Akademia Rozwoju i Sukcesu

4.1/5

• Kim jesteśmy?
  • Dofinansowania ze środków krajowych i unijnych
  • Dlaczego My?
  • Współpraca
  • Komu pomagamy?
  • Oferta
  • Skontaktuj się z nami

Kim jesteśmy?

Dofinansowania ze środków krajowych i unijnych

Dlaczego My?

Współpraca

Komu pomagamy?

Oferta

Skontaktuj się z nami

5. Opinie o Akademia Rozwoju i Sukcesu Sp. z o.o.

Opinie o Akademia Rozwoju i Sukcesu Warszawa

Nie przegap nowości o Akademia Rozwoju i Sukcesu Sp. z o.o.!

12.02.2026 16:33

W trosce o sprawną komunikację oraz możliwość szybkiego uzyskania informacji zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z menedżerem, Panem Krzysztofem, pod numerem telefonu: 728 942 136.
    Zależy nam na tym, aby każda osoba współpracująca z nami miała poczucie wsparcia i bieżącego dostępu do informacji.

Ewi

15.04.2026 08:09

"Praca w tej firmie daje mi możliwość rozwoju i pracy nad swoimi kompetencjami. Zespół jest pomocny, a atmosfera sprzyja współpracy. Mi praca tutaj odpowiada. Wypłata zawsze na czas."

DominikaA

17.02.2026 19:07

Byłam pracownikiem w firmie Akademia Rozwoju i Sukcesu. Niestety, moje doświadczenie było bardzo negatywne. Nie zaproponowano mi umowy, a okres próbny miał trwał pięć dni. W tym czasie nie otrzymałam żadnego odzewu ze strony szefa. Wdrożenie, przeprowadzone przez przełożoną w ciągu 10 minut, było tak chaotyczne, że nikt niczego nie zrozumiał. Co więcej, gdybym czegoś nie rozumiała to z wielkim oburzeniem odsyłała mnie do innych pracowników, aby mi wszystko tłumaczyli- co mam robić i jak bo ona najwidoczniej nie miała na to czasu- jak sądzę po skargach na go work. Przed rozpoczęciem pracy nie miałam wglądu w żadne dokumenty np. Umowę. Uważam, że pozytywne opinie piszą znajomi pracownicy szefostwa lub samo szefostwo, ponieważ nic z tego nie jest prawdą, ponieważ pracownicy, którzy do dziś tu pracują sądzą coś innego. Jeżeli macie firmę opartą na znajomościach to po co wystawiacie ogłoszenia dla innych osób? Zdecydowanie odradzam współpracy z tą firmą!

17.02.2026 20:59

Dziękujemy za podzielenie się. Nie wiem z kim miała Pani kontakt, ponieważ u nas umowa jest od początku, nawet na okresie próbnym. Rozmowy są w tym momencie już rejestrowane aby upewnić się, że wszystko jest monitorowane.
    KiedyśPoznasz

07.01.2026 09:32

Bardzo fajne miejsce pracy. Kontakt z przełożoną jest naprawdę dobry wystarczy chcieć, podobnie jest z szefem, wystarczy chcieć utrzymać dobrą i szczerą relacje. Umowa również jest, po okresie próbnym i rozmowie z szefem na temat szczegółów. Wiadomo, że jak w każdej pracy bywają lepsze i gorsze dni, ale więcej jest tych pozytywnych.
    KiedyśPoznasz

13.02.2026 16:44

Masz rację, umowa to podstawa i Ja dostałam ją od razu na początku. Nadal pracuję w tym miejscu i bardzo sobie chwalę tę współpracę.

DominikaA

17.02.2026 19:10

Nie ma umowy na okres próbny- mi niczego takiego nie zaproponowali, tak samo jak reszcie pracowników. Komentarze narzucone odgórnie przez szefostwo.
    Bartoszkx

10.02.2026 17:16

Niestety, również moje doświadczenie ze współpracą z Akademią Rozwoju i Sukcesu jest bardzo negatywne. Kontakt z koordynatorką jest praktycznie niemożliwy, dodzwonić się do niej graniczy z cudem, po czym oddzwania mi dziewczyna, która nie ma pojęcia o niczym. (usunięte przez administratora) Pytam w mailach co mam robić dalej ale nie otrzymuję żadnej odpowiedzi od koordynatorki- moim zdaniem jej kompetencje pozostawiają wiele do życzenia.Zdecydowanie odradzam.
    Bartoszkx

12.02.2026 22:24

Dlaczego to ja mam się z wami kontaktować? jestem waszym klientem, piszę maile, dzwonie do koordynatorki, która nie odbiera i w zamian za to należy mi się przynajmniej kontakt z waszej strony, a nie proszenie się jakiegoś menadżera o informacje, których pewnie i tak nie będzie wiedział- zresztą jak wszyscy pracownicy. Widzę, że nie jestem jedynym, który na to narzeka...
    Akademia Rozwoju i Sukcesu Sp. z o.o.

13.02.2026 00:30 (edycja 13.02.2026 01:02)

Rozumiemy Pana stanowisko. Zależy nam na tym, aby każdy klient czuł się wysłuchany i miał łatwy kontakt z naszym zespołem. Numer do menedżera został podany jako dodatkowa możliwość kontaktu, by usprawnić komunikację. Jeżeli rzeczywiście jest Pan naszym klientem i jednak woli Pan, abyśmy skontaktowali się bezpośrednio – prosimy o pozostawienie numeru telefonu lub adresu e-mail i skontaktujemy się niezwłocznie.
    Piotrk

12.02.2026 14:42

Czytam wszystkie te opinie i oczom nie wierzę, jak kierownictwo może pisać sobie pozytywne opinię? Dlaczego połowa opinii jest usuwana? Miałem z wami do czynienia i nadal mam... Firmą, które nie podjęły jeszcze współpracy z Akademią zdecydowanie odradzam. (usunięte przez administratora)wykazuje się skandalicznym zachowaniem, jest nieprofesjonalna. Popieram opinię o złym kontakcie z klientami. Obiecywane działania(usunięte przez administratora), nie zostały zrealizowane od grudnia. Zamiast tego, otrzymuję bezsensowne maile, które nie wiem czemu mają służyć. Rozmowy telefoniczne wyglądają tak: „ nie wiem nic na ten temat” i koniec rozmowy. To kompletny brak kompetencji i szacunku dla klienta. Ile jeszcze mam się prosić o jakikolwiek kontakt i o normalne traktowanie ?

12.02.2026 16:13

Dziękujemy za podzielenie się opinią, bierzemy poważnie pod uwagę każdy komentarz, przeprowadzamy kolejne działania aby takie rzeczy się nie wydarzały. Proszę o kontakt z naszym menadżerem pod numerem: 728 942 136, otrzyma Pan tam wszystkie potrzebne informacje wraz z datą realizacji usług. Zgodnie z regulaminem nie mamy możliwości usuwania negatywnych komentarzy (dlatego są one tutaj), mamy również id każdej osoby zostawiającej komentarz.
    Zadowolona

12.02.2026 09:10

Bardzo polecam współpracę z Akademią, mam już (usunięte przez administratora) i czekam tylko na szkolenia. Mnie obsłużono bardzo dobrze i odpowiedziano na każde pytanie. Panie bardzo miłe, widać, że starają się jak mogą, certyfikat dostałam szybko w porównaniu do tego, ile czekali moi znajomi w innych firmach.
    ja

26.01.2026 09:39

Po przeczytaniu komentarzy na Gowork postanowiłam nie sugerować się opinią innych ludzi... Niestety to wszystko prawda. ,,Szkolenie '' trwało max 10 min. Okres wdrożenia podobno płatny ale nie podpiszą umowy na ten czas. Tak jak we wcześniejszych komentarzach '' po rozmowie z prezesem '' . Gdy poprosiłam o umowę chociaż na czas wdrożenia bo inaczej nie zamierzam pracować zostałam poproszona o wylogowanie się z ich platformy. Dramat...
    Estera

29.01.2026 14:52

No chyba nikt o zdrowych zmysłach nie jest zainteresowany pracą bez umowy xd To jest pierwsza rzecz którą firma powinna dać nowemu pracownikowi, więc wynika z tego że już była wdrażana, a umowy brak
    Estera

10.02.2026 11:39

To nie jest zejście na ziemię - to prawo. To że firma zapłaciła za szkolenie to nie "łaska', tylko obowiązek xd Nikt nie przychodzi do pracy za darmo, a z tego co piszesz to wychodzi, że dziewczyna zaakceptowała warunki umowy, a gdy poprosiła o jej podpisanie to jej nie otrzymała - chyba że się mylę
    Ewelina

10.02.2026 09:14

Pracuje w Akademii Rozwoju i Sukcesu (ARIS)i mogę szczerze powiedzieć , że jest to miejsce w którym naprawdę można się rozwijać - zarówno zawodowo jak i osobiście. Firma dynamicznie się rozwija , realizuje ciekawe projekty szkoleniowe i współpracuje z wieloma firmami oraz instytucjami w całej Polsce. Dużym atutem jest dobra atmosfera w zespole oraz współpraca ze strony przełożonych. Można liczyć na jasną komunikacje, pomoc w trudniejszych sytuacjach oraz realne w drożenie do pracy. Osoby zaangażowane i nastawione na działania mają tu przestrzeń do realizowania swoich pomysłów i zdobywania nowych kompetencji. Doceniam również elastyczność organizacyjną oraz możliwości pracy przy projektach związanych z rozwojem firmy, dofinansowaniami i nowoczesnymi rozwianiami ( m,in szkolenia, rozwój kompetencji, nowe technologie). Praca nie jet monotonna dużo się dzieje, a każdy dzień przynosi nowe doświadczenia. To dobre miejsce dla osób ambitnych, samodzielnych i nastawionych na rozwój. Jeśli ktoś szuka pracy, w której może zdobyć praktyczne doświadczenie, nauczyć się wielu rzeczy i mieć realny wpływ na efekty swojej pracy. -To Akademia zdecydowanie daje takie możliwości.
    krisss

09.02.2026 13:22

Z przykrością muszę podzielić się moimi negatywnymi doświadczeniami z Akademią Rozwoju i Sukcesu. Niestety, poziom świadczonych usług pozostawia wiele do życzenia. Przede wszystkim, wielu pracowników wydawało się nie do końca rozumieć, o czym mówi. Ich odpowiedzi były często chaotyczne i nieprecyzyjne, co budziło wątpliwości co do ich kompetencji i wiedzy. Kontakt z przedstawicielką, panią (usunięte przez administratora) był wyjątkowo utrudniony. Pomimo wielu prób, nie można było się z nią skontaktować ani telefonicznie, ani mailowo. Kiedy w końcu udało się otrzymać odpowiedź,(usunięte przez administratora)
    Niekompetentni

22.12.2025 07:31

Ale scam, nie ma umowy, trzeba sobie na nią zasłużyć. Pani szefowa to jedna wielka ściema, próbuje zbywać temat że szef da umowę a nie dzwoni. Mówi że chca nas do pracy a zero umowy ani rozmowy z szefem. Chyba sami sobie piszą te pozytywne opinie bo dziwnym trafem po napisaniu negatywnej nagle milion pozytywnych odpowiedzi
    Dagmara

14.12.2025 22:18

Widzę ofertę na trenerkę AI czy wymagają jakichś konkretnych certyfikatów? Bo realnie na polskim rynku jest mało okazji, żeby się tego uczyć w praktyce a co dopiero szkolić innych.

15.12.2025 09:45

Jeśli się chce aplikować na stanowisko, które wymaga poszczególnych umiejętności to wypadałoby je mieć, więc tak, trzeba mieć te umiejętności potwierdzone dyplomami ukończenia studiów, certyfikatami lub dokumentami o ukończeniu kursów oraz udowodnić, że faktycznie umie się przekazywać wiedzę. Aktualnie rozwój i nauka w dziale IT (AI) są tak szerokie przez multum kursów, że nie trudno o znalezienie czegoś.
    Kasia

12.12.2025 23:00

Umowa po "kilku dniach próbnych" mówi samo za siebie. Rekrutacja i to niby "wdrożenie" strasznie chaotyczne i amatorskie. Raczej z "akademią" ta firma nie ma nic wspólnego. Ostrożnie... traktują ludzi z góry, bo na rozmowę z prezesem trzeba zasłużyć (dopiero wtedy się dowiesz jakie mogą być warunki potencjalnej pracy). Czy to jest normalne?
    Pracownik11

13.12.2025 15:06

Moim zdaniem nie warto Tobie/wam nawet odpowiadać na te negatywne opinie. Jedna za drugą opinią tyczy się jednego i tego samego- brak umowy, zły kontakt z szefem. Co nie jest prawdą- jeżeli wy sobie odpowiadacie nawzajem i jesteście z tego dumne/dumni to super! Ewentualnie może macie dwubiegunowość. Dajcie sobie już spokój i zajmijcie się swoim życiem 😊

10.12.2025 17:03

Julian

11.12.2025 13:38

Beata się zarzekała, że firma daje szansę rozwoju, zdobywania nowych umiejętności; że krytyka to od byłych, zwolnionych, którzy się nie sprawdzili. Ciekawe więc, na jakim poziomie są szkolenia, no i inne procesy w firmie? W tym i proces rekrutacji, skoro trafiają się im tacy niekompetentni pracownicy.
    Pracownik11

13.12.2025 14:59

Dlatego szkolenia jak i umowy wykonują osoby bardzo kompetentne, które potrafią zainteresować się klientem, a nie zadzwonić i zwalać wszystko na innego pracownika bo same nie dają rady przedstawić dobrze oferty 😊 dlatego też NIEKOMPETENTNE osoby zostały zwolnione 😉 ale najwidoczniej nadal ex pracownicy będą pisać swoje żale, ponieważ im się nudzi w życiu i nikt ich nie chce przyjąć do pracy Pozdrawiam
    Natka

28.11.2025 21:29

Można wywnioskować , że były już pracownik lub pracownicy którzy się nie sprawdzili i nie udźwigneli powierzonych im obowiazków teraz obrzucaja błotem firme która dała im szanse rozwoju i zdobycia nowych umiejętności. Wstyd
    Dagmara

29.11.2025 20:45

Ciężko stwierdzić, jakie kto miał powody odejścia, bo każdy może inaczej odbierać pracę. Często kogoś zwalniają ogólnie ?
    Beata

30.11.2025 16:43

Nie, to nie jest na tyle duża firma, aby co chwilę ktos wylatywał. Większosc pracowników można nazwać stałymi, jedyne "wylatywanie" jest wtedy kiedy ktos sie nie sprawi na okresie próbnym lub świeżo po
    Naciągacze

27.11.2025 15:34

Dzwonią i namawiają i naciągają na szkolenia jakieś psychiczne, jak się powie że nie to dzwonią i tak za jakiś czas
    Pracownik 33

28.11.2025 21:21

Patrząc na to, że bardzo dużo firm zajmuje się jednak tą samą branżą to jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że Pan/Pani pomylił/a firmy. Miałem styczność z tą firmą-obsługa i ludzie, którzy w niej pracują są niesamowici. Kontakt bardzo szybki, odzew na maile ekspresowy! Życzę każdemu kto chce podjąć współprace z firmami - takich właśnie osób. Czytając wasze negatywne wypociny jestem w podziwie, że nie możecie się pogodzić z tym, że jesteście ex pracownikami- przynajmniej tak wywnioskowałem z komentarzy :). Pani Beata S. idealnie opisała wasze zachowanie- przedszkolaki umieją lepiej się zachować. Z poważaniem :)
    Firma

27.11.2025 14:35

sprzedają jakieś szkolenia z AI - wciskają wręcz na siłę. Dzwonią i nie widzą o co chodzi i wciskaja spotkanie
    Byczek

28.11.2025 17:38

no tak. czyli te osoby których szef sie pozbyl były na okresie próbnym? do tego daze bo jeśli to w miarę stali pracownicy to narracja nieco sie zmienia
    Jadwiga W

28.11.2025 21:18

Najwidoczniej byli na okresie próbnym 😊 jeżeli ktoś się nie sprawdzał- może i nawet dostawał uwagi , a mimo to ciągnęli z nim współpracę nawet na etapie dni próbnych no to brawa dla tej firmy, że chciała im dać szansę i płaciła za zle wykonane rzeczy ☺️
    Biuro

28.11.2025 10:14

Dzwonili dziś kolejny raz i naciągali, mam dość tej firmy, średnio raz na parę tygodni dzwonią i udają że nie dzwonili wcześniej
    Pracownik33

28.11.2025 11:59

Beata S.

27.11.2025 22:38

"Przyjmują każdego a potem wywalają" - rozumiem, że problemem jest fakt, że firma daje możliwość pracy osobom bez większego doświadczenia, w szczególności młodym? Na obecnym rynku pracy to bardzo ryzykowny krok ze strony pracodawcy, za co jak widać dostał piękne życzenia od byłych pracowników, aby ktoś "dobrał mu się do (usunięte przez administratora) Nie każdy da radę sprostać pracy na słuchawce i w takich branżach zawsze była duża rotacja pracowników. Jako ktoś kto ma za sobą kilka lat pracy w różnych firmach telemarketingowych, uważam, że pracodawca daje bardzo korzystne warunki - ogrom firm proponuje okres próbny, który jest wypłacany w momencie, gdy pracownik pomyślnie go przejdzie oraz przepracuje daną ilość godz. np. 160h. Natomiast tutaj jest wypłacane za każdą godzinę okresu próbnego, nawet osobom, które kompletnie się nie nadają i nie zrobiły nic przez 8h. Zakładam, że większość zatrudnionych to Zetki lub trochę starsi, którzy niewiele w życiu pracowali. Skąd takie założenia? W komentarzach kipi agresją od ex pracowników, którzy już dawno powinni zamknąć za sobą ten etap i ruszyć dalej. Nie sprawdziłeś się jako pracownik i firma zakończyła z Tobą współpracę? - Trudno, trzeba iść dalej i szukać czegoś w czym jest się dobrym. Najzabawniejsze jest to, że osoby, które frustrują się, że nie pracują już dłużej tu na słuchawce, nie potrafią ZADZWONIĆ do kierownictwa i wyjaśnić swoich uwag, jeśli mają aż tak wielką potrzebę wylania swojego żalu, tylko piszą ogrom anonimowych komentarzy. Wypadałoby, aby osoby w wieku produkcyjnym, były na tyle dojrzałe, aby rozwiązywać swoje problemy bez robienia afer w Internecie niczym dziewczynki na przełomie podstawówki a szkoły średniej. Jako już nie Zetka, tylko starszy pracownik przykro mi się czyta, że pracodawca wyciąga rękę do młodych, a potem dostaje taką odpłatę. Czytając takie komentarze na prawdę nie dziwię się, że współpraca się zakończyła. Współczuję też świeżakom na rynku pracy - po czymś takim każdy, kto to czyta się zastanowi 2 razy czy ich zatrudni
    #SpecjalistaDsHr

Kontakt - Akademia Rozwoju i Sukcesu Sp. z o.o.

UL. NOWOGRODZKA 64 lok. 43 02-014 Warszawa

Branża główna: Kursy i szkolenia

dusia

27.11.2025 10:53

poważnie piszecie z tym ze dosłownie nikt nie ma umowy? dziwie sie ze w tych czasach ktokolwiek jeszcze bawi sie w takie coś to po pierwsze no a po drugie to tym bardziej nie rozumiem co tak zachęca żeby sie w takie coś ładować 🙈🙈
    Misiu

27.11.2025 12:46

Boli Cię myślenie po prostu bo każda praca to musi być umowa a inaczej to jest nielegalne, lubisz być robiony w bambuko skoro każdego na kogo trafiasz to na czarno każe Ci robić koleżko. albo jesteś kimś z szefostwa kto sobie sam wystawia opinie (to samo sądzę po innych opiniach)
    Mądry człowiek

27.11.2025 19:12

Ciebie boli to, że istniejesz… nikt nie powiedział ,że pracuje bez umowy 😊 boli cię dobre imię firmy i chcesz to zniszczyć bo może ty jako jedyna Umowy nie dostałaś bo może leciałaś w kulkii zostałaś zwolniona bo wyszło jak pracowałaś? Zastanów się nad tym co piszesz, bo aktualnie to same pomówienia są 😊
    Pracownik123

25.11.2025 10:02

Pracodawca nie daje umowy.
    Hello Word

27.11.2025 12:52

Wnioskujesz to po okresie próbnym ? Jeżeli wtedy się już nie sprawdziłeś/aś to wiadome było, że umowa nie będzie ci dana 😉

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Akademia Rozwoju i Sukcesu?

26.11.2025 10:20

Dzień dobry pan szef nie chce dać umowy, chce żeby wszyscy pracowali na czarno 😊 sam nie robi przelewów tylko bliki tygodniówki. Nie polecam. Pani "przełożona" jak to piszą to nic nie wie i ze wszystkim odsyła do szefa, nawet z pytaniem kiedy będzie wypłata. Super "przełożona".
    Userbuser

27.11.2025 12:49

Od kiedy przełożona ma wiedzieć kiedy dokładnie (data godzina)będzie wypłata ? 😳 wydaje mi się, że ustaliliście to z szefem zapewne a nie z Panią Przełożoną. Milego dnia czytającym :**
    Niebieski olbrzym

27.11.2025 12:43

Pracowałem tu, to co piszą to ściema, umowę co prawda dostałem ale po 3 tyg proszenia się. Koordynatorka jest po prostu niekompetentna i nic nie ogarnia poza mówieniem co dziś do zrobienia. Wszystko na excelu w google ale to może i lepiej. Nie zgłosił mnie nawet do zusu co sprawdzałem na bieżąco na stronie zusu. Okres próbny u jednych trwa 2/3 dni a u innych 2/3 tygodnie. Przyjmują tu każdego a potem wywalają. Rozumiem dacie szansy ale nawet w kodeksie pracy jest że okres próbny ma mieć umowę - art 25 §2 kodeksu pracy się kłania. Łamią to notorycznie bo ktoś tu już pisał że na okres próbny nie miał umowy :)))). Czekam aż ktoś mu się dobierze do czterech liter. Oszukał wiele ludzi w ten sposób i to jest nielegalne co sami potwierdziliscie pisząc, a pracowałem tu z osobami które miały tak samo
    Pracowałem tu

26.11.2025 18:46

Koordynatorka nic nie wie, ze wszystkim odsyła do szefa który też nic nie wie i odsyła do niej. Zero zarządzania. Nawet nie wie kiedy są wypłaty i jakie umowy, pewnie dlatego że umów nikt nie ma, zbywanie pytań na początku dziennym a jak za dużo pytasz to przestajesz pracować. Najlepiej siedzieć cicho i robić swoje i nie pytać o nic co związane z umową czy wynagrodzeniem
    #KonsultantTelefoniczny
    Danon

27.11.2025 11:37

Za dużo pytasz przestajesz pracować ? A dokładnie o co pytałeś/łaś? Może wina jest po twojej stronie ? Bo zamiast pracować to się obijałaś ? 😃
    Kuba

27.11.2025 11:46

Na bank się obijała gdyby tak nie bylo to by normalnine pracowała i przeszla okres próbny
    Ola

27.11.2025 11:38

Byłam pracownikiem tej firmy. I polecam z całego serca umowa wynagrodzeni kontakt z przełożonymi jak najbardziej na TAK nigdy prędzej nie spotkałam się z takim podejściem do pracownika.
    Ewelina

27.11.2025 11:34

Pracuje w tej firmie już jakiś czas mam oczywiście umowę o prace. otrzymałam ja zaraz po zakończeniu okresu próbnego 😊 co według mnie jest oczywiste. z góry tez było mi powiedziane ,ze za okres próbny będę mieć zapłacone i tak się stało 😉 nie mam zastrzeżeń co do pracodawcy. bardzo miły sympatyczny młody człowiek. Znalazł sposób na siebie i go małymi krokami wprowadza w życie 😉 oby więcej takich zaradnych ludzi. Którzy zatrudniają pracowników nie patrząc na doświadczenie i wiek . Brawo!!! Zawsze kontakt z przełożonymi nie zostawiają człowieka na lodzie. Zawsze wszystko wytłumaczone od A do Z. Wypłata tez zawsze na czas. wiec nie ma podstaw ,żeby obawiać się współpracować z Firma Akademia Rozwoju i Sukcesu
    Z.

26.11.2025 10:23

Jeśli chcecie pracować na czarno to proszę bardzo wtedy to jest praca dla was, nikt nie ma umowy co potwierdzali inni pracownicy łącznie z tymi co pracowali tam wcześniej i dłużej
    Fioletowa

27.11.2025 11:26

gdyby tak było to spółka nie byłaby spółką a JGD, bądźmy poważni; to że przeszłaś/łeś okresu próbnego, co można prosto wywnioskować to nie powód do wymyślania bajek na pracodawcę
    Pracownik 1

25.11.2025 18:59

Pracuję w tej firmie już trochę czasu i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Panuje tu świetna atmosfera, a zespół jest bardzo zgrany i pomocny. Firma dba o rozwój swoich pracowników. Kontakt z przełożoną jest po prostu świetny! Z niczym nie ma problemu! Dużym plusem są elastyczne godziny pracy 🙂 Jestem bardzo zadowolony z naszej współpracy 🙂 Oczywiście umowę dostałem po okresie próbnym 😊

25.11.2025 18:35

Ja mam umowe więc śmiało moge się nazywać pracownikiem. Po okresie próbnym bez problemu została mi dana.
    Gwiazdka

25.11.2025 18:34

Życzę każdemu pracownikowi takiej atmosfery jak tutaj panuje. Kontakt z Przełożoną jest świetny. Wszystko jest tłumaczone krok po kroku, nikt nie robi afery, gdy się zrobi niechcący błąd. Grafik jest elastyczny, nie narzucają z góry ile godz mamy przepracować, można pracować 8:00-16:00, więc naprawdę spoko - wolne wieczory i weekendy

Zostaw merytoryczną opinię o Akademia Rozwoju i Sukcesu Sp. z o.o.

Oferty pracy - Akademia Rozwoju i Sukcesu Sp. z o.o.

Telemarketer / Telemarketerka

Łódź