Klima Bytom Sp. J.

• Radzionków
  • Siemianowice Śląskie
  • Wojkowice
Błażowa - Klima S.C.
Gdańsk - J.W. KLIMA Sp. z o.o.
Rumia - A.W.KLIMA
Toruń - Klima Bytom

3. Opinie o pracodawcach Bytom
  5. Opinie o Klima Bytom Sp. J.

Opinie o Klima Bytom Sp. J. Bytom

Nie przegap nowości o Klima Bytom Sp. J.!

Klima Bytom Sp. J.

14.10.2024 10:50

Serdecznie witamy wszystkich użytkowników GoWork!

Dziękujemy, że zechcieliście się zapoznać z opiniami na temat naszej firmy. Dbamy o to, abyście znaleźli w tym miejscu wartościowe informacje i wierzymy, że pojawiłeś/łaś się tutaj, aby takiej właśnie opinii udzielić.

Czytamy wszystkie treści pojawiające się na naszym profilu i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki. Będziemy jednak wdzięczni, za pozostawianie prawdziwych opinii. Swoboda w dzieleniu się informacjami na forum nie oznacza pozwolenia na szerzenie informacji mijających się z faktami, obrażanie, czy naruszania czyjejś godności i dobrego imienia.

Wpisy, które nie będą prawdziwie uzasadnione, będą zgłaszane do administratora. Pragniemy, aby było to miejsce kulturalnej i merytorycznej wymiany informacji. We wszystkich niepokojących Państwa kwestiach możecie kontaktować się również z nami bezpośrednio pod tel. +48 (32) 286 21 65

Kufiks

22.08.2025 11:07

Ta firma tj jakaś masakra. Nie liczą się z człowiekiem. Na każdym kroku popędzają. Nie dbają o BHP, byle szybko robotę zrobić. A do tego bardzo niskie zarobki. Z daleka!

Dorian

22.04.2025 10:27

Pracowałem tam trzy i pół roku.Sporo się nauczyłem, poznałem tam wiele dobrych fachowców.Zarobiłem dobre pieniądze.Taka rada dla flustratów.Im więcej masz do zaoferowania pracodawcy tym lepszą kasę zarobisz.My self.Ja bardzo dobrze wspominam pracę w Klima Bytom

ABC

07.06.2024 07:09

Bardzo nieprofesjonalna firma. Podczas zatrudnienia nie zapoznali sie z CV. Oferowana byla praca na innym stanowisku. Zmarnowany czas.
    dydek

04.11.2023 13:32

Czy ta firma ma coś wspólnego z firmą Klivatec ?

Korpecki

27.11.2023 18:01

Praca super na wyjazdach integracyjnych masz Hotel dojazd jedzenie gratis z osobą towarzyszącą do tego delegacja i do stawki 50%dodatku a co do roboty to luzik montaż splita czasami dwa i nawet trzy dni ja mam na rękę 7 tysięcy
    petent

21.10.2022 11:28

Czy ktoś rozumie pytanie - godzina taka czy inna co za różnica - pracę i tak zaczyna się z rana
    Jorg

13.06.2023 18:37

Tak tak zaczyna z rana, a kończy najlepiej w nocy, co nie ? . Life-work-balance. 8 godzin i do widzenia. O 15 zamykam drzwi i na obiad.

04.02.2023 10:02

Czy jest możliwość pracy w Klima Bytom Sp. J. na część etatu?
    Xyd

22.03.2023 09:26

Niestety nie.

04.01.2023 12:26

Czy są może przyjęcia jako pomocnik
    Betka

20.10.2022 16:49

Czy ktoś był zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na 6,45 ?
    info

21.10.2022 07:41

co dziwnego jest w owej godzinie?
    Betka

21.10.2022 16:48

Pierwszy raz się spotkałam, żeby rozmowa kwalifikacyjna była o tak wczesnej porze.

07.10.2022 10:14

Jaka umowa obowiązuje w Klima Bytom Sp. J. podczas okresu próbnego?
    odp - odp

07.10.2022 14:54

Myślę ,iż najlepiej uzyskać informacje na rozmowie lub bezpośrednio w firmie a nie na portalu.
    Żenada

06.07.2022 07:19

Witam , byłem w ostatnim czasie na rozmowie kwalifikacyjnej. Ofertę znalazłem na portalu olx. Po aplikowaniu dosłownie po 30 sekundach otrzymałem telefon i zostałem zaproszony następnego dnia na rozmowę . Na rozmowie zostałem poinformowany ze firma nie poszukuje pracowników ponieważ ma już kompletna brygadę i ze proponują prace w innym miejscu, z grzeczności zgodziłem się wysłuchać propozycji. Ku mojemu zdziwieniu została mi zaproponowana praca przy usługach gazowych oraz hydraulicznych gdzie wspominałem ze nie mam zielonego pojęcia na ten temat i nie miałem z tym styczności i uprawnień , zabawna również była zaproponowana stawka godzinowa(usunięte przez administratora). Nie spotkałem się z takim brakiem profesjonalizmu i nie rozumiem umieszczania ogłoszenia i zapraszania na rozmowę kiedy nie poszukuje się tak naprawdę pracownika (usunięte przez moderatora). Z całego serca odradzam tego pracodawcę i przestrzegam was przed strata swojego czasu jak i paliwa, bo naprawdę nie warto.

Kontakt - Klima Bytom Sp. J.

Mikołaja Adamka 4 41-909 Bytom

Branża główna: Instalacje budowlane
    Jesse

09.05.2022 07:49

Rozmowa przebiegla w sposób średni, Rekruterzy nie w żaden sposób nie przygotowali się do rozmowy (wyciągnęli moje cv i dopiero zaczęli czytać jak mam na imię) nie wspominając o tym że nie wiedzieli na jakie stanowisko kandyduję ( pracownik techniczny) rozmowę skwitowali zdaniem "może Pan zacząć od montera, przyjdź pan za miesiąc o 6 rano i więcej jak na ten wiek wypłaty nie dostaniesz) co kto lubi, ale odmówiłem

28.07.2020 13:06

Ta firma to dramat. Podejście szefów okropne. Wymagają dokonania niemożliwych rzeczy. Każą nauczyć się w ciągu kilku tygodni rzeczy, których człowiek powinien uczyć się 2-3 lata (projektowanie). Nowi pracownicy uciekają z tej firmy bardzo szybko. Rotacja jest ogromna. Nie polecam nikomu. Nawet swoim wrogom.

22.05.2020 14:56

Opowiecie jak wygląda każdy etap rekrutacji w Klima Bytom Sp. J.?
    Kandydatka

06.07.2020 11:22

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej , powiedziano mi że zadzwonią jeśli będą na " tak" w celu umówienia na odbycie szkolenia i wiadomo wprowadzenia w produkty. Następnie umowa i do pracy rodacy????
    Dorian

12.05.2020 17:29

Pierdu pierdu ...jak czytam te opinię to żal mi obiboków którzy tam pracowali.Najlepszy pracodawca w tym rejonie w temacie chłodnictwa.Rzetelny pracodawca i fachowcy z najwyższej półki.Ja już tam nie pracuje bo nie mieszkam już w okolicy.pozdro
    Dona

13.12.2018 21:34

Jeśli ktoś szuka stałej pracy to odradzam. Rotacja straszna. Wymagania ogromne a zainteresowanie pracownikiem zerowe. Lecisz na pysk o byle bzdure. Ogloszenia, że szukają pracowników powtarzane co miesiąc max dwa. Przypadek?
    Juri

06.06.2018 17:05

Hey czy Klima Bytom przyjmie pracownika z Orzeczeniem? Jestem wypełni sprawny fizycznie i psychicznie, mam tylko lekki uszczerbek na zdrowiu i dla tego posiadam orzeczenie
    mok

08.10.2016 16:22

1123 jak to gospodarza domu? hmm, brzmi ciekawe, tylko daj proszę namiar na to ogłoszenie i może też wcześniej napisz jakie są wymagania na to stanowisko
    MoDY

03.06.2015 14:21

Robiłem było spoko. Trzeba zapierdzielać ale wypłata zawsze 10-tego jest.
    korpecki

11.10.2014 21:42

płacą nawet za leżenie można sprawdzić był taki jeden co spał na dachu i kazał sobie zapłacić za nadgodziny powodzenia
    exWorker

04.02.2013 19:26

Skoro jestes wieloletnim pracownikiem to Ty jestes [usunięte przez moderatora] ;-) a za nadgodziny moze płaca ale raczej na unowie tego nie masz;-)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Klima Bytom Sp. J.?

kris

03.02.2013 20:31

Hej [usunięte przez moderatora]!!!!!! Ja jestem długoletnim pracownikiem tej Firmy i pewnie niejest idealnie ale za nadgodziny mam wypłacane i zawsze na czas. A skoro już nie pracjesz to rozumiem twoje rozgoryczenie. Przykro mi.Moim szefem jest M.L i jest o.k .

Zostaw merytoryczną opinię o Klima Bytom Sp. J.