Inter Cars

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Inter Cars S.A.

Opinie o Inter Cars Wrocław Graniczna 8c

WebsiteIconInter Cars S.A.

Nie przegap nowości o Inter Cars S.A.!

14.07.2025 17:24

henio

18.07.2025 11:40

po jakim czasie odpowiadają jak juz się wyślę cv ?

PCC

24.06.2025 18:08

Kiedy będzie pan z pieskiem na oddziale?pilnie proszę o informacje.

14.04.2025 09:58

wąsik

21.06.2025 20:05

Różnie, kwadratowo i podłużnie. Odpowiedź tak konkretna, jak i pytanie

wąsik

21.06.2025 20:07

Kolega pewnie chce pełną analizę wszystkich stanowisk wraz z zarobkami, wskaźnikiem atmosfery, średnią wieku i wartością dżuli na godzine
    Naad

13.03.2025 23:36

Przyjmujecie na niepełny etat? Chciałbym się załapać na kilka miesięcy do pracy, ale właśnie nie na pełny etat, tylko na część np. pół lub 3/4.
    astro

27.03.2025 07:30

w ogłoszeniu o pracę powinna być informacja czy to na pełny etat, może niedokładnie spojrzałeś
    Tukan

31.03.2025 13:00

A jak nawet nic takiego nie ma wspomnianego, to ja zawsze zakładam że na pełny szukają.

28.03.2025 09:00

Tukan

31.03.2025 12:59

Najlepiej po prostu tam gdzie znajdziesz oferty pracy, chyba to bez różnicy, a w ogóle czemu pytasz?

19.03.2025 15:04

on

23.03.2025 21:28

skoro znajdują się na stronie to czemu miałyby być już niedostępne? myślę, że prędzej by je zdjęli niż zostawili
    MARCIN

21.02.2025 11:14

O co chodzi z lojalnościowa ? Czy mogę założyć firmę chwile po odejściu z intercars która będzie sprzedawała kosmetyki lub części do samochodów ?
    luzik

12.03.2025 14:32

może dlatego ze taka polityke pyjeliscie, kazdy sprzedawca, PH czy KO lub podwykonawca ma nakazane podpisac taka umowe a teraz udajecie ze tak nie ma ????????????????????????? NIE POLECAM
    erik

10.02.2025 12:05

siemka to jak jest z tymi godzinami pracy w końcu bo widzę że ktoś poniżej zapytał i niestety zero odpowiedzi a mnie też to ciekawi
    Dynia

20.02.2025 07:34

Sklep według google w godzinach 07:30-18:00 jest czynny, więc pewnie jakoś to dzielą na dwie zmiany, jakbym miał zgadywać.
    mascarpone

25.02.2025 12:11

Ale jak na dwie zmiany? wtedy nie wychodzi chyba po 8 dziennie przecież...albo nie umiem liczyć
    Kenzo

31.01.2025 13:00

Po ile godzin w tygodniu wypadają wam zmiany? Widziałem w ofercie pracy, że sklep jest czynny od godz 11 do 20, więc wychodzi na to, że zmiany byłyby po 9h zamiast 8h.
    Rezi

28.01.2025 10:59

Ile minut przerwy przysługuje wam przy ośmiu godzinach pracy? Trzeba iść na dłuższą przerwę w ustalonym czasie czy można wybrać kiedy?
    Mox

19.01.2025 14:20

O jakich szkoleniach mowa, jeśli chodzi o benefity? Wyczytałem tutaj po lewej stronie, że są organizowane szkolenia, ale nie ma informacji dokładnej o tym, jakie to są szkolenia lub co ile są organizowane.

23.12.2024 21:16

Temek

06.01.2025 10:25

Jak ktoś może to wymieńcie od razu jakie są u was te zmiany i jak się to na co dzień układa w grafiku.
    Temek

06.01.2025 10:24

Napiszcie proszę ile trwało wasze wdrożenie.
    malaga

30.12.2024 08:08

w jakich godzinach na co dzień pracujecie??
    Zadowolony ja

20.12.2024 13:32

Wszędzie dobrze tam, gdzie nas nie ma. Ludzie są w firmie jak najbardziej okej, jak potrzeba to pomogą. A zarobki cóż zawsze mogłyby być większe, ale nie ma co narzekać. Ogólnie polecam, bo to fajna firma.
    gru

30.11.2024 10:12

na ile zazwyczaj podpisuje się pierwszą umowę?
    Info

27.11.2024 00:33

Cześć, czy firma obecnie szuka jakichś pracowników?

19.11.2024 10:16

nikl

24.11.2024 05:58

cześć, na jakiej umowie pracujesz i jak zarobki? zadowolony jesteś?
    paparazzi

18.11.2024 22:16

czy można się u was zatrudnić bez żadnego doświadczenia w branży?
    Anonimowy

13.11.2024 23:33

Ile trwają u was najczęściej rekrutacje? Jest szansa, żeby wyrobić się ze wszystkim w 1 miesiąc?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Inter Cars?

Kontakt - Inter Cars S.A.

Graniczna 8c 54-610 Wrocław

Inter Cars S.A.

23.05.2023 13:26

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Inter Cars S.A.? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
    Długi

29.10.2024 19:39

długo się czeka na odpowiedź?
    Spiderman

30.10.2024 10:28

Nie powinno to trwać zbyt długo, pewnie ok 2 tygodni maks?
    Byly pracownik

29.08.2024 17:36

Ja jako byly pracownik mam zupełnie inne doświadczenia z IC. Może i lojalka jest ale w moim przypadku została ona anulowana przez samego szefa . Co do telefonów to owszem trzeba odbierać telefony gdyż jest to monitorowane - ale też nie jest to jakaś misja na Marsa! Beż problemu udawało mi się odebrać wystarczająca ilość telefonów i kasa na koncie zawsze się zgadzała. Kierownik filii ( czlowiek którego szanuje ) zawsze mowil jakie warunki trzeba było spełnić aby dostać premie Jasny i klarowny system premiowania!

11.12.2023 14:36

Wiecie może, czy w Inter Cars S.A. szukają chętnych na staż?
    Bazz

05.04.2024 12:43

Taak na spokojnie o ile rzeczywiście pracujesz i się sprawdzasz to pewnie
    @jkk

16.05.2024 11:01

jak się sprawdzisz i chcesz pracować to przedłużają

11.07.2019 10:41

Kosmo

04.03.2024 09:35

Dokładnie jednemu będzie odpowiadało innemu nie będzie tak to już jest każdy ma inne preferencje ja tam nie narzekam od kiedy się tutaj zatrudniłem

05.09.2022 12:52

Cześć, co możecie powiedzieć o pracy na magazynie na Granicznej we Wrocławiu? Oferta wygląda super, a jak to jest w realu?

02.03.2021 14:50

Ile jest zmian w Inter Cars S.A.?
    Ktoś

27.04.2021 14:21

3 6-14, 11-19, 23-7
    Ciekawy

24.01.2021 10:36

A jak na stanowisku kierowcy kat. B ? pracował albo pracuje ktoś? Jakie zarobki i jak wygląda praca ?
    Ciekawy

24.01.2021 10:37

Miejsce pracy Świdnica
    CoExiat

11.12.2018 02:37

Witam. Czy ktoś może mi coś więcej napisać o pracy w Legnicy jako Przedstawiciel Handlowy? Szukają właścicieli je pracownika. Pilne - dzięki.
    Kamil Filarski

04.09.2018 00:22

Dobry wieczór. Czytam te komentarze i jak nigdy nie odpisuję tak zebrałam się w sobie. Po pierwsze i najważniejsze , dlaczego nikt z tak wszechwiedzacych nie podpisze się z imienia i nazwiska by moznabylo się z tą osobą skontaktować i dowiedzieć czegoś więcej? Boicie się...? Czego, kogo? Po drugie,trzecie i.... piąte. Pracowałem w tej firmie 3 lata. Panowie o których piszecie TZ i SS, są faktycznie szefami, ale jakoś krzywdy mi nie zrobili. Co do zarobków to jak się z nimi poukładałam tak było. A jak ktoś pisze, że trzeba zakładać własną działalność to odpowiem, że ja byłem na takiej i nie nażekam, choć nie każdy jest do tego stwożony ( nie potrafi dotrzec plusów). Co do załamania i obłudy to Ci co piszą takie komentarze bez podpisu właśnie kwalifikują się do tej grupy ludzi. Co do Pani K. opisywanej w komentarzach to poproszę o fakty ( chętnie je poznam bo ciekawski jestem) A teraz podsumowanie. Plusy firmy są takie że pieniądze macie na czas, atmosferę taką jaką sobie wyrobicie, a Panowie SS i TZ wbrew pozorom też są ludźmi i potrafią pomóc( tylK muszą wiedzieć w czym) Minusem firmy jest to, że trzeba pracować ( cholerny świat) Na zakończenie dodam, że nie pracuję w tej firmie już prawie pół roku i może coś się zmieniło. Aha i żeby było jasne, Na razie nie zamierzam wracać (rozwijam swoją firmę) to info dla tych co to będą szukać podtekstów w moim wpisie. Nie można tu przeklinać dlatego napisze na koniec , jeśli oceniasz surowo to podpisz się łosiu jeden z drugim, bo właśnie budujesz opinię o naszym narodzie co to w gębie i anonimowo jest mocny. I na tym zakończę. Jeśli ktoś chce więcej info zapraszam na fb. Jeśli będę mógł to odpowiem na pytania o tej firmie
    SzymekKarczek

11.11.2018 08:29

Może w Jeleniej Górze, gdzie pracowałeś, jest inaczej. We Wrocławiu niestety wszystko to prawda. To, że zaletą jest to, że pieniądze są na czas jest samo w sobie żałosne. To OBOWIĄZEK pracodawcy nie jakaś cudowna łaska!
    jacek

18.05.2015 20:45

Siema inter casr świdnica. Ide na rozmowe jako kierowca. Co powiece o tym stanowisku ? na jakie wynagrodzenie moge liczyc ?
    alan

19.03.2015 15:59

ile na poczatek moze zarobic tam magazynier ? sa jakies podwyzki po 3 miesiacach ? czy podstawa zostaje cały czas ta sama ? jak z tymi premiami ? ile min i maxymalnie mozna dostac do reki ? jakaies punkty sie podobno zbiera,a moze ktos to rozwinać
    twój stary

03.09.2014 16:39

Jeżeli uważasz, że praca na budowie 12h była lepsza od pracy w HWR to albo ściemniasz z tą budową, albo jest z ciebie lamus, który 1 raz robił na magazynie i nie wie, co to znaczy.
    JA

10.12.2013 14:55

Ile zarabia przedstawiciel handlowy z doświadczeniem- jaka podstawa? Jakie auta (z gps?), targety realne do realizacji? Jakie narzędzia pracy (poza autem)?
    sombrero

27.08.2013 20:28

15 minut przerwy, 2x15 minut jeśli pracujesz 12 godzin.
    bunker

23.06.2013 16:33

na zleceniu jest 8 na reke, no chyba ze sie uczysz to masz 10. wiec ci uczacy sie nie schodza ponizej 1600 podstawy. na umowie o prace jest chyba 1380 plus tam jakies dodatki za nocki no i nadgodziny maja placone podwojnie. jak masz dobre wyniki i nie (usunięte przez administratora)bledow to nie ma problemow z przejsciem ze zlecenia na umowe. sama praca nie jest taka zla, no chyba ze trafi sie na dolne sektory ale przy takiej rotacji jaka jest obecnie to latwo uciec wyzej. tyle ze teraz jest tam jak w piekarniku :)
    AgentBolek

20.04.2013 07:13

Ta firma to jakieś nieporozumienie. Praca jest naprawdę wyczerpująca, a płace minimalne. Dziwię się chłopakom, że chce im się (usunięte przez administratora) za marne grosze. Kierownictwo lubi poganiać, przez co masz ciągle uczucie, że topór wisi Ci nad głową. Żeby jeszcze zarobki były godziwe to bym to wszystko jakoś przebolał. Pracowałem w innym magazynie, poziom pracy podobny, ale zarobki dwa razy większe, atmosfera luźniejsza. Chłopaki (szczególnie z pakowania) porozglądajcie się za inną robotą, bo jesteście pracowici, ale niestety w tej firmie niedoceniani.
    REIK

01.12.2013 20:53

NO JA TERAZ TEZ PRACUJE I JEST NAPRAWDE KIEPSKO POGANIAJA I SIE POPELNIA DUZO BLEDOW MAM KURS NA WOZKI POLEC MI JAKAS PRACE LUZNIEJSZA JAK ZNAJDZIESZ ODP
    olo

29.12.2012 23:45

(usunięte przez administratora)jeśli ta praca męczy twoją psychikę, to po prostu z tobą jest źle, a nie z firmą, nie wiem czy jakakolwiek praca byłaby dla ciebie dobra. A co jest nie tak z 399? Tarcze do ciężarówek rzeczywiście są ciężkie, ale to trafia się może jedna na dzień albo jeszcze rzadziej i na pewno nikt przez nie nie rezygnuje z pracy. A początkujący są tam długo, żeby brygadzista, który siedzi na dole miał na ciebie oko, bo na początku jednak jeszcze sporo nie wiesz. A na budowie to chyba nigdy nie pracowałeś, jeśli twierdzisz, że jest tak samo ciężko. Idź tam na jeden dzień, to zatęsknisz za IC. Z wyjątkiem 408 jest lajt, bo na wyższych sektorach nie ma nic ciężkiego. Pozdro!
    taki jeden

26.11.2012 01:58

(usunięte przez administratora)przeanalizuj i zrozum, że zrobiłeś z siebie błazna. Nasuwa się wniosek, że najlepszymi pracownikami są ludzie z jakiś dziwnych (usunięte przez administratora) rodzin, którzy muszą zarabiac na uczelnię. Spoko, jak ktoś ma rodzinę, kredyty (prawda WW?), ambicje, wywodzi się z "normalnego" srodowiska to już może miec wyrąbane na prace... Brawa za spostrzegawczośc, szykuj się na Nobla z ekonomii i jeszcze takie małe pytanko... Kto ci dał pozwolenie na (-przekoloryzowane) upublicznianie sytuacji życiowej/rodzinnej tejże dziewczyny? No chyba, że ten twój (usunięte przez administratora), to pozdrów go :D
    Sektor408i399

02.08.2012 16:54

(usunięte przez administratora) ista praca :) kocham intercars
    kopi

05.04.2012 18:16

duzo mlodziezy,bieganie i walka o pozycje,kiepski dojazd i szukajacy dziury w calym brygadzisci.praca polega glownie na wrzucaniu towaru do pojemnikow,ewentualnie do przekladania z kartonow na polki.ciezko dostac umowe na stale,bo nowi pracownicy dostaja najtrudniejsze rzeczy do zbierania i rozkladania,a wymaga sie od nich takich samych wynikow jak od tych stalych.mimo,ze czasem trzeba troche podzwigac,praca nie jest bardzo trudna,jakas dziewczyna jest nawet wsrod najlepszych pracownikow,ale potrzeba duzo zawzietosci i zaparcia.

Zostaw merytoryczną opinię o Inter Cars S.A.