Klient06.03.2026 20:28
Nie polecam usług tego serwisanta.
Byliśmy umówieni na sobotę około godziny 13. Przez cały dzień, co około 2 godziny, dostawałem informację, że przyjedzie później, bo „coś mu wyskoczyło”. Około godziny 20 zadzwonił z pytaniem, czy może przyjechać dopiero następnego dnia, bo jest już zmęczony. Zgodziłem się i przyjechał w niedzielę.
Pan serwisant wykonał naprawę, wymienił część oraz zrobił przegląd pieca. Zapewniał, że wszystko będzie działało, ponieważ „bardzo dobrze zna te piece”. Problem dotyczył braku ciepłej wody oraz wycieku wody, która pojawiała się wewnątrz pieca.
Przez dwa dni wszystko działało poprawnie, po czym problem wrócił, a wody w piecu zaczęło pojawiać się coraz więcej.
Kontakt z serwisantem jest bardzo utrudniony. Dzwoniłem już kilkukrotnie i za każdym razem musiałem od nowa tłumaczyć, o jaką sprawę chodzi — mimo że serwisant był u mnie kilka dni wcześniej i pobrał 950 zł za usługę (bez wystawienia faktury lub paragonu).
Od dwóch dni słyszę tylko, że „zaraz oddzwoni”, „już dojeżdża do firmy” albo że „jesteśmy umówieni”, jednak nikt się nie pojawia. W tej chwili nie mam ogrzewania ani ciepłej wody, a w domu jest dwoje małych dzieci.
Bardzo słaby kontakt z serwisem i brak rozwiązania problemu mimo zapłaty za usługę