Czekamy na informacje od nowych pracowników odnośnie atmosfery i warunków pracy! Co wiecie nowego o pracy w firmie HaloŁuków – Agencja Marketingowa Patryk Pytlak w miejscowości Dąbie Dąbrocz? Dajcie znać!
Grzesio Praktykant
05.06.2026 11:15
Na pierwszy dzień praktyk, Pan Patryk wziął nas na Juwenalia Rzeszowskie. Miały trwać 8-9 maja, a trwały miesiąc. Praca od nas wymagała dużej motywacji, wysiłku i stalowej wątroby. Pracowaliśmy pod presją czasu. W pewnym momencie nie wiedziałem, czy jestem praktykantem, pracownikiem czy członkiem rodziny. Nie wiedziałem czy to jest jeszcze praca czy niekończące się poprawiny u bliskiego członka rodziny.
Szkolenie BHP trwało 30 sekund i brzmiało ,,uważajcie na siebie". Potem Pan Patryk* wysłał nas do żabki po narzędzia do pracy w terenie, a następnie razem z nami przy stole ochoczo pracował do samego rana. Wszystkie dni wyglądały podobnie, jedynie co było zmienne to: narzędzia pracy. Dzięki dofinansowaniu z funduszy UE, narzędzia do pracy nigdy się nie kończyły!
Nie mogę narzekać. Atmosfera była wspaniała. Za prace u Pana Patryka* nie otrzymamy pieniędzy, a inną cenną walutę: wspomnienia. Wspomnienia to najcenniejsza waluta - tak mówi Pan Patryk. Choć przy tak intensywnym miesiącu ciężko jest coś pamiętać....
Pan Pimpuszek
03.06.2026 13:27
Niezwykle profesjonalna i rzeczowa firma. Na rozmowie rekrutacyjnej Pan Patryk* wszystko ładnie wytłumaczył. W firmie są owocowe czwartki, różnego rodzaju deputaty na piąte i szóste dziecko, zapomogi inflacyjne i papier toaletowy z opcją dostawy do domu. Dodatkowo karnet na siłownie w BlueCity. Na rozmowie rekrutacyjnej dostałem pytanie odnoście mojego ulubionego alkoholu. Na początku uznałem, że jest to dziwne pytanie. Nic bardziej mylnego. Pan Patryk* od razu przeszedł do rzeczy i wyjął z kredensu mój (jak się później okazało: nasz) ulubiony trunek. Więcej nie pamietam, bo obudził mnie budzik o 8:00. Przede mną byłą podpisana umowa o dzieło oraz narzędzia niezbędne na tym stanowisku. Jestem w firmie do dzisiaj i sobie chwale. Najbardziej podoba mi się przejrzysty system wynagrodzeń. Po każdym miesiącu dostaję szczegółowe rozliczenie, ile powinienem dopłacić pracodawcy za możliwość wykonywania obowiązków służbowych.