Firma to taki sam (usunięte przez administratora) jak wiele innych. Pracownika traktuje się jak śmiecia — zatrudnia się go najpierw na okres próbny, a później, kiedy przychodzi czas na kolejną umowę i wyższą stawkę, zamiast ją podnieść, nie przedłuża się umowy i zatrudnia nową osobę, żeby było taniej.
Nie polecam zatrudniania się w tej firmie, ponieważ nie ma tutaj żadnej stabilności. To, co jest mówione podczas rozmowy kwalifikacyjnej, okazuje się później w dużej mierze stekiem bzdur.
Do tego dochodzą słabe warunki pracy — niewystarczająca ilość narzędzi pomiarowych, operator maszyny jednocześnie zajmuje się logistyką i pakowaniem, zamiast normalnie pracować przy maszynie. Same maszyny są w takim stanie, że co chwilę coś nie działa i trzeba je ciągle naprawiać.
Na hali jest bardzo gorąco, praktycznie jak w piekarniku, a klimatyzacji nie ma. Cały czas jest mało czasu, a pracownicy mają robić coraz szybciej i dodatkowo podkręcać maszyny, żeby zwiększyć tempo produkcji.
Dużo się obiecuje, a później rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej. Nie polecam tej firmy osobom, które szukają stabilnego zatrudnienia i normalnych warunków pracy.