Żenująca firma, która robi z ludźmi co im się podoba. Zero szacunku do drugiej osoby i do jego planu dnia. Na rozmowę kwalifikacyjną zaprosili prawie 10 osób i wszyscy na jedną godzinę, dodam, że rekrutowała 1 osoba. Mieliśmy wchodzić jak w kolejce do lekarza, bo jakiś pseudo rekruter, który sam się spóźnił 15 minut, nie potrafił umówić ludzi co pół godziny? W dodatku kłamał w oczy, że przecież rekrutacja trwa cały czas i zainteresowane osoby wchodzą co 5 minut. Bzdura. Wszyscy czekaliśmy ok 30 min. i nikt nie wychodził. Na szczęście to wydarzenie przywróciło mi wiarę w ludzi-wszystkie osoby, które były zaproszone na rozmowę wyszły. Jeszcze jedno panie od rekrutacji- chyba mamusia nie nauczyła Cię kultury, wyszedłeś do nas jak jakiś Alwaro, dumny jak paw i nawet „Dzień dobry” nie powiedzieć? Założyłeś marynarkę i poczułeś się jak bos? I jeszcze jakieś pretensje do nas o co nam chodzi? To Ci powiem, naucz się szanować ludzi, a nie traktować ludzi jak (usunięte przez administratora)! Takie osoby nadają się do pchania karuzeli we Frajerzynach Dolnych.
Szkoda tylko, że osoby, które to czytają nie widzą miny gościa od rekrutacji, jak wszyscy kandydaci wyszły z budynku. Mina bezcenna. Nie pozdrawiam tego pana i nie polecam firmy. Dziwna atmosfera od samego wejścia.