Wykonawca nieżetelny, bardzo niska jakość robót, prace wykonywane niertermonowo. Wiele obiecuja i nie dotrzymuja słowa. Wlasciciel arogancki i chamski. NIE POLECAM!
Odpowiedź
18.03.2026 16:42
Szanowny Panie, rzetelność i terminowość to u nas standard, ale zasady te muszą działać w obie strony. Jeśli ktoś oczekuje terminowej realizacji prac, musi przede wszystkim przestrzegać terminów płatności, które są fundamentem każdej rzetelnej współpracy. Po weryfikacji naszej bazy kontrahentów stwierdzamy, że nie figuruje w niej osoba o imieniu Waldek. Udajac, ze nie wiemy kim Pan jest Panie M.... to odpowiadajac na takie
Anonimowe nieweryfikowane mijające się mocno z prawdą i agresywne wpisy często pojawiają się w sytuacjach, gdy stanowczo egzekwujemy swoje racje i należne nam wynagrodzenie lub odmawiamy dalszej współpracy podmiotom i osobom niewywiązującym się z zobowiązań finansowych po ich wielkich obietnicach. Zamiast wylewać frustrację w sieci, zachęcamy do posprzątania własnego podwórka i uregulowania zaległości – wtedy dyskusja o terminach zyska realne podstawy. Nasze realizacje bronią się jakością oraz pełną dokumentacją techniczną, a próby uderzania w wizerunek firmy takimi fake wpisami są śmieszne i nieskuteczne na brukowych portalach tego typu.
Informujemy, że wpis został zgłoszony do administracji portalu. Rezerwujemy sobie prawo do podjęcia wszelkich kroków prawnych w celu ochrony dóbr osobistych firmy, w tym wystąpienia na drogę sądową w celu potwierdzenia tożsamości autora.
Ciekawa
02.06.2026 14:01
3 miesiące od tego zgłoszenia. jak to sie potoczylo? To faktycznie tylko hejt?
Wojciech Mazur
29.12.2025 02:24
Ja tam robil dla nich jako elektryk od początku na tej hali duzej przy Katowicach i powiem ze firma fest. Robota byla konkret warunki tez spoko delegacja w super hotelu juz tam nie robie bo no niestety pare razy sie zaspalo i mnie wywalili zate spoznienia ale pretensji nie mam bo zasady sa jasne u nich i trza rano wstawacz bo Majster Karol kosa ! ale ma duze doswiadczenie i gna robotę co do dnia jak ma planie. kierownik Jozek komediant pilnuje jak bajti no ale co do kasy to musze pohwalic bo na czas byla taka akcja ze inwestor cos zamulil i byly opoznienia nie z naszej winy ale szefy to wyjasnili i jeszcze dostalismy z dodatkiem za ten czas taki gest bo nie byla obsuwa u nich. Wyplacili mnie uczciwie do konca mimo ze mnie pogonili. Jak ktos szuka roboty i umie wstac na czas to pnp jest git chetnie bym wrocil jak czytajom
Spoko firma w sumie, fajne projekty byłem na przemyśle robota ok czasami Majster - Hobit xd . nie ogarniał ale pozytywny gość z niego! Aktualnie dużo z zakresami automatyki działają chlopy i idą paliwa to moim zdaniem nie potrzebnie. Przez co trochę robi się gorąco i czasem chaotycznie gdy zaczynają kłaść nacisk na szerszy zakres a idą w kilka frontów jednocześnie na Polsce.