Nie przegap nowości o K&P Partners Karolina Sapieja-Olejniczak!
Mieszkaniec
29.11.2025 12:05
Mieszkam przy ul. Krętej w Murowanej Goślinie. Piszę jako mieszkaniec, bo chciałbym się podzielić swoją opinią. Pani obsługuje naszą nieruchomość od około 3-4 miesięcy, wcześniej sprzątała naszą klatkę jako pracownik poprzedniej firmy, co wyglądało dość przyzwoicie. Powierzenie tej Pani kompleksowej obsługi naszej nieruchomości to jedno wielkie nieporozumienie. Pani nie radzi sobie z organizacji pracy. Początkowo było nawet obiecująco, jednak obecna działalność tej „firmy” budzi mój zdecydowany sprzeciw. Najpierw sterta liści jesienią, teraz pierwszy śnieg, marznący opad, a ze strony tej Pani nie ma żadnej reakcji lub jest ona bardzo opóźniona. Na drogach dojazdowych/chodnikach istne lodowisko. Nie wspominam już nawet o sprzątaniu. Jak dotąd firma wykazała się dużym brakiem profesjonalizmu. Nie polecam!
Paweł Olejniczak
28.02.2026 10:47
Szanowny Mieszkańcu
serdecznie dziękujemy za Pana komentarz i za to, że jako mieszkaniec ul. Krętej zechciał Pan podzielić się swoją opinią.
Każda uwaga jest dla nas cenna, bo pomaga nam jeszcze lepiej dbać o powierzone nieruchomości.
Chcielibyśmy jednak sprostować kilka kwestii, aby przedstawić pełniejszy obraz:
Klatki schodowe są utrzymywane przez nas na bardzo wysokim poziomie czystości potwierdzają to liczne pozytywne opinie mieszkańców.
Wszelkie pojedyncze zastrzeżenia, które się pojawiają, korygujemy natychmiast po otrzymaniu informacji.
Zgłaszanie uwag zawsze prosimy mieszkańców, aby wszelkie sugestie lub uwagi przekazywali bezpośrednio do administracji nieruchomości.
Administracja niezwłocznie informuje nas o takich sygnałach. Do tej pory w sprawie naszej pracy wpłynęło praktycznie zero formalnych zgłoszeń, co świadczy o tym, że zdecydowana większość mieszkańców jest zadowolona z poziomu świadczonych usług.
Liście jesienne ich sprzątanie należy do zakresu obowiązków ogrodnika, a nie firmy sprzątającej. Możliwe niejasności co do podziału obowiązków wynikają z licznych zmian i roszad w zarządzie nieruchomości w ostatnim czasie.
Odśnieżanie i usuwanie śliskości bardzo prosimy o ocenę naszej pracy w kontekście całej zimy, a nie pojedynczego dnia czy opadu. Mimo wyjątkowo trudnych warunków pogodowych osiedle przy ul. Krętej było utrzymywane na wysokim poziomie bezpieczeństwa i porządku. Dysponujemy szczegółową dokumentacją fotograficzną z każdego dnia opadów, która potwierdza regularność i skuteczność naszych działań.
Jesteśmy firmą, dla której satysfakcja mieszkańców jest absolutnym priorytetem. Jeśli ma Pan/i jakiekolwiek dodatkowe uwagi lub sugestie, które jeszcze nie zostały zgłoszone do administracji , bardzo prosimy o ich przekazanie właśnie tą drogą. Chętnie je omówimy i wdrożymy niezbędne poprawki.
Z wyrazami szacunku
Zostaw merytoryczną opinię o K&P Partners Karolina Sapieja-Olejniczak