Enata Bread

FACEBOOK

KONTAKT

TłoTło
  • Skierniewice

5. Opinie o Enata Bread Sp. z o.o.

Opinie o Enata Bread Warszawa

Intellectus

Mam kilka pytań w sprawie pracy w Enata Bread Sp. z o.o.. Czy firma szkoli nowo zatrudnionych kandydatów? Czy można zatrudnić się na 1/2 etatu? Czy w pracy panuje partnerska atmosfera?

Nie przegap nowości o Enata Bread Sp. z o.o.!

Enata Bread Sp. z o.o.

17.06.2026 12:32

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za odwiedzenie naszego profilu na GoWork. Cieszymy się, że chcą Państwo lepiej poznać naszą firmę, nasze wartości oraz ludzi, którzy każdego dnia współtworzą nasz sukces.

Jesteśmy siecią piekarnio-kawiarni, która nieustannie się rozwija. Od początku naszej działalności stawiamy na wysoką jakość produktów, partnerskie relacje oraz tworzenie miejsc, do których Goście chętnie wracają. Naszym flagowym produktem jest świeże pieczywo wypiekane z pasją, ale równie dużą popularnością cieszą się nasze kanapki przygotowywane na miejscu przez naszych Ajentów i ich zespoły.

Wiemy, że każda firma budzi różne emocje i opinie. Doceniamy zarówno pozytywne komentarze, jak i konstruktywną krytykę, pomagają nam doskonalić standardy współpracy i rozwijać organizację. Wierzymy jednak, że najlepszym świadectwem naszej działalności są ludzie, którzy od lat rozwijają swoje biznesy razem z nami.

Współpracujemy z ponad 50 Ajentami. Wielu z nich jest z nami od ponad 6 lat, a ich sukcesy są dla nas największą motywacją do dalszego działania. W naszej sieci są osoby prowadzące pojedyncze lokale, które z powodzeniem rozwijają swoją działalność, a także przedsiębiorcy zarządzający już 8, 10 czy nawet 15 lokalami. To pokazuje, że wspólnie budujemy stabilny i perspektywiczny biznes.

Nasze lokale funkcjonują w różnych formatach i lokalizacjach – przy ulicach handlowych, w galeriach, na dworcach oraz na stacjach paliw. Stale poszukujemy nowych możliwości rozwoju, jednocześnie pozostając wierni temu, co od początku jest dla nas najważniejsze – jakości, partnerstwu i długofalowym relacjom.

Dziękujemy wszystkim osobom, które współtworzą naszą markę oraz tym, którzy dzielą się swoimi opiniami. To dzięki nim możemy nieustannie się rozwijać i każdego dnia stawać się lepsi.

Kontakt - Enata Bread Sp. z o.o.

UL. FRANCISZKA KLIMCZAKA 1 02-797 Warszawa

NIP:6423197941

Branże: Sprzedaż detaliczna

LinkedinIconFacebookIconInstagramIcon

Zostaw merytoryczną opinię o Enata Bread Sp. z o.o.