(usunięte przez administratora) krętacz i człowiek bez honoru.
Okradł mnie na 15 000 zł, które otrzymał ode mnie w gotówce. Do dziś nie uregulował należności i zachowuje się tak, jakby cała sytuacja nigdy nie miała miejsca. Co więcej, twierdzi, że żadnych pieniędzy ode mnie nie pożyczał, mimo że posiadam wiadomości potwierdzające fakt pożyczki oraz nasze ustalenia.
Kiedy pojawił się problem z oddaniem pieniędzy, zamiast zachować się odpowiedzialnie i spróbować rozwiązać sytuację, po prostu się od wszystkiego odciął.
Jeszcze bardziej bulwersujące jest to, w jaki sposób potraktował swoją partnerkę. Zostawił ją w ciąży, z małym dzieckiem i bez środków do życia. Spakował się w nocy i uciekł, zostawiając za sobą długi, problemy i odpowiedzialność, z którą nie zamierza się mierzyć.
Według jej relacji wyparł się również ojcostwa i pozostawił ją samą z problemami, dając do zrozumienia, że ma radzić sobie sama, ponieważ „to nie jego problem”.
Piszę o tym, ponieważ uważam, że osoby, które mają z nim kontakt zawodowy lub prywatny, powinny mieć świadomość, z kim mają do czynienia. Zanim zdecydujecie się go zatrudnić, pożyczyć mu pieniądze albo wejść z nim we współpracę, dobrze sprawdźcie, komu ufacie.
Ja swoich pieniędzy nie odzyskałam, a on do dziś zachowuje się tak, jakby nic się nie wydarzyło.
Uważajcie, komu ufacie i z kim robicie interesy.