VALDI-CERAMIKA SP. Z O. O.

Toruń

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 1030 ocen.

Opinie o VALDI-CERAMIKA SP. Z O. O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VALDI-CERAMIKA SP. Z O. O.

gimi

wydaje mi się, że to pytanie bardziej do działu HR jest.

kret

witam, czy sa szanse ponownego rozruchu zakladu?

wolf

Obecnie w Sądzie Rejonowym w Końskich toczy się postępowanie karne przeciwko prezesowi Tej firmy z art. 218 kk. Biedny pan prezes, wszyscy się go czepiają. A przecież on o niczego złego nie zrobił. No chyba, że przepuścił miliony oraz podzielił działkę dawnej fabryki na dwie. Na jednej znajduję się fabryka Ceramika Valdi, a druga to jego własność. Kto chce może sprawdzić na geoportal działki 3811/1 i 3811/2. Wszystko ładnie widać.

Valdi-Ceramica Sp. z o.o. w upadłości likwidacyjne

2014-11-14 Obwieszczenie w MSiG o zmianie postępowania z opcji układowej na opcję likwidacyjną Sąd Rejonowy w Kielcach, V Wydział Gospodarczy, Sekcja ds. Upadłościowych i Naprawczych, informuje, iż postanowieniem z dnia 24 października 2014 r. zmienił sposób prowadzenia postępowania upadłościowego VALDI-CERAMICA Sp. z o.o. w upadłości układowej z postępowania z możliwością zawarcia układu na postępowanie obejmujące likwidację majątku upadłego, odwołał nadzorcę sądowego masy upadłości Kancelarię Argutus Sp. z o.o. Sp.k. w Kielcach i powołał syndyka w osobie Kancelarii Argutus Sp. z o.o. Sp.k. w Kielcach.

tłumaczenie

najczęściej wypowiedzenia są 2tygodniowe, czasami miesięczne lub 3miesięczne, zależy od umowy: przecież tam były kłopoty z wypłatami, o czym mowa, z funduszu pracownicy odzyskiwali część pensji

anonim

(usunięte przez administratora)

hej

nie bylo zadnych odpraw, bo nie bylo zwolnien grupowych

płytka

ha ha dobry żarcik

zapraszamy do pracy

ruszamy z produkcja od 01.06.2014 rok. serdecznie zapraszamy

to ja

czy prezes to ma świadomość, że do końca lutego należy wydać/wysłać pracownikom (byłym i obecnym) PITY za 2013 rok?

nik
@to ja 03.01.2014 17:56
czy prezes to ma świadomość, że do końca lutego należy wydać/wysłać pracownikom (byłym i obecnym) PITY za 2013 rok?...

to się jego zapytaj po co to piszesz na forum ?

GENTLEMAN
@nik 07.01.2014 00:55
to się jego zapytaj po co to piszesz na forum ?

Najlepsze życzenia z okazji 8 marca dla wszystkich kobiet życzy były pracownik

Były

szczęśliwego nowego roku dla pana prezesa i wszystkich byłych pracowninków życzy były pracownik

9 zwolnionych

9 osób zwolnili, 7 fizycznych zostało

Były

kogo zwolnili

ochrona

teraz jest ochrona spoza zakładu na fabryce, kamera na bramę też swoje robi

pamiętam cię swołocz

Nie będą już ze swoim kierowniczkiem k..ść płytek? Pepan już na aucie. Podobno kolega z wąsami (usunięte przez administratora)

hej

polaczki pracuja jeszcze??

szara prawda

prądu już nie ma, odcięli, jest agregat prądotwórczy, renówki zabrane przez leasing, wózki widłowe też;)

przyjaciel Pana W.D.

Głowa do góry 160 osób liczy na pracę

anonim

(usunięte przez administratora)

obecny pracownik

Panie były pracowniku co z moim złozonym(usunięte przez administratora) cv ;-)

RENÓWKI

czy to prawda, że leasing odebrał sobie renówki z fabryki?

press

gazeta Echo Dnia pisze artykuł o tej firmie

prasa

wejdźcie na www echodnia eu, na strefę biznesu, jest artykuł o Valdi-Caramice;)

KASA

są już pieniądze na kontach dostaliśmy z funduszu

kolejny artykul o fabryce

http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,14799179,Posredniak_z_fabryka_o_pieniadze_walczy_w_sadzie_.html na portalu kielce.gazeta.pl-kielce jest kolejny artykul o fabryce od stycznia ma tam pracowac 160 osob

fundusz gwarantowanych swiadczen pracowniczych

każdy chce odzyskać zarobione, a nie wypłacone pensje w tej firmie, należy zgłosić się do FGŚP w Kielcach, przy ulicy Witosa, złożyć wniosek, mieć świadectwo pracy i zaświadczenie z firmy o ilości pieniędzy, które zakład nie wypłacił, po zaświadczenia można zgłaszać się do Valdi-Ceramica do osób pracujących w biurze, wiadomo, że kadr już nie ma, pozostał sekretariat i księgowość do załatwienia tej sprawy, POWODZENIA:)

fundusz gwarantowanych swiadczen pracowniczych

Kielce, ulica Witosa, wojewódzki urząd pracy, pracownik lub były pracownik może odebrać zaległe pensje z funduszu, potrzeba zaświadczenia z firmy o kwocie zaległości, księgowość zakładu: 41 37 41 132

Romi

Wpisz w Google Tygodnik Konecki i przeczytaj jak ten Fundusz Swiadczeń Gwarancyjnych działa w upadłej firmie KOWENT.To nie taki grajdołek jak Waldi.Nas czeka to samo.(usunięte przez administratora)

KIELCE, UL. WITOSA

w Kielcach na ulicy Witosa jest wojewodzki urzad pracy, tam byli i obecni pracownicy moga skladac wnioski o wyplaty zaleglych pensji z zakladu, trzeba miec zaswiadczenie z firmy, ile pensji jest winna pracownikowi

fundusz gwarantowanych swiadczen pracowniczych
@KIELCE, UL. WITOSA 12.10.2013 13:31
w Kielcach na ulicy Witosa jest wojewodzki urzad pracy, tam byli i obecni pracownicy moga skladac wnioski o wyplaty zaleglych p...

kadr nie ma sekretariat ma tydzien urlopu ksiegowosc moze wystawc zaswiadczenie dla kazdego bylego lub obecnego pracownika potrzebne do funduszu telefon do (usunięte przez administratora)

Romi

Z funduszu gwarancyjnego nic nie dostaniecie,nie takie zakłady padły a pracownicy żadnych pieniędzy nie dostali.W sądzie też nie wygracie bo jest upadłość układowa,pieniądze zabiorą najwięksi wierzyciele a pracownicy niech wyleczą hemoroidy bo znowu będziecie (usunięte przez administratora)

Romi

To już jest koniec,nie ma już nic,jesteśmy wolni możemy już iść.(usunięte przez administratora)

300zl

żebranina - 2013-09-21 20:29:27 to żeśmy wczoraj dostali po 300 zł za sierpniową pracę...a za co wy chcecie wiecej dostac? nieroby jedne!!! za jaka prace? cos nierobie jeden z drugim w sierpniu zrobil?? robic ci sie nie chce, pracy szukac tez nie wiec nie narzekaj!!! chodzisz tylko liste podpisujesz ale i to dla ciebie jest za ciezkie. jeszcze bedziesz plakal za takim prezesem

żebranina

to żeśmy wczoraj dostali po 300 zł za sierpniową pracę...

prezes

chętnych do pracy na polernii proszę się zgłaszać do pana(usunięte przez administratora)

valdi end ampul grupa zorganizowana

nima jakiej delegacji bo zaliczka mi potrzebna, kurna w poldku żem talerz i dresiwo robocze zostawil...szkoda takiego ekwipunku bo waldek strój kazal oddac, nima w czym robic. dejta znac jak bedzieta jechac bo mam talon do biedronki, tydzien jakos przezyje.

podkoscielny

Waldek ruszaj z produkcją ludzie wrócą do pracy bo cie kochają jako superpracodawce

robert

PODOBIZNA - 2013-09-11 18:41:35 Jamroży - 2013-09-11 14:05:03 A ja Wam mówię. Nic już dobrego z tego nie będzieKTO TO TAKI (usunięte przez administratora)Chlopaki-sie-nudzili-chybanapiszcie kto tam jeszcze pracuje?są jacyś pracownicy?a kto w biurze?jak takowe jeszcze istnieje?

PODOBIZNA

Jamroży - 2013-09-11 14:05:03 A ja Wam mówię. Nic już dobrego z tego nie będzieKTO TO TAKI (usunięte przez administratora)Chlopaki-sie-nudzili-chyba

Jamroży

A ja Wam mówię. Nic już dobrego z tego nie będzie

100%

ale jaja - 2013-09-05 15:02:07 ludzie jaka polernia rusza!!! czym wy chcecie polerowac? chyba poloneza pastą sama lub tempo.czy dzionek dalej wam mydli najwne glowy ze zamówil kamienie, zdzieraki, głowice,tarcze. kupil cysterne do agregatu, czy zaplacil wode prąd i juz włosi jadą do stąporkowa. (usunięte przez administratora) sie w puste łby bo paczka kamieni polerskich kosztuje wiecej niz wasza mini ratka a wy robicie na tego (usunięte przez administratora). po drugim polerze moze wyjdzie z 10% 1 gat. przy obecnej kadrze10%+90%gliba=100%gatunku+premia dlazałogi

ale jaja

ludzie jaka polernia rusza!!! czym wy chcecie polerowac? chyba poloneza pastą sama lub tempo.czy dzionek dalej wam mydli najwne glowy ze zamówil kamienie, zdzieraki, głowice,tarcze. kupil cysterne do agregatu, czy zaplacil wode prąd i juz włosi jadą do stąporkowa.(usunięte przez administratora)sie w puste łby bo paczka kamieni polerskich kosztuje wiecej niz wasza mini ratka a wy robicie na tego oszusta. po drugim polerze moze wyjdzie z 10% 1 gat. przy obecnej kadrze

W.D

- 2013-08-26 21:07:48 teraz to rusza robert butelkarobert butelke to zostaw w spokoju teraz łachu bierz się za poler

kasierka z biedronki

nie żartowniś - 2013-08-27 09:25:02 Valdi Texas Corporaction - 2013-08-20 21:11:32 prawda że zakład rusza ????? jeśli ma ktoś jakies info prosze o odpowiedz tylko bez żartów ruszają,ale delegacjami,tym razem kierunek Łództaaa ciekawe kto zaplaci za kwatery jak (usunięte przez administratora) odciol kurek z pieniędzmi ampulowi bo (usunięte przez administratora) wykorzystal tone szpachli na jedną malą scianke i za duzy przepal paliwa wyszedl w poldku bo (usunięte przez administratora) wariowal na światłach

nie żartowniś

Valdi Texas Corporaction - 2013-08-20 21:11:32 prawda że zakład rusza ????? jeśli ma ktoś jakies info prosze o odpowiedz tylko bez żartów ruszają,ale delegacjami,tym razem kierunek Łódz

Valdi Texas Corporaction

prawda że zakład rusza ????? jeśli ma ktoś jakies info prosze o odpowiedz tylko bez żartów

waldek

Tomek - 2013-08-16 15:15:54 valdi - 2013-08-15 20:39:50 milo nam zakomunikowac ze nastąpi kolejny rozruch fabryki. prosimy skladac cv a ja chcialem zakomunikowac ze prima-aprilis to jest w kwietniu. Z obecnym (usunięte przez administratora) to mozecie sobie "ruszyc" ale na parade równosci. (usunięte przez administratora) przeroslo wszystko, z motyką na ksiezyc sie porwał. kiedys zablysnol bo plytki ceramiczne byly hitem i trafil szczesliwie w taki okres plus kontakty polityczne (pod stolem mozna bylo kupic wszystko) a dzis ...(usunięte przez administratora) wlosy sobie wyrywa, wlasne pieniądze utopil w ceramike, pieniadze z unii roztwonil, krzyki i wiesniackie zachowanie juz na nikogo nie dzialaja, kontakty sie skonczyly...no cóz trzeba wracac do korzeni i warsztat samochodowy otwieracpanie (usunięte przez administratora) tylko nie wiesniackie panie

Tomek

valdi - 2013-08-15 20:39:50 milo nam zakomunikowac ze nastąpi kolejny rozruch fabryki. prosimy skladac cv a ja chcialem zakomunikowac ze prima-aprilis to jest w kwietniu. Z obecnym (usunięte przez administratora) to mozecie sobie "ruszyc" ale na parade równosci. (usunięte przez administratora) przeroslo wszystko, z motyką na ksiezyc sie porwał. kiedys zablysnol bo plytki ceramiczne byly hitem i trafil szczesliwie w taki okres plus kontakty polityczne (pod stolem mozna bylo kupic wszystko) a dzis ...(usunięte przez administratora) wlosy sobie wyrywa, wlasne pieniądze utopil w ceramike, pieniadze z unii roztwonil, krzyki i wiesniackie zachowanie juz na nikogo nie dzialaja, kontakty sie skonczyly...no cóz trzeba wracac do korzeni i warsztat samochodowy otwierac

valdi

milo nam zakomunikowac ze nastąpi kolejny rozruch fabryki. prosimy skladac cv

Ampul Dzion Brothers

Moi drodzy na częste zadawane pytania co z delegacją odpowiadam wszystkim! zapraszam starą ekipe w delegacje wiecie OCB ;)

prezes

Proszę zapisywać się u pana (usunięte przez administratora) w delegacvję na warszawę

nik

Już chyba to forum o (usunięte przez administratora) trzeba zamykać bo już zakładu nie ma :))))

Zbigniew Hołdys-Dyr Valdi ceramica

a właśnie co z zawodnikami?

Zostaw opinię o VALDI-CERAMIKA SP. Z O. O. - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VALDI-CERAMIKA SP. Z O. O.