych w mojej karierze, naprawdę dobrze się tam pracowało. Mam nadal kontakt z kilkoma osobami stamtąd, firma dobrze prosperuje :)
    Koala

09.06.2021 18:24

Bardzo dobrze płatna praca, nie mam na co narzekać jak dotychczas. Poznałem wielu sympatycznych ludzi dla których warto sie pojawiać w pracy. Poza tym liczę na wiele od firmy, możliwość rozwoju jest zapewniona.

Zostaw merytoryczną opinię o POSTAL STEEL GROUP POLSKA