UWAGA (usunięte przez administratora) IM+ ( NIP 6793355355) !!!Przestrzegam przed firmą IM+, która nie płaci podwykonawcom. Firma IM+ istnieje na rynku od bardzo niedawna, natomiast ludzie nią zarządzający to ci sami, którzy kiedyś zarządzali firmą INTERMONT (NIP 6792913801), o której w internecie można znaleźć wiele informacji. Firma ta nie istnieje, ponieważ ogłosiła bankructwo. Jest to najlepszy sposób dla spółki z o.o., aby nie wypłacić pieniędzy ludziom, którzy próbują i mają dowody, aby odzyskać jakiekolwiek środki w sądzie. Firma zarządzana przez Marka S. oraz Adriana S. buduje swój kapitał na kłamstwie, oszustwie i zostawianiu ludzi bez grosza. Pan Marek S., Adrian S. oraz ich pracownik Marcin K. to eksperci w oszukiwaniu ludzi w taki sposób, aby nie mieć żadnych dowodów aby ich sądzić. Firma nie podpisuje protokołów, podstawia umowy korzystne tylko dla siebie, a także przedstawia obciążenia, które nie mają pokrycia w rzeczywistości. Mój komentarz to jeden wielu który opisuje w jakiś sposób działają ci ludzie i czego można się po nich spodziewać. Polecam przejrzeć komentarze w internecie o firmie INTERMONT. Jeśli szukasz pracy i chcesz uczciwie zarobić pieniądze to omijaj szerokim łukiem.