Systemy i Technologie SYTEC
2 64 6 1

Opinie o Systemy i Technologie SYTEC

Filtruj opinie po kryteriach:

Unendlich
 Opinia

Smród już 100 metrów od zakładu a to coś mówi

Pomocna?
Tak1Nie
anonimus
 Opinia

Najłatwiej jest piać na forum jak to firma nie szanuje pracowników. Może trzeba spojrzeć czy jesteśmy pracowitymi ludźmi w tej firmie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sytec=Śmiech
 Opinia

Serdecznie odradzam tam pracy to co tu pisza to cala prawda bez sciemy te dobre komentarze pisze ktos z firmy warunki tragedia szef tragedia brak przerw system 168h zeby zarobic 2tys a warunki makabra szkoda czasu nawet na rozmowe ... + sniadanie 2 bulki z kotletem podobno starczy na caly dzien xdddd

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aleksander
 Opinia

@Olo, Twój komentarz niewiele wnosi do dyskusji na temat tego pracodawcy. Zakładam, że skoro wypowiadasz się w tym wątku, to jesteś w jakiś sposób związany z Systemy i Technologie SYTEC - możesz napisać, jaka jest Twoja opinia o tym zakładzie pracy? Myślę, że zarówno ja, jak i inne osoby, będziemy wdzięczne!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lewel
 Opinia

Pracuje tam ponad rok czasu, uważam, że Firma jest bardzo Oki, prężnie się rozwija. System premiowania uczciwy, dodatkowo pragnę zaznaczyć, że bardzo rozbudowany fundusz socjalny:paczki świąteczne i dla dzieci, dofinansowanie do wczasów itd. Itp. Kto uczciwie pracuje ten nie będzie narzekał.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NN
 Opinia
@Lewel 13.07.2018 07:29

1. Możesz dostać samochód do dojazdów do pracy (markę sam wybierasz). 2. Ubrania dla pracowników szyje Hugo Boss. 3. Wakacje z całą rodziną za granicą ( Włochy, Chorwacja). 4. O pracę tu ubiegają się Szwajcarzy i Norwegowie.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olo
 Opinia
@NN 30.07.2018 12:27

Ha ha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aleksander
 Opinia

@Młody1997, dwa tygodnie to dość krótki czas na wyrobienie sobie opinii na temat praodawcy. Może przy bliższym poznaniu zyska on w Twoich oczach? Na jakim stanowisku pracujesz w Systemach i Technologiach SYTEC? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w tym miejscu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Młody1997
 Opinia

Witam pracuję tu ponad 2 tygodnie i jest lipa ten zakład powinien mieć nazwe praca czyni wolnym

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aleksander
 Opinia

@Nie interesuj się, OK, nie będę już w takim razie drążyć z Tobą tego tematu. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Jestem ciekawa, jak aktualnie wygląda sytuacja pracowników w firmie Systemy i Technologie SYTEC. Może ktoś z Was pracuje obecnie w tej firmie? Co możecie o niej powiedzieć? Może macie na jej temat inne zdanie niż użytkownik @Nie interesuj się?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aleksander
 Opinia

@Nie interesuj się, rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Nie pracowałeś w tej firmie zbyt długo - może zyskałaby w Twoich oczach po niego dłuższym czasie pracy? Czy znajdą się na forum osoby, które są zainteresowane pracą w tej firmie? Był ktoś z Was niedawno może na rozmowie kwalifikacyjnej i mógłby napisać coś na temat jej przebiegu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie interesuj się
 Opinia
@Aleksander 19.08.2018 23:22

Zaufaj mi, nie zyskałaby

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aleksander
 Opinia

@NN, co ma na celu Twój komentarz? Wydaje mi się, że wyczuwam w nim ironiczną nutę. Chciałbyś może podzielić się swoją rzeczową opinią na temat pracy w Systemy i Technologie SYTEC w Polkowicach? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w tej firmie? Czy polecacie aplikować osobom młodym, bez większego doświadczenia zawodowego?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie interesuj się
 Opinia
@Aleksander 05.08.2018 22:37

Nie ma żadnych plusów pracowania w tej firmie i nie, nie polecam aplikować się młodym osobom, sam byłem młodą osobą w tej firmie i były to najgorsze trzy miesiące w moim życiu ;)

Pomocna?
Tak2Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aleksander
 Opinia

@Lewel, planujesz związać się na dłużej z Systemy i Technologie SYTEC? W jakim trybie odbywa się praca w tym miejscu? Czy firma prowadzi obecnie jakieś ciekawe rekrutacje? W Internecie nie znalazłam żadnych informacji na ten temat, ale może pracownicy mogą podzielić się interesującymi nas informacjami?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aleksander
 Opinia

@Jacku 121 Rozumiem, że swoją opinię opierasz na doświadczeniach na gruncie współpracy, jednak chyba nie byłeś pracownikiem firmy Systemy i Technologie SYTEC, prawda? Jeżeli źle zrozumiałem, proszę o sprostowanie. Będę też wdzięczny za wszelkie opinie pracowników tego pracodawcy, szczególnie te dotyczące warunków zatrudnienia. Może ktoś wie, jaki system motywacyjny stosuje ten pracodawca?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacku 121
 Opinia

Beznadziejna organizacja przyjeżdża się po towar zamówiony a towar wg nie jest przygotowany czeka się nie wiadomo za czym pracownicy wg zero ambicji do pracy i gotowości aha co tu dalej pisać brak słów.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Możecie opisać teraźniejszą sytuację Systemy i Technologie SYTEC? Przyda się to wielu osobom zainteresowanym pracą tam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik SYTEC
 Opinia

Atmosfera w zakładzie jest OK. Kto solidnie i uczciwie chce pracować, to nie będzie narzekał. Płacą zawsze na czas. Można szybko przyuczyć się do nowych obowiązków - jest pomoc ze strony innych pracowników. Na początku praca na produkcji wydaje się trudna, ale już po kilku tygodniach człowiek przyzwyczaja się i nie odczuwa tego. Kierownik dba o ludzi, ale jest i wymagający. Pracujesz dobrze – jest większy pieniądz, próbujesz obijać się – nie zagrzejesz tu miejsca. Tak jak wszędzie. Większość ludzi pracuje tu od lat i są zadowoleni. Wiadomo, jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz.

Pomocna?
Tak14Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie interesuj się
 Opinia
@Pracownik SYTEC 30.06.2017 12:09

"Pracujesz dobrze - jest większy pieniądz" xDDDDDDDD chyba tam u was w biurze ;)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Pracowałem w tej firmie kilka lat, a zwolniłem się bo przeszedłem do spółki, która robi dla kopalni. Sytec to przyzwoita firma i nie tu nie zmienią opinie kilku zwolnionych za tzw. "enki" albo za to, że przyszli "wczorajsi", a teraz mają pretensje. Swoje hejty piszą, bo na nic więcej ich nie stać. Pozdrawiam starych znajomych w Sytec. Siwy

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator
 Opinia
@anonymous 22.02.2018 09:57

Dlaczego zawsze po negatywnym komentarzu pojawia sie bardzo szybko pozytywna odpowiedz? Ciekawe kto tym razem podszywa sie pod bylego pracownika z kadry kierowniczej ? :))) brawo Ty :)))

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie interesuj się
 Opinia
@anonymous 22.02.2018 09:57

Siwy, hahahaha mogłaś byś Aniu bardziej kreatywna pod względem pseudonimu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie interesuj się
 Opinia
@anonymous 22.02.2018 09:57

mogłabyś*

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byly
 Opinia

Witam .powiem krutko niepolecam mala kasa kierownictwo kupe gu.....na roboty w h.... jednym slowem pomylka .pamietajcie to wszystko jest odgornie jaki pre...tacy kiero.....najgorszy row i jur..

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aby do wiosny!
 Opinia

Ja tez pracuję w tej firmie i poki co nie narzekam. Przedtem pracowalem na budowach i mam porownanie. Jak ktos szuka lepszych warunkow pracy to niech idzie do kopalni albo do huty, tam na pewno jest czyste powietrze. Nie wiem dlaczego ktos uwaza, że ta stronka jest tylko do krytykowania.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
...
 Opinia

Tragedia... Praca w warunkach szkodliwych (styren, aceton i masa innych ) mistrzowie(liderzy) albo sie wiecznie dra albo leca na dywanik do kierownika. Wyplata gowniana 2000 na reke za dojazdy zwracaja max 200 wiec ludzie z lubina czy glogowa musza doplacac czyli na reke jeszcze mniej atmosfera straszna , przyjmuja wszystkich jak leci po kryminale, pijakow, cpunow, byle byla sztuka polowa pije i cpa w pracy, rezygnuja nawet ukraincy. Nikt nie zwraca uwagi czy pracujesz dobrze czy sie starasz . Prawie w kazdy tydzien przyjmuja nowe osoby ktore porobia tydzien max 3 miesiace i uciekaja . Pracownikow biurowych i okoloprodukcyjnych wiecej niz pracownikow produkcji. Zgubisz albo ktos ukradnie ci rekawice myslisz ze dadza nowe? Nie , albo ty komus podpieprzysz albo robisz w jednorazowkach. Bedziesz chcial sie zwolnic po tygodniu? Kaza zaplacic za rzeczy ktore dostales czyli kask buty i gowniane ciuchy ktore sie rozlatuja po pierwszym razie. Tak wiec lepiej nawet nie zaczynac. Nadal chcesz pracowac? Poczytaj poprzednie komentarze ale negatywne te pozytywne pisze kadrowa.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
....
 Opinia
@... 14.02.2018 17:13

Dodalbym tylko jeszcze ze umowa o prace nie jest zwykla umowa sklada sie z 40 % premii tak wiec jak cos w pracy ci sie stanie i pojdziesz na L4 to BHPowiec zrobi wszystko zeby udowodnic ze to twoja wina, a ty na L4 dostaniesz tylko polowe wyplaty bo utna premie. Firma jest tragicznie zarzadzana . Ja nie mam juz problemu poszlem do innej pracy i dostaje wiecej i na dodatek w lepszych warunkach

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
abcde
 Opinia

Firma beznadziejna. a te wszystkie dobre opinie pisze kadrowa.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miron
 Opinia

Jaki jest powód, że tak rzadko piszecie na forum? Szkoda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Jako były pracownik mogę potwierdzić, źe firma płaci na czas. Jest socjal : gruszowe na wakacje, paczki dla dzieciaków na mikołajki, ZUS odprowadzają więc nikt nie będzie szukał lat do emerytury. Piszę bo uważam, że niektóre komentarze są krzywdzące dla firmy.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
długoletni pracownik
 Opinia

Wczytuję się w te wszystkie wpisy i nie dowierzam, chyba piszecie o innej firmie. Pracuję w tej firmie już kilka lat i zdążyłem poznać dobrze osoby pracujące w tej firmie. Zdecydowanie powiem, że większość tych wpisów to NIEPRAWDA. Większość pracowników pracujących w biurze, czy też na produkcji chce wykonać swoje obowiązki jak najlepiej wkładając w to dużo pracy. Oczywiście, jak pracuje wiele różnych ludzi ze sobą to wynikają jakieś sytuacje konfliktowe dotyczące pracy, ale w tedy rozwiązuje się problem a nie niszczy człowieka!!! W każdej firmie znajdzie się pracowników obrażonych na firmę, tylko ciekawe dlaczego? Być może powinni to oni poszukać powodów swojej złości po swojej stronie.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były
 Opinia
@długoletni pracownik 14.01.2016 14:20

Pani Aniu niech się Pani zajmie pracą a nie pisaniem bzdur siedzicie w tych kadrach dwie ijeszcze nie potraficie się ogarnąć.Te brednie to możecie wciskać tym co tam nie pracowali.

Pomocna?
Tak39Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
j25
 Opinia

było dziadostwo i nadal jest dziadostwo. W tej firmie nic się nie zmienia. A te pochwalne opinie piszą lizusy ( usunięte przez administratora )

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
katgor331
 Opinia

Czy w tej firmie na produkcji przyjmują też kobiety czy samych mężczyzn?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dolo
 Opinia

Może ktoś opisać atmosferę panującą w tej firmie? Jak jest ze szkodliwością tej pracy w końcu? Pracował ktoś może w kontroli jakości i mógłby się wypowiedzieć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
news
 Opinia

jest ktos w stanie wypowiedziec sie na temat stanowiska Specjalista ds. zaopatrzenia i logistyki bo jest oferta na staz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie interesuj się
 Opinia

Szkoda zdrowia dla tej firmy, praktycznie wszystko rakotwórcze a pieniądze małe. Ludzie potrafią być spoko ale są też typowe k***y które potrafią cie mieszać z błotem za nic a same g***o robią, do tego zdarzają się wśród młodszych (nie wszyscy) ćpuny znane bardziej jako "typowy Seba" co ciągle się chwalą co przywalą po pracy albo na weekend. Jak gdzieś kamery nie ma albo kierownika to od razu browarek w dłoń idzie i ty sam musisz z*********ć. Można się tam przemęczyć parę miesięcy ale codziennie kiedy pomyślisz że musisz iść do pracy to będziesz błagał by był już koniec zmiany która czasem potrwa dłużej niż powinna bo kierownik będzie niezadowolony że brudno mimo że syf z tej firmy widać na kilometr.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie złożę
 Opinia
@Nie interesuj się 03.03.2017 22:47

Powiem Ci ze dopiero Twój wpis o typowych Sebixach odwiódł mnie od złożenia tam podania. Brzydzę się takimi ludźmi. Wielkie dzięki

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie interesuj się
 Opinia
@Nie złożę 11.04.2017 10:45

Spoko ;)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
CV
 Opinia

Tak, jest jeszcze prowadzona rekrutacja. Z tego co wiem już końcówka, więc trzeba się spieszyć. "Polkowiczanin" - chyba pomyliłeś firmy z Royal. Jak chcesz napisać jakąś opinie to najpierw sprawdź, w jakiej firmie byłeś na rekrutacji. Na pewno nie śmierdzi tam "palonym plastykiem", jeśli już to na hali acetonem i styrenem. Widziałem, tam wentylacje mechaniczną, ale mimo wszystko trochę zapach nieprzyjemny się utrzymuje, ale znajdź firmę, gdzie nie śmierdzi w firmie produkcyjnej-chłopie! Jak chciałeś pracować w pachnących warunkach to trzeba było się uczyć, a nie na wagary chodzić :( A byłeś w CCC jak tam śmierdzi klejami. Wychodzisz chłopie na ćpany, to samo w Sanden np. na lakierni, a w warsztacie samochodowym, albo w Alken fabryce tektury tam się tak pyli, że masz wszędzie celulozę. I można podawać wiele przykładów różnych firm, które mają śmierdzące warunki pracy, ale pracować trzeba. Ważne jest, że nie zatrudniają na umowę zlecenie, albo przez firmy zewnętrzne jako praca tymczasowa. Płacą zawsze na czas i warunki finansowe są całkiem niezłe. A pracować trzeba wszędzie, jak się chce mieć swoje pieniądze....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawy
 Opinia
@CV 27.10.2016 15:44

Możesz pochwalic sie ile tam zarabiasz...?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Un
 Opinia
@ciekawy 06.11.2016 22:27

też jestem ciekawy, ale chyba tak jak wszędzie, albo i mniej skoro ukrainców zatrudniaja

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
htrfff
 Opinia
@Un 20.11.2016 22:24

polaczków tez zatrudniaja

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jaaa
 Opinia
@CV 27.10.2016 15:44

Ty tez pomyliles firmy, w Royal europa nie pala plastiku......

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xd
 Opinia

Wiecie czy w ogóle mają teraz jakieś oferty pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Systemy i Technologie SYTEC - Polkowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Systemy i Technologie SYTEC

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.