Z pełnym przekonaniem polecam Centrum Zdrowia Psychicznego Przestrzeń wszystkim osobom poszukującym profesjonalnej i skutecznej pomocy psychologicznej oraz psychoterapeutycznej. To miejsce tworzone przez młodych, ambitnych specjalistów, którzy swoją pracę opierają na aktualnej wiedzy naukowej, nieustannie rozwijają swoje kompetencje i z ogromnym zaangażowaniem wspierają pacjentów. W Centrum pracują osoby pełne empatii, życzliwości i zrozumienia, dzięki czemu każdy może poczuć się bezpiecznie oraz swobodnie podczas terapii. Indywidualne podejście do pacjenta, wysoka kultura osobista oraz profesjonalizm całego zespołu sprawiają, że jest to miejsce godne zaufania. Widać, że specjaliści stale podnoszą swoje kwalifikacje, uczestniczą w szkoleniach i wykorzystują nowoczesne, sprawdzone metody pracy oparte na dowodach naukowych. Dzięki temu pacjenci otrzymują pomoc na najwyższym poziomie. Centrum Zdrowia Psychicznego Przestrzeń to miejsce, które z pełnym przekonaniem polecam każdemu, kto potrzebuje wsparcia i chce trafić w ręce kompetentnych oraz zaangażowanych specjalistów.