AP Uniapol Development Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 354 ocen.

Opinie o AP Uniapol Development Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Uniapol Development Sp. z o.o.

Nieinteresujsie

Czy ktoś mi udzieli informacji jak wygląda praca na magazynie z kawa i odzieżą okolice Norymbergi,i jak wyglądają warunki mieszkalne? Będę wdzięczna o udzieleniu inf na e-mail . anula4500@wp.pl

Jarek

Czy jesteście pewni, że nie można napisać cos pozytywnego o AP Uniapol Development ? Może zdarzyć się w każdej firmie jakaś wpadka ale to jeszcze nie dowód.

Patryk

@Margaret Pewnie słyszałaś, że gdzieś dzwonią? AP Uniapol Development to spoko firma , dobrze zorganizowana ale sądzę, że niestety nie pilnujesz swoich spraw i zaskakują Cię sytuacje. Mogę ich polecić.

Margaret

Beznadziejna agencja UNIAPOL, oferuję pracę, podpisanie umowy po czym dzwonią, że termin pracy został przesunięty o tydzień.! Po nowym terminie i przybyciu na miejsce okazuję się, że pracy nie ma i jest wolne ! Nadal nie dostaliśmy pieniędzy, Uniapol ogłosił upadłość. UWAGA!!! Uniapol przeszło na nową nazwę Axialus ! Ludzie uważajcie na tych złodziei !

Paulina

@dffd dziękuję za odpowiedź. Czy w innych przypadkach pracownicy też co innego usłyszeli w biurze a co innego było na miejscu? @Kunamissala to nie miejsce na pisanie o pracownikach w sposób wulgarny. Zabrania tego regulamin forum: http://www.gowork.pl/regulamin. Takie wpisy jak Twój administrator ma prawo usunąć. Czy ktoś jeszcze chciałby wypowiedzieć na temat pracy w AP Uniapol Development? To zainteresuje osoby starające się o pracę.

Dobrze-radze

@Jarosław najlepiej to się wyślij i idź na rozmowę do biura - zobaczysz jak to wygląda. Też szukałem po forach informacji o nich, ale wszędzie tylko szczekanie pracowników fizycznych z wyjazdów za granicę, jakieś magazyny, czy co to jest. Praca biurowa na miejscu to inna bajka, bo i inne wymagania i środowisko.

Tchibo
@Dobrze-radze 05.10.2017 11:23
@Jarosław najlepiej to się wyślij i idź na rozmowę do biura - zobaczysz jak to wygląda. Też szukałem po forach informacji o nic...

Chłopie to jest porażka ta firma ,o jakich warunkach piszesz i ludzi na koszta narażasz.pieniedzy tam nie zarobią,a tylko koszta poniosą.odradzam wszystkim tę firmę.

Jarosław

Interesuje mnie praca rekrutera ze znajomością francuskiego. Czy mógłby ktoś napisać kilka informacji w tym temacie? Będę bardzo wdzięczny za pomoc!

Paulina

@dffd rozumiem. A co na przykład było w ogłoszeniu i później okazało się nie zgodne z prawdą? Myślę, że jak powiesz dokładnie o co chodzi to bardzo to się przyda osobom, które myślą o współpracy z AP Uniapol Development Sp. z o.o.

dffd
@Paulina 27.09.2017 15:04
@dffd rozumiem. A co na przykład było w ogłoszeniu i później okazało się nie zgodne z prawdą? Myślę, że jak powiesz dokładnie o...

wszystko zaczynając od wynagrodzenia , postojowego , czasu pracy , ilości godzin , dopłaty do paliwa , dopłaty do mieszkań , nic się nie zgadza , w ogłoszeniu pisze że przez 6 miesięcy za darmo a potem po 100 euro a teraz już że od 10 miesięcy po 200 , mam wymieniać więcej , proszę bardzo w rekrutacji pani mówi praca lekka i wgl mieszkania ekstra że nie może się nachwalić a tu nic się nie zgadza ale taki to los z Axialusem ...

Grzesiek

Nie polecam pracy pakowanie kawy i odzieży Tchibo Neumarkt i.d.Opf. Porażka, i uwaga na ja ja Janasa donosi na lewo i prawo, jednego dnia wyzywa kune młoda od najgorszych,,,,,, a za dwa dni wchodzi jej w tyłek i tak do każdego uwaga na niego!!!

Paulina

@Cenzorka czemu fajna i czemu nie dla wszystkich? Mógłbyś uargumentować swoją wypowiedź na temat agencji AP Uniapol Development? Bo w tym momencie twoja wypowiedź nie mówi za wiele dla innych użytkowników o tej firmie.

dffd
@Paulina 18.09.2017 13:52
@Cenzorka czemu fajna i czemu nie dla wszystkich? Mógłbyś uargumentować swoją wypowiedź na temat agencji AP Uniapol Development...

najgorsza agencja z jaką miałem do czynienia nic nie da się załatwić , co innego pisza w ogłoszeniu a co innego w rzeczywistości odradzam , strata czau i pieniędzy

Cenzorka

AP Uniapol Development fajna firma ale nie dla wszystkich.

Obozowicz

Tchibo Oświęcim akord gonitwa ciężkie warunki pracy to normalność w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zakwaterowania masakra tak jak wynagrodzenie. Najniższa średnia krajowa bez nadgodzin i godzin nocnych za pakowanie prawie 900 produktów na godzinę. Śmiech na sali

Cenzorka

Czy jest tak źle jak piszecie? Może trzeba rozmawiać ale pismami?

Zalamka

Pary nie.jedzcie do norymbergi do pracy na magazynie tschibo koordynatorzy i rekruterzy mowia nie prawde szkoda waszego czasu zdrowia i pieniedzy pozdro wlasnie zakonczylismy tam prace

Zalamka

Witam tschibo w norymergii to jakis wal a bardziej polska agencja rekrutujaca tam polakow slabe zarobki jak na magazyn nadgodziny nie placone albo zrobia tak zeby ich nie bylo, kwatery daleko. Ludzie placone macie na godz a nie na akord robicie krzywde sobie i innym baranki... pary nie jedzcie tam czytajcie opinie szkoda waszych pieniedzy i czasu. Kordynatorzy i rekruterzy beda zaprzeczac i opowiadac jak to jest dobrze latwo i kolorowo bo to ich praca, zadanie i z tego sie utrzymuja, dobrze maja tylko niemcy i osoby majace tam znajomosci reszta musi na nich pracowac.

Gonzo

"AP UNIAPOL KRADNIEMY ZAWODOWO" sp zoo- właśnie składa wniosek o ogłoszenie upadłości, także dawni pracownicy Uniapolu, a aktualni Axialusa mogą zapomnieć o odzyskaniu pełnych kwot należnych za przestoje, które były... a naszą kasą zapcha sobie kieszenie prezes :)

Weronika

Jednostkowe przypadki nie powinny wpływać na opinię o firmie

iva
@Weronika 05.09.2017 12:19
Jednostkowe przypadki nie powinny wpływać na opinię o firmie

Tym jednostkowym przypadkiem jesteś chyba Ty.

Paulina

Czy ktoś nie miał doświadczenia z pracą sprzedażny usług HR i odpowiedziałby na pytania użytkownika @Celina? Ogólne informacje o agencji AP Uniapol Development też będą mile widziane.

Celina

Czy mógłby ktoś napisać kilka słów o pracy przy sprzedaży usług HR z j. francuskim na rynek francuski i belgijski? Ciekawa oferta tylko poproszę o informacje, lubię wiedzieć coś o firmie zanim sie zgłoszę. Mam nadzieję, że pomożecie za co z góry dziękuję.

Stella

Słyszałam dobre opinie o agencji i jestem zdania, że opinie na forum trzeba brać z przymrużeniem oka.

tchibo
@Stella 18.08.2017 21:10
Słyszałam dobre opinie o agencji i jestem zdania, że opinie na forum trzeba brać z przymrużeniem oka.

Słyszałaś dobre opinie ciekawe gdzie,bo na pewno nie od pracowników.szczerze mówiąc nie polecam nawet 1 dnia w tej firmie.

odpowiadaj za siebie

Tak, agencja zmieniła teraz nazwę na Axialus. Mieszkania rozlokowane są raczej w mniejszych miejscowościach gdzie problem z uchodźcami praktycznie nie istnieje. Praca nie należy do lekkich, ale to zależy od tygodnia i towaru jaki w danym tygodniu jest pakowany. Są pewne normy do wyrobienia i ludzie jakoś dają soboe radę. Najlepiej przekonać się samemu i nie wyciągać wniosków po bzdurnych, często mijających się z prawdą opinii.

Jerzyk

Widziałem, że mają sporo ciekawych ofert pracy. Słyszałem, że to dobra agencja czy mógłby ktoś napisać kilka słów o pracy w sprzedaży z jęz. francuskim?

Norymberga

Witam ! Czy ta agencja nosi teraz nazwe Axialus? Czy praca na magazybie z kawa i odzieza jest ciezka? Czy miejsce zakwaterowania i pracy jest bezpieczne ?(chodzi o uchodzcow) praca w okolicy Norymbergi

Norymberga

Witam ! Czy ta agencja nosi teraz nazwe Axialus? Czy praca na magazybie z kawa i odzieza jest ciezka? Czy miejsce zakwaterowania i pracy jest bezpieczne ?(chodzi o uchodzcow) praca w okolicy Norymbergi

Cecylia

AP to spoko agencja ale niestety nie zawsze sprawdzają czy zatrudniani ludzie są tymi właściwymi. Nikt za nikogo nie chce pracować, a cwaniakować można po godzinach pracy. Forum jest dla wszystkich osób.

Nickowy

Pawel, wszyscy wiemy ze jestes lysy XD

Artur
@Nickowy 31.07.2017 12:09
Pawel, wszyscy wiemy ze jestes lysy XD

Nie wiem kim jesteś, bo widocznie ciężko było się podpisać, ale powiem Ci szczerze.. współczuje Ci, że masz tak nudne życie, że jedynym Twoim zajęciem jest obgadywanie ludzi na jakimś forum.. żal mi Ciebie

opsndjdijs
@Nickowy 31.07.2017 12:09
Pawel, wszyscy wiemy ze jestes lysy XD

Jakby cię pies zobaczył to by się o własną budę zabił pewnie . Pozdrawiam :) ps. Strona jest poświęcona opini o pracodawcy a nie pracownikach .

Nick

Pawel, wszyscy wiemy ze jestes lysy XD

Cenzorka

Czy jesteście przekonani, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Może niektóre problemy biorą się z naszej niekoniecznie dobrej pracy? AP poradzi sobie z takimi pracownikami!!!

Ulka

AP Uniapol jest fajną firmą i nie rozumiem tych oskarżeń.

tchibo
@Ulka 22.07.2017 15:54
AP Uniapol jest fajną firmą i nie rozumiem tych oskarżeń.

Przestań opowiadać takie bzdury,gdyby firma Uniapol byla w porządku,nie bylo by tylu zniesmaczonych ludzi.Jasno pisze,male zarobki,zero kontaktu z biurem tzn.ze nie odbierają Tel,siedzisz w domu jak pracy nie ma.Czy to jest firma godna polecenia według ciebie.

Ziomuś

Witam,czy pracował ktoś kiedyś w tartaku w Bawarii albo czy ktoś się tam wybiera?prosze o wszelkie informacje z góry dziękuję,pozdrawiam :)

Nowi

Nie polecam tej agencji lepiej szukać czegoś innego. Nie wypłacają pieniędzy na czas tylko z tydodniowym przestojem. Często się w domu siedzi bo nie ma na tyle pracy co się wiąże z tym ze potem wypłata marna. Zresztą te wszystkie negatywne komentarze na temat tej firmy o czymś świadczą. Malo tu pozytywów.

Tchibo

Zróbcie ludzie z tym coś, dlaczego dajecie się oszukiwać?!

Lelkum

Jak widać ktoś wreszcie napisał kilka słów prawdy. Narzekanie i ciągłe oskarżanie to już robi się nudne. Niby dorośli ludzie a chcieliby żeby agencja już wszystko za nich robiła. Ta agencja jest spoko!!!!

Tchibo

Nie polecam jechać do tej pracy zostały prawie tylko nowe osoby jeszcze miesiąc i zobaczycie ile osób zostanie ha ha ☺️ za takie pieniądze i nerwy to szkoda jechać, i jeszcze ta pani łącznik to jakaś porażka ha ha

Lelkum

Czy jesteście pewni, że nie można napisać cos dobrego o firmie?

Tchibo
@Lelkum 13.07.2017 16:49
Czy jesteście pewni, że nie można napisać cos dobrego o firmie?

Nie można nic powiedzieć pozytywnego o firmie, pieniędzy nie ma na czas. Dziś tydzień po wypłatach a ludzie jeszcze całych wypłat nie dostali. FIRMA OSZUKUJE, Pani Łącznik to porażka która wogole nie zna się na swojej pracy!

Głupiepolaczkizagranicątylkonarzekają
@Tchibo 17.07.2017 09:16
Nie można nic powiedzieć pozytywnego o firmie, pieniędzy nie ma na czas. Dziś tydzień po wypłatach a ludzie jeszcze całych wypł...

Za to wy się znacie na wszystkim. Czepiliście się tej łącznik ale jak trzeba to do niej latacie ze wszystkim bo nie ma do kogo. Jak pracowałem i miałem problemu poszedłem do Kaśki z pytaniem, to zaraz dzwoniła przy mnie do uniapolu i temat ruszyła. Trzepiecie się o wszystko i wszystkich na siebie nie patrzycie. Tacy ludzie jak wy to porażka. Obrażalskie polaczki, przyjechały do pracy, która ich przerasta. Standardowo tylko narzekać i szukać komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobić. Mnie robota nie pasowała, to pojechałem gdzie indziej, bez narzekania jak mi źle i niedobrze. Kto was trzyma?! Nikt. Zwolnijcie się i szukajcie czego innego ...... acha ???? .... nie chcą przyjąć bez języka? Trzeba było się uczyć pajace ????

Niezadowolona

Ja się pytam gdzie jest wypłata ??? Juz po 10 a pieniędzy jak nie było tak nie ma... robią jakieś śmieszne przelewy na 300, 400 eur. Może ktoś wie bo z biurem to wogule nie można się skontaktować albo nie odbierają albo mają wyłączony tel i jeszcze ta ściema ze nie dostali przelewów robią z ludzi idiotów i tyle

J

Co wy za głupoty piszecie. Praca wcale nie jest taka zła,trzeba pracować jak wszędzie.Czy przyjedziecie do Tchibo,czy do Edeki lub innych firm gdzie jest komisjonowanie to trzeba orać. Nie oszukujmy się Niemiec nie zapłaci wam za stanie i dłubanie w nosie. 90% nierobów przyjeżdża i myśli że za stanie i odbrabianie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostanie 1500 euro. Idzie wytrzymać spokojnie tam tylko trzeba mieć fajną ekipę na chacie spoko koordynatorkę i dobrą agencję. Ja to wszystko miałam i prawie 2 lata przepracowałam. Piszecie że jedna czy druga się wozi i obrabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami. Na mojej zmianie nie jedna osoba próbowała się pokazać z każdej możliwej strony i nic to nie dało bo mieliśmy ekipę spoko,mimo że czasem dochodziło do klótni jak wszędzie. Nikt nie jest idealny. Pozdrowienia dla ekipy z Kastl i agencji Work Express. To były naprawdę super miesiące,kupa śmiechu i fajna praca... P.S bez pozdrowień dla donosicieli z Nysy (wiecie o kim mowa) i reszty łajdaków którzy za punkt honoru obrali sobie kapowanie na innych i lizanie pośladów dwulicowym mendom których tam nie brakowało i nie brakuje ...!!! 5

Zorientowana

Wszystkich którzy zostali w jakikolwiek sposób oszukani przez tą firmę proszę o kontakt ma maila diksi254@gmail.com

ZORIENTOWANA

Witam Proszę wszystkich którzy zostali oszukani przez firmę Uniapol o kontakt pod adresem e-mail : diksi254@gmail.com W Związku z mobbingiem który jest codziennością na Tchibo w Neumarkt oraz wyliczanie wypłat nie korzystnych dla pracowników. FIRMA NARUSZYLA KODEKSU PRACY, USTAWĘ O OCHRONIE DANYCH Osobowych i wiele innych przepisów. Wszyscy którzy chcą odzyskać firmy proszę o maila.

Wyższeambicje
@ZORIENTOWANIBARDZIEJ 12.07.2017 18:11
Jesteś tak zorientowana, że nawet nie masz pojęcia o czym mówisz. Jesteś sama niewolniczką własnej głupoty i przeszkadzasz inny...

Widać albo jesteś mało inteligentnym stworzeniem albo jesteś jednym z donosicieli którzy robią zamęt na firmie. Widac po komentarzach o braku wypłat, o wypłatach na raty, to ma być porządna firma? A co do Mojej Kariery zawodowej to wiesz mam troszkę wyższe ambicje niż komisjonowanie w Tchibo z całą zwierzęca patologią. Widać niektórych stać tylko na nurkowanie w kartonach i podkladanie świń swoim rodakom.

tchibo
@ZORIENTOWANIBARDZIEJ 12.07.2017 18:11
Jesteś tak zorientowana, że nawet nie masz pojęcia o czym mówisz. Jesteś sama niewolniczką własnej głupoty i przeszkadzasz inny...

Wsioku jeden hemoroidy lizalas,donosisz to i cię pod Tchibo wzięli.blleee paskudna.

Tchibo

Drodzy pracownicy jutro robimy strajk póki pieniędzy nam nie przeleja na konto to nie robimy obie zmiany mają tak zrobić a nie ze nasz zmiana jak wszyscy to wszyscy!

tchibo

Agencja nie wyplaca pieniedzy , udaja ze nie dostaja przelewów oszuści nie polecam i odradzam

Tchibo

Nie polecam pracy na magazynie pracowałam 2 mies i zjechałałam do pl wózki ciężkie normy wysokie a ludzie to porażka lepiej szukać innej pracy

Zenolda

AP Uniapol ma swoich wiernych pracowników, którzy potrafią bronić. Gdyby były tylko dobre opinie to zaraz ktoś skomentowałby, że to dział HR z firmy pisze!! Zawsze będą osoby niezadowolone bo tak już jest i nikt tego nie zmieni żeby nie wiem jak bardzo się starał.

Tchibo

Ludzie szkoda jechać kuchnia łazienka na 6 osób masakra dalekie są dojazdy do pracy mało godzin a po 10 mies za osobę 200 euro paranoja i 6 osób na łazienkę i kuchnie trzeba to zgłosić niech się zajmą tym bo taki metraż nie może być ludzie większość to dziobaki obgadują jednego dnia za plecami a drugiego koledzy całe Tchibo wózki jak z przed wojny radzę poszukać innej pracy jest dużo lepszych kontraktów

sasa
@Tchibo 04.07.2017 14:28
Ludzie szkoda jechać kuchnia łazienka na 6 osób masakra dalekie są dojazdy do pracy mało godzin a po 10 mies za osobę 200 euro...

pracuj w pl za 1500 lub staż za 800 ,będzie Ci lepiej , śmiać mi sie chce jak Ci nie odpowiadało to trzeba było wynająć mieszkanie własne :)

Tchibo
@sasa 06.07.2017 22:39
pracuj w pl za 1500 lub staż za 800 ,będzie Ci lepiej , śmiać mi sie chce jak Ci nie odpowiadało to trzeba było wynająć mies...

Pracuję teraz w Berlinie mieszkanie mam przez 2 lata darmowe firma opłaca mieszkania w bloku. A nie około 20 ludzi na domku i później bydło się robi masakra w tym Tchibo tu mam spokój itp szukaj a znajdziesz dobry kontrakt

anonim

(usunięte przez administratora)

się

No widać poczytałeś te przepisy BHP, twoja wiedza jest przeraźliwie mała. Nagle kogoś potrzebujesz kozaczku? Sam nie potrafisz sobie ogarnąć. Cwaniak tylko na forum hehehe

Chaberek

AP widać to firma dobra bo nawet nikt nie pisze żadnych uwag na forum. Może jednak ktoś zdecyduje się napisać kilka słów o agencji. Nowi którzy chcą pracować dzięki AP mając opinie jest im łatwiej o decyzję.

Tchibo

Jeju ludzie zastanowcie sie w ogole co Wy wypisujecie... Klocicie sie na forum a na zonach najlepsi przyjaciele... Tworzycie sobie grupki, a jak ktos Wam nie pasuje to go szykanujecie az sie zwolni... Myslicie ze Tchibo to przedszkole czy jak ?! Skad w Was tyle nienawisci, jezeli dobrze pracujesz i w miare umiesz niemiecki to moze dostaniesz szanse, dla leni i hejterow miejsca nie ma, to pewne.... Wchodzicie w tylek kazdemu kto jest Wam potrzebny a jak nie potrzebny to jazda go obgadywac.. Myslicie ze te osoby tego nie widza ? Ze sa debilami za jakich ich uwazacie ? Nagadujecie na koordynatorow i ich partnerow czy partnerki a jak cos chcecie to latacie za nimi jak oparzeni. Byl Grzesiek, bylo Wam zle, jest Kaska jest Wam jeszcze gorzej, tak samo jak z godzinami, jak nie ma to placz ale jak sa to tez narzekacie, da sie Wam w ogole dogodzic ? musicie miec bardzo nudne zycie zeby sie tak zachowywac.. ale dla Was to widocznie w porzadku.. zal mi Was.. no ale coz.. Polacy za granica.......

Tchibo
@Tchibo 25.06.2017 14:34
Jeju ludzie zastanowcie sie w ogole co Wy wypisujecie... Klocicie sie na forum a na zonach najlepsi przyjaciele... Tworzycie so...

Dokładnie tak, dobrze tu ktoś napisał. Niestety jak widac gadka jak do ściany. Niektórzy nie myślą co piszą albo pisza cokolwiek zeby tylko było. Kolejny kozak co to udowadnia swoje mądrości ale jakoś nie na magazynie. Jak coś się dzieje nagle kiedy bedzie Pani Kasia? Po czym pokazuje poziom w reszcie swojej wypowiedzi. Jak caly leistad zacznie pchać wozeczki z Toba na jednej zonie to wtedy mozesz mówic o obuwiu roboczym. Ale najlepiej idz porozmawiac o przepisach BHP na góre. Ehhh...Polacy za granicą :-/

Cenzorka

Interesuje mnie praca dla kucharza we Francji. Może ktoś był i ma rozeznanie?

Tchibo

A pan Ja Ja nas mi nie odpisał myślałam że odpisze a tu nic pewnie zajęty praca w karton ach ha ha jak z nim jego kobieta wytrzymuje bo z niego taki kretyn i fałszywy człowiek uważajcie na niego bo sama słyszałam często jak wyzywał niby swoich kolegów na kawie a na drugi dzień z nimi rozmawiał i się śmiał a o pani Kasi nie wspomnę i jego mężu jakie słowa wypowiadał że aż uszy więdną a na drugi dzień z nim rozmawia szkoda gadać panie Piotrze zastanów się nad sobą pozdro z pl

aka poażka
@Tchibo 12.06.2017 18:03
A pan Ja Ja nas mi nie odpisał myślałam że odpisze a tu nic pewnie zajęty praca w karton ach ha ha jak z nim jego kobieta wytr...

Bo pan jaja nas to fałszywa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i gnida i nie dało się go słuchać. Wieczni źle i niedobrze i jaki on poszkodowany a jego baba też niezła plotkara i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdemu obrabia za plecami a na zonie haha, hi hi ze wszystkimi i tylko ploteczki ją interesują. Ludzie dopiero jak się z tego szamba uwolnićie to zobaczycie inny świat. Pozdro z innego (LEPSZEGO) projektu. Wystarczy poszukać :)

Kucharka

Mam proźbę usuńcie z naszej zmiany tą dziwna nerwowa Panią blondi niech wraca na swoją zmianę Agnieszkę mam już jej dość ciągle narzeka i przeklina że ciężko wszystko ja złości w pracy jak ci się tak nie podoba to zjedz do pl i nie złość innych na zonach i display ok albo siedź w domu i gotuj obiady dla wszystkich haha i jak ziemniaki się znalazły ha ha

anonim

(usunięte przez administratora)

221b

A wiesz po co nosi tą kamizelkę tempa dzido? Najpierw się dowiedz, o podstawach BHP, a potem się wypowiadaj na temat "budowlanych" kamizelek. A zresztą zalóżcie sobie forum hejtu głomby, bo tu się wystawia opinie o pracodawcach, a nie robi osobiste wycieczki do ludzi. Jesteście mięczakami, którzy chowają się pod nikami w internecie, a jak przychodzi do zebrania, na którym możecie wywalić swoje żale, to chętnych nie ma. Banda frajerów bez honoru i odwagi do rozmowy w cztery oczy. Potraficie żyć tylko plotami, które układacie jak wam się podoba i oskarżacie potem innych. Większość z was nie ma wogóle pojęcia o faktach, bo szuka prawdy w opiniach innych. Oskarżacie wszystkich na około a sami na siebie nie patrzycie. Banda konfidentów i cwaniaków. Jeden drugiego by sprzedał za lepsze zamówienia i więcej godzinek. Poprzyjmowali młodych cwaniaczków, którzy strasznie się trzepią o premie, a nie potrafią wyrobić normy bez włączania co chwilę pałzy. Tak, tak pajace, wszyscy wiedzą. nie długo wam się skończy samowolka z pałzą. Rzygacie hejtem na około, to teraz zastanówcie się nad sobą i zostawcie tą stronę do wystawiania opinii o pracodawcy, a nie pracownikach. Ci na szczęście szybko się zmieniają, więc jest szansa, że za jakiś czas atmosfera się oczyści.

Zostaw opinię o AP Uniapol Development Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Uniapol Development Sp. z o.o.