*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.
Bertonik
08.07.2026 12:29
Z pełnym przekonaniem rekomenduję p. Justynę, z którą miałem przyjemność współpracować. Jako menadżer wyróżnia się nie tylko ogromną wiedzą rynkową, ale przede wszystkim partnerskim podejściem do handlowca. Zawsze mogłem liczyć na jej merytoryczne wsparcie przy trudnych procesach sprzedażowych oraz cenne wskazówki, które realnie przekładały się na moje wyniki. To lider, który inspiruje do działania i tworzy świetną atmosferę w zespole.
:)))
08.07.2026 23:03
To chyba jakiś żart. Pani Justyno, czy te pochlebne komentarze pisze Pani sama, czy to zasługa znajomych? Żaden z byłych przełożonych nie wystawi pozytywnej opinii o Pani pracy ze względu na niezrealizowane cele. Mogę ze szczegółami przytoczyć, jaka była wysokość Pani sprzedaży w poszczególnych okresach oraz jak wyglądało Pani rzeczywiste zaangażowanie. Pani jedynym zajęciem było szukanie intryg, marnowanie czasu na plotkarstwo i obgadywanie ludzi za ich plecami, dlatego dziś nikt nie chce z Panią współpracować. Ponadto kompletnie nie radziła sobie Pani z zarządzaniem pracownikiem handlowym. Pani wyniki zweryfikowała już zresztą jedna z firm, do których składała Pani aplikację. Niemniej jednak życzę powodzenia w dalszym poszukiwaniu pracy.
Lena
09.07.2026 12:01
nie, dobre opinie to zasługa zadowolonych osób 😉 to ze waszym zdaniem wygląda to inaczej nie przekreśla wiarygodności pozostałych opinii
Nicelogin
14.05.2026 15:05
Byłem przełożonym tej pani. Cała jej praca koncentrowała się na deprecjonowaniu innych i donoszenu każdemu, kto się tylko nawinął na innych współpracowników. Robiła to bez wdzięku, ale z zauważalnym doświadczeniem. Pomimo tego, że kontrakt zakładał pracę w terenie, za każdym razem jak się do niej dzwoniło była w domu (usunięte przez administratora) Przestrzegam przed współpracą, widząc co się dzieje zapytaliśmy ludzi z branży w firmach w których "pracowała" i schemat niestety powtarza się od lat.
Justyna
02.07.2026 09:21
Zakładam że nie mieliśmy okazji współpracować i nie znamy się, ponieważ każdy szef który znał mój zakres obowiązków i wiążącej obie strony umowy, raczej wyciągnąłby konsekwencje prawne a nie zechciałby zepsuć jawnie moją nieposzlakowaną opinię. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu, przedstawienia swojego stanowiska popartego dowodami, a nie pisanie anonimowych „donosów” w internecie. Zapewniam, że każda osoba współpracująca ze mną wie, że cechuje się lojalnością i jasnymi zasadami współpracy. Niezmiernie mi przykro że Panem/ Panią kierują takie doświadczenia rynkowe, natomiast proszę nie przypisywać mi swoich „zasług”.
Betterlogin
01.07.2026 12:11
Bardzo polecam p. Justynę, rzeczowo, szybko i na temat. Nie wiem skąd te opinie konkurencja pewnie nie śpi 😊
Miałem nieprzyjemności współpracować z Pania Justyną Ch. Nie polecam, zwykla spekulantka, jedynie co potrafi to donosić - kontrolować i nic nie robic innego. Poziom intelektualny bardzo niski, doświadczenia brak , ale do koła gospodyń wiejskich jak najbardziej polecam.
Zostaw merytoryczną opinię o Justyna Chęć