W&K Industriemontage

• Chróstnik
  • Koźlice
  • Krzeczyn Mały

3. Opinie o pracodawcach Lubin
  5. Opinie o W&K Industriemontage Sp. z o.o.

Opinie o W&K Industriemontage Lubin

Nie przegap nowości o W&K Industriemontage Sp. z o.o.!

08.12.2022 11:25

Dziś wracamy do najważniejszego wydarzenia tego roku!
    Było nam bardzo miło  uczestniczyć w Oficjalnej Gali rozdania statuetek!
    Jeszcze raz wielkie gratulacje dla całego Zespołu W&K Industriemontage :)
    DOBRY PRACODAWCA 2022!
    LIDER SPOŁECZNEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zenek

03.12.2022 23:30

Dawno temu zaczynałem pracę jako zwykły spawacz. Cały czas się rozwijałem. Pracowałem w kilku firmach. Na dzień dzisiejszy jestem inżynierem elektronikiem z dużym doświadczeniem w automatyce i przy maszynach przemysłowych zarówno konwencjonalnych jak i CNC. Praca w tej firmie to najgorsza praca w moim życiu. Jeżeli coś potrafisz mocno się zastanów. Ja osobiście z całego serca nie polecam. Pamiętaj pieniądze to nie wszystko a na szacunek w tej firmie liczyć nie można ponieważ na większości projektów rządzą ludzie którzy nawet nie wiedzą co to takiego.

13.04.2022 10:24

Czy pracownicy W&K Industriemontage Sp. z o.o. mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?

14.04.2022 15:07

Firma W&K Industriemontage jest otwarta na wszelkie formy integracji pracowników, jednak z uwagi na obecną sytuację epidemiologiczną, wszelkie plany z tego rodzaju aktywnością niestety musiały zostać zawieszone. Z poważaniem, Magda Pawlak
    Olo

17.08.2022 21:20

Tak szczególnie w weekendy na koszt pracowników. Tak firma nie robi żadnej integracji sorry za wyjątkiem biura

01.07.2021 11:08

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w W&K Industriemontage Sp. z o.o.?

23.07.2021 08:56

Wynagrodzenie jest kwestią indywidualną. Zapraszam do kontaktu pod numerem telefonu: 602327592. Z chęcią odpowiem na wszystkie Pana pytania :)
    Kubus

23.07.2022 10:45

Oczywiscie dostaniesz minimalna kase pare set euro hahah,, i bedziesz podawac narzedzia ewentualnie sprzatac skoro nie masz doswiadczenia od czegos musisz zaczynac...

24.08.2021 11:59

Rekrutacja otwarta dla elektryków/elektromonterów. Pracujemy na terenie całej Europy. Zapraszamy:)
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    sorokoń

13.03.2022 12:35

dzień dobry , czy w firmie pracują ukraińcy ?

14.03.2022 11:31

Witam serdecznie, tak. Firma zatrudnia pracowników z Ukrainy. Z chęcią udzielę wszystkich informacji pod telefonu: 602327592 lub e-mailem: [email protected] Ewelina Wieczorek
    CIEMNY74

11.03.2022 00:04

Jest możliwość nawiązania współpracy mając działalność gospodarczą i swoich pracowników (do 4 osób) Jeżeli tak to jakie muszą być spełnione warunki i jak wygląda rozliczanie takiej współpracy (podwykonawstwa). Pozdrawiam Krzysztof

11.03.2022 09:47

Dzień dobry, zapraszam do bezpośredniego kontaktu, jestem dostępny pod numerem 795 110 008 lub przez e-mail [email protected]. Pozdrawiam, Rafał Olszewski
    Sergi 001k

19.02.2022 15:53

wszystko co oferuje ta firma jest (usunięte przez administratora)obiecuję jedno ale tak naprawdę co innego mówią że dobre mieszkanie że każdy jest w pokoju a faktycznie na tao a czasem trzy razy w pokoju z pensją też płacą minimum od każdego kraju, w którym pracujesz, a kiedy prosisz o jedno euro więcej, musisz znać angielski i polski, aby uzyskać wyższą stawkę godzinową, musisz stale przypominać dyrektorowi, że zawsze wszystko jest obiecane i zrobione, podczas gdy inne polskie firmy dają (usunięte przez administratora)euro za godzinę W&K daje (usunięte przez administratora)euro za godzinę, a nawet jeśli dobrze pracujesz nie nie ma nagrody
    Przyszly pracownik

06.02.2020 18:59

Witam. Jak jest rzeczywiście z warunkami pracy i zarobkami? Czy sa to tylko wyjazdy za granice? Na jak dlugo?? Ile tak naprawde sie zarabia w firmie? Czy jest problem z "wolnym" jesli wypada np. Jakas uroczystosc rodzinna, o której wiemy wczesniej??
    Jack

30.01.2022 19:43

Ale skoro zasłaniacie się dyrektywami unijnymi w sprawie wynagrodzenia a potem piszecie że to jednak zależy od doświadczenia, języków itp. to coś tu nie gra.

31.01.2022 09:50

Dyrektywy unijne, prawo krajowe i umowy taryfowe mają zastosowanie w przypadku określenia wynagrodzenia minimalnego. Osoby które znają języki obce, mają doświadczenie i fachowość otrzymują wyższe wynagrodzenie niż minimalne w danym kraju i branży.
    Krzysztof

06.01.2022 19:11

Dzień dobry, czy w przypadku pracy za granicą jest wymagane szczepienie?

25.01.2022 17:10

Dzień dobry, obostrzenia ze względu na pandemię Covid-19 zmieniają się bardzo dynamicznie, chętnie przedstawię w rozmowie telefonicznej zasady obowiązujące w danym momencie, jestem dostępny pod numerem 795 110 008 lub przez e-mail [email protected]. Z poważaniem, Rafał Olszewski
    Zainteresowany

24.10.2021 10:20

Takie pytanie. Co jaki czas są zjazdy do Polski?

26.10.2021 09:20

Nasz regulamin wewnętrzny wskazuje na maksymalny, jednorazowy pobyt za granicą do 8 tygodni. W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt pod numerem: 602327592.
    zainteresowany

01.11.2021 20:49

A czy powroty do Polski są płatne?

10.10.2021 12:03

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie W&K Industriemontage Sp. z o.o.? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?

14.10.2021 14:21

Zgodnie z kodeksem pracy, pracodawca w pierwszej kolejności oddaje wolne za godziny nadliczbowe, które może być udzielone do końca okresu rozliczeniowego. Jeśli nie będzie takiej możliwości to po zakończeniu okresu rozliczeniowego są wypłacane wraz z dodatkiem za godziny nadliczbowe.

06.10.2021 10:42

Jest ok pieniądze na czas ,stawki ok nawet dla początkujących, duża pomoc na początku zatrudnienia ze strony biura i osób doświadczonych przy pracach montażowych. Polecam
    Elvis

06.09.2021 10:01

Jestem w tej firmie nowy i to mój pierwszy wyjazd za granicę. Zakwaterowanie ok. Chcę się tu duzo nauczyc i taką szansę dostałem.
    Faryzeusz

08.09.2021 12:54

Jak z wynagrodzeniem? Wynagrodzenie w złotówkach czy euro?

13.09.2021 11:27

Wynagrodzenie wypłacane jest w złotówkach. W przypadku kolejnych pytań jestem do dyspozycji. Ewelina Wieczorek; 602327592.
    Januszek

09.08.2021 12:48

Jakie są warunki zakwaterowania? Każdy ma swój pokój? Ile osób jest w mieszkaniu?

12.08.2021 10:38

Witam, staramy się zapewniać pokoje jednoosobowe, maksymalnie 2-osobowe. Nie korzystamy z hoteli pracowniczych czy hosteli. Warunki są dobre, mieszkania wyposażone :)

13.03.2021 09:34

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w W&K Industriemontage Sp. z o.o.?

15.03.2021 09:30

Jak znasz język i masz trochę chęci to nie ma problemu. Jako prowadzący jest spoko!
    Vega

17.05.2021 11:06

Ja robiłem w tej firmie podesty i wózki widłowe. Płacą za te kursy ale po okresie próbnym. Z tego co wiem kursy językowe też organizują. Wtedy po pracy masz szkolenia albo na weekend.

08.02.2021 22:25

Arni

11.02.2021 00:56

A konkretnie co chciałby się pan dowiedzieć?
    Norbert

11.02.2021 11:34

Dużo złego słyszałem o tej firmie,I za takie pieniądze nie podjąłbym się jej.Tymbardziej,że nie ma Cię w domutygodniami

08.06.2017 23:55

siema dostalem od nich propozycje pracy 30 zl brutto ktos cos wiecej mi powie ?
    Ewelina Wieczorek W&K

13.10.2020 14:42

Wielokrotnie podkreślamy, że warunki finansowe są uzależnione od wielu czynników: znajomości języka, doświadczenia czy posiadanych uprawnień. Stawka, o której Pan wspomniał ewidentnie dotyczy pracy na projektach w Polsce. Za pracę w krajach UE wypłacane jest wynagrodzenie zgodne z obowiązującą Dyrektywą z roku 2018, która obliguje pracodawców do stosowania warunków zatrudnienia obowiązujących w Państwie Członkowskim. W przypadku pytań proszę o bezpośredni kontakt: 602327592.
    Arni

08.02.2021 22:10

Przy takiej stawce pensja przy (usunięte przez administratora)godzinach ciężkiej pracy wyniesie około (usunięte przez administratora)tys złotych.
    Piotr

10.12.2020 17:57

Witam otrzymałem ofertę pracy jako elektryk mógłby ktoś powiedzieć coś jak wygląda praca i jakie są stawki
    Szymon

11.12.2020 09:56

Płaca na czas zawsze. Ciagle mają dużo pracy za granicą. Także ok. Ogólnie dobrze.
    Ojfhhdhej

04.12.2020 10:01

Dobra firma troszkę dziwi mnie ocena firmy na 2 gwiazdki jeszcze minimum 2 brakuje
    Spioch

04.12.2020 09:57

Polecam firmę wypłaty terminowe co jest bardzo ważne wyjazd zaplanowano terminowy powrót na urlop 5/5 niestety praca w delegaci jest ciężka rozłąka z rodziną coś za coś

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w W&K Industriemontage?

Kontakt - W&K Industriemontage Sp. z o.o.

Marii Skłodowskiej-curie 177 59-300 Lubin

NIP:7792419355

Branża główna: Usługi techniczne

Essig

02.10.2020 16:04

Jakbyś nie zgodził się tyrać poniżej 15€/godz., toby więcej płacili niż ...

02.08.2020 11:27

Czy w firmie W&K Industriemontage Sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?
    Rafał Olszewski W&K

07.08.2020 14:08

Tak, staramy się regularnie szkolić naszych pracowników. Wybrane osoby biorą udział w kursie języka niemieckiego, organizujemy i finansujemy szkolenia na obsługę wózków widłowych i podestów ruchomych. Pracownicy mają również możliwość odbycia szkoleń spawalniczych i elektrycznych SEP.
    R

11.02.2020 12:19

To co oni płacą to ja mam w Czechach i co tydzień jestem w domu ???? a fachowcy z językiem dawno z stamtąd pouciekali ????
    Ewelina W&K

08.05.2020 13:26

Obecnie posiadamy wykwalifikowaną kadrę ze znajomością języków. Działamy w środowisku międzynarodowym i ciągle się rozwijamy zwiększając liczbę zatrudnienia. Wynagrodzenie za pracę jest sprawą indywidualną. Jesteśmy do dyspozycji w przypadku nowych pytań czy wątpliwości.

23.04.2020 11:39

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie W&K Industriemontage Sp. z o.o.? Są one dodatkowo płatne czy jest możliwość odbioru godzin?
    Ewelina W&K

23.04.2020 13:28

Zgodnie z Kodeksem Pracy w pierwszej kolejności za godziny nadliczbowe są udzielane wolne dni płatne w okresie rozliczeniowym. Jeśli jest to niemożliwe są one wypłacane na koniec tego okresu wraz z dodatkiem.
    Żona

14.04.2020 11:23

Mój mąż tam pracował (nie wiem jak jest teraz) - ale nigdy nie było problemu z wypłatą. Zawsze na czas i zawsze za wszystkie godziny miał płacone. Umowę o pracę miał od początku. Nie jakieś "śmieciówki" jak w innych firmach. Do Polski jak chciał jechać - też nie było problemu tylko zgłaszał wcześniej. Czasem się zastanawiam kto tu takie bzdury pisze??? Wam się chyba nudzi...
    Szymon

22.01.2020 16:35

A ja polecam firmę pracowałem tam parę lat firma troszczy się o pracowników prezes nigdy nie odmówił mi pomocy napewno są lepsze firmy ale ta jest całkiem niezła diety brak ale jest dużo wyszła stawka dla ludzi co chcą pracować zawsze będzie tam praca

03.10.2019 19:09

Co jaki okres czasu w W&K Industriemontage Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?

04.10.2019 09:04

Jest to kwestia indywidualna uzależniona od doświadczenia, stażu pracy i innych czynników. Zapraszamy do biura w Lubinie. Zawsze jest możliwość porozmawiania na ten temat z osobą decyzyjną.

14.01.2020 09:14

Witam, jak najbardziej jest to możliwe. Jesteśmy elastyczni - wszelkich informacji udzielimy pod numerem: 602327592.
    Jacek

06.11.2019 13:27

@Olo to możesz zmienić pracę. Po co tu dalej jesteś? Nie rozumiem tych narzekań (chyba mamy to we krwi)!! Macie Multisport, bony na święta, ubezpieczenie, wejdzie jeszcze pakiet medyczny za małe pieniądze. Co jeszcze potrzebujesz żeby przestać narzeka? @Olo byłeś w innej firmie kiedyś?
    Hanna

22.01.2018 19:34

Przeglądając stronę internetową W&K Industrietechnik sp z o.o. zauważyłam informację o tym, że otwarte są rekrutacje na kilka stanowisk w firmie. Np. poszukiwany jest kandydat do pełnienia obowiązków elektryka. Nie znalazłam jaka forma zatrudnienia może zostać zaproponowana zainteresowanej osobie tym stanowiskiem. Jeżeli znane są Wam informacje na ten temat to bardzo proszę o zamieszczenie ich tutaj. Warto bliżej przyjrzeć się tej ofercie?

12.12.2018 17:14

Oferujemy stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, zapraszamy do wzięcia udziału w rekrutacji, obecnie szukamy pracowników na stanowiska mechanika/ ślusarza i elektryka, zapraszamy do aplikacji przez naszą stronę internetową: http://www.wkpoland.com/index.php?id=280
    anonymous

02.09.2018 03:43

Właśnie chcę się tam dostać -mój mąż od dawna tam pracuje
    anonymous

02.09.2018 03:06

Jestem żona z jednego pracowników i chciałabym pracować w tej firmie

09.06.2017 12:36

slusarz mechani

09.06.2017 12:09

ja jestem z zawodunmechanik monte maszyn i urzadzen :) a szczeze mowiac to nie dopytalem sie dokladnie . powiecie mi cos wiecej ?
    bermudy

18.09.2016 13:11

@ Piotrek - socjal jest wazny, ale moim zdaniem ważniejsze jest na jaką podstawe pensji można licczyć i czy są jakies premie ewentualnie? ktoś wie ??

18.09.2016 10:32

poczytajcie http://www.money.pl/gospodarka/unia-europejska/wiadomosci/artykul/delegowanie-pracownikow-dyrektywa-unijna,77,0,2155597.html nowe przepisy
    klaro

03.01.2016 19:30

Witam serdecznie. Słyszałem sporo na temat W&K od swoich znajomych. W sumie zdecydowana większość przekonywała mnie żebym sam też tutaj spróbował swoich sił. Warto?
    martin k

05.01.2015 19:23

Czemu portal kasuje wpisy o warunkach pracy czyli 8,5 euro za godzinę?
    ZUBER

17.10.2014 14:46

ja zem dostal tera kase jak za 2 miechy wiec nazekal nie bede. zawsze w terminie dostaje.a praca jak kazda
    Sylwek

17.10.2014 14:21

no w końcu cos konkretnego wpadlo na konto. Chyba się przestraszyli bo taka kase dostlem jak nigdy. teraz można szaleć. A może po prostu pomylka dwukrotność tego co dostaje ale nie przyznam się. Jeszcze odbiorą. Zona czesc zabierze ale będę miał na alkohol i papieroski.
    aw

17.10.2014 13:50

Jak tam chlopaki po wyplacie wrzesnoiwej? bo ja jestem zadowolony...

Zostaw merytoryczną opinię o W&K Industriemontage Sp. z o.o.