Enata Bread Sp. z o.o.
17.06.2026 12:32
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za odwiedzenie naszego profilu na GoWork. Cieszymy się, że chcą Państwo lepiej poznać naszą firmę, nasze wartości oraz ludzi, którzy każdego dnia współtworzą nasz sukces.
Jesteśmy siecią piekarnio-kawiarni, która nieustannie się rozwija. Od początku naszej działalności stawiamy na wysoką jakość produktów, partnerskie relacje oraz tworzenie miejsc, do których Goście chętnie wracają. Naszym flagowym produktem jest świeże pieczywo wypiekane z pasją, ale równie dużą popularnością cieszą się nasze kanapki przygotowywane na miejscu przez naszych Ajentów i ich zespoły.
Wiemy, że każda firma budzi różne emocje i opinie. Doceniamy zarówno pozytywne komentarze, jak i konstruktywną krytykę, pomagają nam doskonalić standardy współpracy i rozwijać organizację. Wierzymy jednak, że najlepszym świadectwem naszej działalności są ludzie, którzy od lat rozwijają swoje biznesy razem z nami.
Współpracujemy z ponad 50 Ajentami. Wielu z nich jest z nami od ponad 6 lat, a ich sukcesy są dla nas największą motywacją do dalszego działania. W naszej sieci są osoby prowadzące pojedyncze lokale, które z powodzeniem rozwijają swoją działalność, a także przedsiębiorcy zarządzający już 8, 10 czy nawet 15 lokalami. To pokazuje, że wspólnie budujemy stabilny i perspektywiczny biznes.
Nasze lokale funkcjonują w różnych formatach i lokalizacjach – przy ulicach handlowych, w galeriach, na dworcach oraz na stacjach paliw. Stale poszukujemy nowych możliwości rozwoju, jednocześnie pozostając wierni temu, co od początku jest dla nas najważniejsze – jakości, partnerstwu i długofalowym relacjom.
Dziękujemy wszystkim osobom, które współtworzą naszą markę oraz tym, którzy dzielą się swoimi opiniami. To dzięki nim możemy nieustannie się rozwijać i każdego dnia stawać się lepsi.
Anna M
19.08.2026 10:51
Miałam okazję pracować w tej firmie i z perspektywy czasu bardzo dobrze wspominam ten okres. Firma dynamicznie się rozwija, dzięki czemu można było mieć kontakt z ciekawymi projektami i różnorodnymi wyzwaniami. Na plus zdecydowanie oceniam atmosferę. Fajne było to, że naprawdę czułam, że mam wpływ na realizowane projekty. :)
Magdalena M
19.08.2026 10:45
To miejsce, w którym naprawdę można się rozwijać i mieć poczucie, że codzienna praca ma znaczenie. Firma dynamicznie się rozwija, dzięki czemu pojawia się wiele ciekawych projektów i okazji do zdobywania nowych doświadczeń.
Dużym plusem jest atmosfera i współpraca między zespołami. Na co dzień można liczyć na wsparcie innych, wymianę wiedzy i otwartą komunikację. Cenię też możliwość pracy przy różnorodnych zadaniach, które pozwalają rozwijać kompetencje i podejmować nowe wyzwania.
Z mojego doświadczenia to organizacja, która daje przestrzeń do nauki i rozwoju, a jednocześnie stawia na ludzi i dobrą współpracę. Jeśli ktoś szuka miejsca, w którym może zdobywać doświadczenie, pracować przy ciekawych projektach i rozwijać się razem z firmą, zdecydowanie warto rozważyć pracę tutaj.
Praca w ENATA BREAD to przede wszystkim możliwość rozwoju, zdobywania nowych doświadczeń i pracy przy projektach, które realnie mają wpływ na rozwój firmy. To organizacja, która bardzo dynamicznie się rozwija, dzięki czemu każdy dzień przynosi nowe wyzwania i daje możliwość nauczenia się czegoś nowego.
Dużym atutem jest atmosfera i ludzie – zaangażowani, kreatywni i pełni energii. Współpraca z zespołem daje dużo satysfakcji, a wzajemne wsparcie jest naprawdę dużą wartością.
Cenię również możliwość realizowania własnych pomysłów. Nie jest to miejsce, w którym pracownik jest tylko wykonawcą poleceń – przy zaangażowaniu można mieć realny wpływ na projekty i kierunek, w którym rozwija się firma.
ENATA BREAD daje również dużo przestrzeni do samodzielności i podejmowania odpowiedzialności. Dla osób ambitnych i chcących się rozwijać jest to zdecydowanie duży plus.
To firma z dużą energią, potencjałem i planami na przyszłość. Cieszę się, że mogę być częścią tego rozwoju i obserwować, jak z miesiąca na miesiąc rośnie zarówno marka, jak i cały zespół.
Zdecydowanie polecam osobom, które lubią dynamiczne środowisko, chcą się rozwijać i mieć poczucie, że ich praca naprawdę ma znaczenie.
Szybko rozwijająca się firma. Coraz bardziej profesjonalne miejsce pracy. Mają już ponad 150 lokali w całej Polsce.
Intellectus
01.08.2026 08:00
Asystent AI
Mam kilka pytań w sprawie pracy w Enata Bread Sp. z o.o.. Czy firma szkoli nowo zatrudnionych kandydatów? Czy można zatrudnić się na 1/2 etatu? Czy w pracy panuje partnerska atmosfera?
Enata Bread Sp. z o.o.
17.08.2026 11:18
Dzień dobry,
dziękujemy za zainteresowanie pracą w Enata Bread.
Nasze lokale działają głównie w modelu ajencyjnym oraz franczyzowym. Nowo zatrudnione osoby przechodzą szkolenie wdrożeniowe, które przygotowuje je do pracy na danym stanowisku. Szczegółowe warunki zatrudnienia, w tym możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin, zależą od konkretnego lokalu i prowadzonej rekrutacji.
W przypadku stanowisk w centrali zakres wdrożenia oraz warunki zatrudnienia są każdorazowo dopasowane do danego stanowiska.
Zależy nam na dobrej współpracy, wzajemnym szacunku i partnerskich relacjach zarówno w lokalach, jak i w centrali. Zachęcamy do kontaktu i aplikowania na aktualnie prowadzone rekrutacje - chętnie przedstawimy szczegóły dotyczące konkretnego stanowiska.
Adres mail do kontaktu: [email protected]
Zostaw merytoryczną opinię o Enata Bread Sp. z o.o.