Brak logicznych argumentów powoduje zdenerwowanie i prowadzi do używania ostateczności, czyli straszenia, ewentualnie używania wulgaryzmów. Bardzo fajna dyskusja. Szkoda tylko, że za samozwańczym statusem Magnata (Hrabiego) nic więcej się nie kryje. Osoby korzystające z usług różnych firm zachęcam do minimalnego weryfikowania opinii bo w internecie można napisać wszystko, nie zawsze anonimowo.
Hrabia
17.04.2026 17:04
Czat GPT Ci to pisał? Mówimy o firmie, a nie o Twoich wymysłach. O straszeniu wspominasz, a to mnie miały przejść ciarki, w nawiązaniu do tej anonimowości. Ależ najpierw trzeba napisac cos co jest niezgodne z prawdą albo innym pomówieniem, aby przejmować się. Na zwykłe nie polecam "odpaliłeś się", jakbyś opanował wszystkie techniki perswazji, gdzie i tak musi być po twojemu, bo nie akceptacja krytyki możliwe przerasta możliwości... 🤔
Będziecie bardziej profesjonalni to na pewno beda polecac, a niskie opinie tu zostawione tylko potwierdzają powyższe wątpliwości.
Praedo
24.03.2026 07:00
Asystent AI
Jakie masz wspomnienia związane z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie Myjko Daniel Daczkowski w mieście Kowal? Dodaj opinię i napisz co sądzisz szczerze o tej firmie.
Zostaw merytoryczną opinię o Myjko Daniel Daczkowski