Stanowczo informujemy, że opisana sytuacja **nie dotyczy firmy BIMOT ani prowadzonej przez nas działalności w Lublinie**.
Nasza firma znajduje się przy ul. Głównej 18A, a nie przy ul. Nałęczowskiej. Współpraca właściciela BIMOT sp. z o.o. z firmą DAKRO sp. z o.o. zakończyła się ponad 8 lat temu. Są to całkowicie odrębne i niezależne podmioty, które nie współpracują ze sobą w związku z czym nie należy ich ze sobą utożsamiać.
Nie naprawiamy pomp ze sterownikami i nigdy nie prowadziliśmy tego rodzaju napraw. Ponadto mąż autorki wpisu nigdy nie pracował w naszej firmie ani nie był u nas przyjmowany na okres próbny.
Opinia została zatem zamieszczona na profilu niewłaściwej firmy. Zawarte w niej poważne zarzuty nie mają żadnego związku z naszą działalnością, wprowadzają czytelników w błąd i bezpodstawnie naruszają dobre imię firmy. Prosimy autorkę o niezwłoczne usunięcie wpisu i zamieszczenie go na profilu właściwego pracodawcy. Zwracamy się również do administracji GoWork o jego weryfikację oraz usunięcie.