ona12.04.2012 20:11
hahaha ciekawe który z kierowników odpisał anonimowi, lub nawet dyrektor śmiałbym podejrzewać - nawet wiem chyba który MP śmierdzi komuną hmmm ja wiem pewnie nie ale anonim ma rację w WBP nie docenia się pracy szarego ale szarego inżyniera, czy w procesie projektowym błędy są winą kierownika - nie sądzę ALE NAPEWNO są winą winą PROJEKTANTA, który ma obowiązek sprawdzić co zaprojektował ten nasz młodszy czy starszy kolega inżynier. Jak to wygląda w WBP, otóż Panie i Panowie NIE WYGLĄDA temat pracy jest przydzielany przez kierowników tylko wg kogo bardziej lubią - no i na tym koniec - prawie zerowa pomoc projektantów, których to WBP NIEPOSIADA wystarczająco, część [usunięte przez moderatora]KOMPLETNIE niekompetentna prowadzą tematy o których nie mają zielonego pojęcia !! Śmiało mogę powiedzieć że WBP żyje tylko i wyłącznie z pracy asystentów projektantów, których zresztą słabo opłaca. Jak ktoś z Państwa chce od razu zostać wrzucony na głęboką wodę, pozostawiony bez jakiejkolwiek pomocy merytorycznej, a dodatkowo rozwiązywaniu problemów nie ze swojej wyuczonej branży - chętnie zapraszam. Ogólnie odradzam - szkoda czasu nerwów. a [usunięte przez moderatora] który opowiada o pseudoprojektantach i pseudoinżynierach niech odpowie mi na 1 pytanie - co robi takiego że zarabia 10k zł i co zrobił dla tego inżyniera który[usunięte przez moderatora] na jego pensję a płaci mu 1800zł i jeszcze się [usunięte przez moderatora] dziwi że ludzie się nie starają, ale w WBP jak się starasz NAPRAWDĘ starasz to i tak nic z tego nie masz. DAREMNA FIRMA po (usunięte przez administratora) ada od odejścia św. pam. dyr. Michty - ODRADZAM !!! i tak upadną za niedługo - przegrywają prawie wszystkie przetargi, wygrywają za śmieszne pieniądze za które nikt by nie chciał robić.