No cóż... moja opinia - Ceny miesięcznie (czasem promka wpadnie)
1. Moneyflow 149 zł / miesięcznie. Jeśli masz do dyspozycji 5-10 tys. złotych to życzę powodzenia. To może budżet na którym zarobisz jako tako. Do tego musisz spędzać czas non-stop na komputerze/telefonie czekając na zbawienny mecz, czyli kurs z przewagą, który znika po kilkunastu sekundach (inaczej kurs szybko maleje po kilkunastu/kilkudziesięciu sekundach). Właśnie trafiłeś na wyścig przy otwarciu supermarketu w którym liczy się Twoja przewaga do upragnionego telewizora na promocji (czytaj do kliknięcia kursu z dużą przewagą). Moneyflow to ciekawe narzędzie ale czy sprawdza się na polskim rynku jeśli na wstępie musisz odrobić około 15% straty do bukmachera (podatek + marża). Ogólnie klikasz tam w mecze (kursy) drużyn, których w 90% w ogóle nie znasz, a więc nie jesteś w stanie ich sprawdzić. No dobra.. powiedzmy szybki rzut oka na tabele, czy bramki na stronie bukmachera. Jak Ci się uda kliknąć szybko w 2-3 kursy z dużą przewagą no to masz przewagę nad bukmacherem. Przy jednym bardzo rzadko będziesz miał przewagę o ile w ogóle taki kurs wejdzie bo przeważnie są to kursy wysokie z małym prawdopodobieństwem wejścia. Mecze te pojawiają się przeważnie z niszy branżowej, w którą de facto idą "mądre" pieniądze :p Tylko jak to w hazardzie te mądre pieniądze też się mylą w jakimś, i to nie małym, stopniu. Są to przede wszystkim mało znane mecze i kursy które bukmacher źle wycenił. Myślę, że na zagranicznych bukach by bardziej działało to narzędzie w którym grałbyś bez podatku. Trafienie 3 meczy przy kursie 2 to realnie ok. 10% szans, że wygrasz, czyli jeden na 10 wejdzie. Może przy tych "mądrych" pieniądzach nieco więcej ale nie wiem czy to aż tak "mądre" pieniądze. Stawiając kupony po 50-100 zł. Może zarobisz na tym Moneyflow ale nie masz czasu na nic. Gwarancja jakaś? Nie
2. Pakiet Premium 129 PLN
a. Value Bets - pograłem kilkanście tych Valuebetów i weszło może z 30-40% przy kursach do 2
b. Sygnały live - jak w każdym meczu, którym oglądasz na żywo, czyli jeden strzał, drugi strzał, trzeci, 3 rzuty rożny ale ich cisną, myślisz sobie zaraz będzie bramka. Stawiam, muszą coś strzelić! Konterka i dziękuję 0-1. Ogólnie przegrałem na tym. Chyba tylko w Over/Under miałem wrażenie, że nieco lepiej szło ale może tylko wrażenie.
c. BTTS/Gole/Kartki/Strzały/Faule/Rożne - Loteria podobnie jak przy Value Betsach
d. Remisy - pewnie fajnie by było to wbić w jakiś system 6 z 8 albo coś takiego
e. HT/FT Łamaki - życzę powodzenia. W końcu trafisz :)
f. Generator AKO - pewnie spoko narzędzie ale te darmowe loteryjnie wchodziły
g. Mecze i analizy - spoko tylko, że takie to i darmowe się znajdzie w necie
3. INSIDER - 149 PLN - chyba najlepsze narzedzie bo nic nie robisz tylko sobie czekasz aż dostaniesz wiadomość i sam klikasz na mecz. Najlepiej pewnie grać za 50 lub 100 zł jednostka, czyli walisz kupony od 50 lub 100 zł do 500 zł więc też przygotuj się na większy budżet. Przy kuponach za 10 zł (jednostka) masz wg wyliczeń 3700 zł minus koszt - no to wyjdzie około 1900 zł zysku na czysto za rok. Przy tej jednostce 50 zł zarobisz jakieś 15-16 tys o ile Cię wcześniej nie zablokują no ale buki można zmieniać
Pamiętaj to jest hazard więc matematyka matematyką, statystyka statystyką, a na końcu i tak ktoś w doliczonym czasie strzeli bramkę i kupon pójdzie się (usunięte przez administratora) Moja opinia nie jest bardzo negatywna ale jednak spodziewałem się czegoś lepszego, bardziej konkretnego. Mam wrażenie, że zmarnowałem czas i pieniądze.