DIAM POLAND

• Siekierowice
  • Sadków
  • Dobrzeń

3. Opinie o pracodawcach Dobroszyce
  5. Opinie o DIAM POLAND Sp. z o.o.

Opinie o DIAM POLAND Dobroszyce

Nie przegap nowości o DIAM POLAND Sp. z o.o.!

ktoś

17.02.2026 13:40

Dzień dobry , dalej szukają Państwo pracowników np na magazyn ? Czy produkcja?
    Ania

02.03.2021 11:34

Witam. Mąż szuka pracy kto jest teraz kierownikiem.

29.03.2021 18:41

Maciej Gajowniczek

Jacob30

11.07.2025 16:24

Byłem chętny 2 raz i po miesiącu nie przedłużyliście po co tam iść żeby po miesiącu bez pracy zostać trzeba było na piły dostarczyć materiał co to kogoś wina że materiału nie ma

Jacob30

04.04.2025 09:27

Jak tam DIAM fajnie się na piłach pracowało szkoda wielka ale nie dla mnie tylko dla was

05.12.2023 06:11

To jakie te integracje ostatnio się odbywały? Widzę ze z parę miesięcy temu pisano, że są organizowane. Dla przykładu teraz jak wigilia będzie to również impreza jakaś wypada z tego tytułu? Są także może bony lub paczki? Jest o nich wzmianka teraz w ofercie dla drukarza, która wrzucili, ale bez szczegółów.

05.12.2023 09:00

dzień dobry, organizujemy imprezy integracyjne, posiadamy pakiet benefitów dla pracowników.

Ala

27.03.2024 19:47

Jakie benefity dla pracowników zatrudnionych przez interkadre i randstad?

05.07.2023 10:28

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w DIAM POLAND Sp. z o.o.?
    @pracownik

24.08.2023 20:24

Tak są oragizowane.

27.02.2023 14:31

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w DIAM POLAND Sp. z o.o.?
    S

23.03.2023 15:20

Czy firma Diam odpisuje na e-mail już czekam 3 tygodnia i nic kogo firma wybiera cv

04.07.2023 08:24

Dzień dobry. Proszę zajrzeć do zakładki - oferty pracy. Obecnie na warsztat poszukujemy drukarza sitodrukowego. Kontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
    Sylwia

19.01.2023 16:58

Czy są oferty pracy u was

20.01.2023 08:26

Dzień dobry, cv proszę wysyłać na : [email protected] lub składać osobiście.
    Krysia

05.09.2019 08:46

Mam pytanie do pracowników Diamu, na jakie realne zarobki można liczyć na początek, czy te zarobki z biegiem czasu wzrastają? (wszedzie w różnych ogłoszeniach tylko czytam atrakcyjne zarobki, a najniższa krajowa nie jest atrakcyjnym zarobkiem), i czy dostać się do Diamu można jedynie przez agencje, czy jest szansa że złoże w firmie cv i zostanę przyjęta. Proszę rozwiejcie moje wątpliwosci Krysia
    Kasia

26.11.2020 15:52

Radzę omijać firmę szerokim łukiem. To co tam się wyprawia na produkcji nie wie góra. Zarobki tutaj są śmieszne bo robić za 2000 czy 2200 to śmiechu warte. Jak jest praca to pracujesz, a jak nie ma wypad po 2 miesiącach. Każdy sobie (usunięte przez administratora) opierdziela trzeba być naprawdę odpornym. To co się wyprawia.. na firmę przechodzą ludzie nawet po 2 miesiącach jeśli maja plecy w firmie, do kontroli jakości dostają się ludzie nawet po podstawówce wystarczy dobrze zagadać. A ci solidni nie maja co oczekiwać długiej współpracy

30.03.2022 18:12

najniższa krajowa

06.03.2022 12:08

Prowadzona jest ciągle rekrutacja do DIAM POLAND Sp. z o.o.. Czy polecilibyście firmę jako pracodawcę? Dużo umieszczają ogłoszeń na GoWork.pl, ostatnie dodali 19 grudnia.

30.03.2022 17:56

nie

30.03.2022 17:55

Umowy o pracę przedłużane co miesiąc, nigdy nie wiesz czy umowa zostanie przedłużona czy nie, pracodawca raczej nie do stałej pracy

28.10.2021 15:03

Czy w firmie DIAM POLAND Sp. z o.o. występuje system zmianowy? Jak to wygląda na stanowisku Pracownik Administracyjny?

22.11.2021 14:10

Dzień dobry, pracownicy administracyjni pracują na jedną zmianę.
    angol

26.05.2021 08:29

pracowalem kilka lat w DIAM w angli w Loughborough jesli chodzi o firme to porazka ale praca spoko i atmosfera naprawde fajna ale to praca na jakis czas moim zdaniem co do zarobkow no po co otworzyli filie w polsce i w indiach? zeby placic mniej wiadomo mimo wszystko wspomnienia mam dobre kontakt z ludzmi dalej mam czytam te opinie i jakbym widzial DIAM tutaj w angli dokladnie to samo ale jesli ktos sie zastanawia czy tam isc to powiem tak nie sprobujesz nie zobaczysz D.I.A.M - Do It Again Mate
    Polka

07.08.2021 20:39

Moim zdaniem, tu w Polsce w Diamie nie ma dobrej atmosfery.
    Ona

28.09.2021 20:58

Praca w tej firmie to porażka zwalniają ludzi kiedy chcą traktują jak rzeczy co chwile nowe osoby przyjmowane na miesiąc zero.pewności w kazdej chwili mogą cie wywalic napewno niewarto się starać bo nikt tego niedoceni tylko cie popristu zwolni z dnia na dzień.

02.04.2021 10:19

Ciężko jest w systemie 12/12 w DIAM POLAND Sp. z o.o.?
    Adaś

16.04.2021 21:39

Pracować trzeba nawet 12 godz . Przełożony powinien być wzorem do naśladowania wtedy go każdy szanuje nikt za plecami nie podśmiewa się, plotkuje i firma ma dobrą reputację w oczach ludzi . Takie mamy czasy godność człowieka zeszła na ostatnie miejsce liczy się duma tylko z czego tu być dumnym przecież to wstyd gorzej jak ktoś niema wstydu.
    Bb

17.05.2021 22:46

Dla firmy niekiedy trzeba się poświęcić. Z mydła nie jesteś. W zamian masz wynagrodzenie. Możesz spełnić swe mażenia kupić mieszkanie , auto itd.

25.11.2020 10:27

Czy często w firmie DIAM POLAND Sp. z o.o. zdarza się rekrutacja wewnętrzna?
    Mery

27.11.2020 09:04

Rzadko
    Magda

18.09.2020 09:25

Witam czy coś się w Diamie zmieniło na lepsze .
    Fiko

28.09.2020 18:32

Nic. Dalej to samo.

16.08.2020 11:05

Czy można liczyć w DIAM POLAND Sp. z o.o. na prywatną opiekę medyczną?
    Nikolas

19.08.2020 21:56

Nie
    A

23.02.2020 20:59

Jak chcecie (usunięte przez administratora) i być wykorzystywanymi Za niecałe 2000 miesięcznie to polecam
    Nikol

27.02.2020 17:59

A gdzie od pon do piątku na produkcji zarobisz więcej?
    XXXX

21.05.2020 09:37

Są takie firmy gdzie zarobisz nawet dwa razy wiecej. I na pewno praca stabilna i inne traktowanie pracowników. Tak jest we Wrocławiu. W Dobroszycach pewnie nie ma takiej opcji ale zawsze możesz tak pokombinować by jeździć do pracy z kims...do Wrocławia.

09.05.2020 10:55

MIRO 65

09.05.2020 13:56

O którą P. Ul Ci chodzi bo są dwie? Która powinna się leczyć co tak traktuje ludzi

15.02.2020 18:16

Witam czy ktoś wie czy są przyjęcia teraz do diam?
    Zosia

08.10.2019 17:32

Krysia, raczej tylko przez agencje (musisz przepracować w firmie co najmniej rok i naprawdę być wydajnym pracownikiem????, ewentualnie mogą Cie zwolnić na jakiś czas i zatrudnić spowrotem taką czynność mogą powtarzać co roku w sezonie letnim na okres około 1 Mc. Zarobki nie przekraczające 2 tys zł ???????????? czyli od przyszłego roku najniższa krajowa za pracę fizyczna na produkcji ????. Jeśli zadawalaja Cie takie zarobki i świadomość że można zostać zwolnionym z dnia na dzień to przyjmują wszystkich przez Otto lub interkadra. Nie polecam firmy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DIAM POLAND?

Antoni

19.08.2019 14:10

To nie ludzi-szaraczków powinni wymieniać, bo skoro ciągle coś nie jest nie tak, to może coś nie tak jest z metodami ekipy zarządzającej, która ma słabe metody zwalniania, traktowania pracownika (bo przecież pracowników dużo na rynku) więc może niekoniecznie wina team leaderów a jeszcze wyżej.;) Firma kiedyś upadnie, nigdy się nie rozwijając jako pasożyt innych oddziałów.

11.08.2019 13:16

Fajni ludzie, atmosfera też nie najgorsza,praca na targetach jak wszędzie na produkcji, ale polityka firmy to całkowita porażka z] atrudniają i zwalniają ludzi, traktują pracowników jak rzeczy. Nie polecę nikomu tej firmy proponowałbym aby szefostwo postawiło się na miejscu zwolnionego pracownika, ktory ma czekać na telefon z ewentualną możliwością powrotu. TO JAKAŚ KPINA, rynek pracy w tych czasch jest naprawdę dobry . DZIEWCZYNY OPAMIENTAJCIE SIĘ, NIE DAJCIE SIĘ WYKORZYSTYWAĆ!!!

08.07.2019 20:32

Ludzie otwórzcie oczy tam wykorzystuja ludzi a później zwalniają Was jak psy.Nom stóp inne osoby... Masakra
    heh

06.08.2019 11:49

dokładnie tak..
    Antek

14.07.2019 19:37

Jesteście przekonani, że nic dobrego nie dzieje sie w firmie?
    gigi

16.07.2019 12:11

a dzieje się?

17.07.2019 15:52

Tam nic dobrego się nie dzieje
    Gniotak

04.07.2019 09:15

Najwyższy czas zmienić dwie Tim liderki bo to jakieś nie porozumienie co się dzieje!!
    Lululu

08.07.2019 20:28

Tam nigdy się nic nie zmieni, z tego co wiem znów zwolnili wszystkich ludzi.... Porażka co to za gowniana firma
    zainteresowana

24.06.2019 11:51

gdzie znajde ich oferty pracy?

Kontakt - DIAM POLAND Sp. z o.o.

Wrocławska 56 56-410 Dobroszyce

NIP:9112017849

Branża główna: Meble

15.05.2019 20:42

Chciałabym się dowiedzieć czy w tej firmie jest możliwość przejścia z agencji pod firmę?jeśli tak to po jakim czasie?
    zainteresowany

06.06.2019 09:59

czy w takim razie mozna do nich jakos aplikowac bezposrednio?
    Była

06.06.2019 21:33

Niestety nie ma takiej możliwości. Tylko przez agencję.
    anonymous

14.09.2018 19:46

Chętnie bym wróciła do firmy DIAM, ale jak mam znowu przechodzić, to samo co było, to dziękuję . Jak wcześnie wspomniała była pracownica z (usunięte przez administratora) nie można pracować, to kawał (usunięte przez administratora) tylko wstyd przynosi tej firmie. Ma swoje wybranki, które nawet jak źle coś zrobią uwagi nie zwróci do innych o byle co się czepia, jak go człowiek widział na hali, to ciśnienie rosło a jak miał się o coś zapytać to od razu nerwówka. Do puki dyrekcja coś z tym P.Marcinem( zwanym rudym )nawet przez swoje wybranki nie zrobi to ciężko będzie kogoś znaleźć chętnego do pracy w tej firmie. Szkoda tylko (usunięte przez administratora) bo to super kobieta ,jak trzeba było, to stała z nami przy stole i zasuwała nie patrząc na, to że jest szefową i miłe słowo można było od niej usłyszeć nie tak jak od RUDEGO zawsze tylko on ma racje i jego wybranki reszta to inni. Dyrekcja nie wie co się dzieje na dole pod jakim stresem ludzie pracują przez tego (usunięte przez administratora). Ludzie się boją iść do kogoś na skargę bo boją się że zaraz ich zwolni i nawet nie wiedzą do kogo.
    Jadźka

13.12.2018 09:21

hahaha "To chyba krótko tam pracujesz chłopie , mogę potwierdzić że w tej firmie zaczęło coś się zmieniać w kierunku pozytywnym , ALE za późno aby tam wracać ." ciekawe co wg. Ciebie zaczęło się zmieniać w kierunku pozytywnym? Nierówne traktowanie ludzi z agencji jak byśmy byli z innego sortu, a może panoszenie się niektórych panienek które już nerwowo nie wytrzymują. Skoro i tak nie pracujesz w tej firmie to co ci daje wypisywanie komentarzy-jedna z tych osób które siedza w domu i nie mają co zrobić z wolnym czasem.

13.04.2019 18:29

P. Zuzanno to nie są prywatne dyskusje. Ludzie wyrażają zdanie o firmie. A niestety opinie wyrabiają się na podstawie pracy przełożonych, i proszę nikogo nie straszyć "regulaminem". Może kiedyś Pani zrozumie co teraz piszę. Dorzucę jeszcze komentarz z innej beczki: Bo czasem ludzie dostaja posadke po znajomosci a nie ze względu na umiejetności.
    Piter

11.01.2019 00:33

Boże ludzie... co wy tu piszecie.. Pierw narzekacie na rudego kierownika a teraz mówicie że wcale nie był taki zły? Ogarnijcie się! Ile razy przeklinał w obecności pracowników!? Ile razy podnosil głos do pracownika!? Ile razy groził zwolnieniem!? Ile już zwolniono osób? Ile razy groził tym którzy nie chcieli chodzić na nadgodziny dodatkowo był wulgarny Trzaskał drzwiami Rzucał rzeczami Doprowadzał ludzi do płaczu Znęcał się psychicznie Dalej uważacie że było tak kolorowo? Cieszę się że stamtąd odszedłem bo to była rzeź a nie praca NIE POLECAM
    Piter

24.01.2019 23:31

A co? Jeszcze mi powiedz że nie mam racji ????
    Riko

20.02.2019 10:52

Szkoda że atmosfera jest jeszcze gorsza jak była czy wkoncu ktoś to zobaczy !!??

19.12.2018 19:58

Każdy narzekał na byłego kierownika, a tak na prawdę to nie on był osobą, która powinna odejść z tej firmy. N każda osoba, która dostała ostatnimi czasy "awans" nie zasłużyła sobie na niego.Nie mają pojęcia co robić , brak konkretnych poleceń, a "team leader" nie ma pojęcia gdzie znajdują się części, albo je gubi. Co więcej pracownicy są traktowani z góry, a Ci, którzy posiadają "stanowisko" gnoją pracowników agencyjnych. Uważają, że Ci ludzie to kompletna porażka i do niczego się nie nadają oraz są niereformowalni. Gdyby nie to, że w okolicy jest niewiele miejsc pracy, to większość osób zrezygnowałaby ze współpracy z firmą diam. Jak pisali poprzednicy Praca jest lekka i przyjemna, ale atmosfera jest nie do zniesienia,co więcej jeśli ludzie ze sobą rozmawiają i nie daj Boże się śmieją są już na widelcu u Rekiny. Nie polecam. Trzeba uciekać.
    Lulu

05.01.2019 21:54

Masz rację atmosfera jest mega zła. I rzeczywiście zakaz rozmów a o śmianiu się nie ma nawet co marzyć.

08.01.2019 20:29

Proszę Cię o jedno nie chwal osoby kierownika bo chyba mało przeszłaś za jego rządów. Wszyscy się cieszą że ktoś przejrzał na oczy i go nie ma. I chwała tej osobie. On był uległy pod wpływem liderek ale funkcja do czegoś go zobowiązywała i on zawinił. I skończył jak skończył. Nie to stanowisko nie Ten facet !!!
    Nie zrzeszony

08.01.2019 19:51

Mam nadzieję że w końcu wkroczy tam jakaś sensowna Inspekcja Pracy i zrobi z tym dziadostwem porządek !!! Bo kierownik, bo liderki, bo agencja niech ktoś to w końcu tam wkroczy i wyjaśni gdzie leży problem i o co chodzi !!! Bo biedne dziewczyny cierpią jak za czasów niewolnictwa. Prośba Panowie/Panie inspektorzy wykażcie się.
    Sedzia

31.12.2018 10:05

Spokojnie 2019 rozliczy sumiennie "wszystkich" bez wyjatku
    Byla pracownica

23.11.2018 09:36

Pracowałam w Diam jakiś czas temu i chętnie bym wróciła, ale nie chciałabym znów nie wiedzieć na ile mam umowę. zmieniło się coś? Czy kierownik RUDY nadal daje tylko umowy na tydzień?
    Xd80w

24.11.2018 19:01

Widocznie źle pracowałas skoro nie dostałas umowy ????
    Byla pracownica

26.11.2018 10:31

Xd80w - nie wiem czy w tej firmie da się źle pracować Umowy nie dostało wiele osób jak były zwolnienia i było to tłumaczone brakiem zamowień i nie wiem jak jest teraz.
    Gutek

05.08.2018 17:50

Jeśli ktoś zaczyna karierę zawodową to trudno żeby dostał na początek wysokie zarobki , pokażcie co się potrafi!!
    Irek

27.09.2018 15:01

To prosty montaż. Czy chodzi o 3 języki, czy może o inne specjalistyczne umiejętności?
    Zuzanna

03.05.2018 09:09

@Niezadowolony czyli, jeżeli dobrze rozumiem - jest to umowa zlecenie? W przypadku umowy o pracę ta kwestia jest regulowana prawnie i nie ma możliwości wystawiania w ten sposób umów. Z drugiej jednak strony mówisz, że choroba powoduje jeszcze większe kłopoty z umową - w przypadku umowy zlecenia nie ma ona zbyt dużego wpływu na koszty ponoszone przez pracodawce. Możesz napisać dokładniej jak to wygląda w DIAM POLAND?

19.09.2018 18:36

Ludzie którzy te opinie napisali nie byli zatrudnieni przez DIAM POLAND lecz przez pośrednika pracy czyli firmę która zatrudnia do pracy tymczasowej a tą Firmą jest INTERKADRA a umowy nie są śmieciowe są to normalne umowy tylko na zasadzie pracy sezonowej wszystkie składki są odprowadzane i ubezpieczenie zdrowotne i wszystko się wlicza do lat pracy i właśnie ta firma tak jakby deleguje tych ludzi do pracy Firmie DIAM POLAND a ludzie są pracownikami INTERKADRY i nie powinni mieć pretensji do Diam POLAND bo zatrudnienie znalezli w FIRMIE INTERKADRA i to oni powinni zapewnić im dalszą pracę lub powiadomić o zakończeniu. Ludzie zatrudniają się i nie wiedzą u kogo?
    Zuzanna

11.04.2018 08:08

DIAM POLAND w Dobroszycach to firma, która zajmuje się produkcją i sprzedażą mebli. Czy na rynku lokalnym zatrudnia ona wielu sprzedawców? Na pewno to ciekawe miejsce pracy dla osób, które zamieszkują Dobroszyce i ich okolice. Gdzie najlepiej poszukiwać ofert pracy?

19.09.2018 18:06

Przepraszam bardzo ale Diam Poland nie zajmuje się produkcją i sprzedażą mebli,ktoś po prostu ma złe informacje :)
    Była pracownica firmy DIAM

13.09.2018 17:56

Jeżeli chodzi o pracę ,to nie jest taka zła, jak to na produkcji, ale zarobki i umowy śmieciowe przez agencje to jest koszmar zatrudniają na tydzień ,dwa, czasami miesiąc jak już człowiek nie potrzeby to wynocha będzie następny. Jeżeli chodzi o kierownictwo, to jest masakra ,ludzie są zastraszani przez szefa produkcji(usunięte przez administratora) ten pan nie nadaje się do kierowania zespołem ludzi niema w ogóle podejścia do człowieka ma ich za nic. Ma pre osób wybranych do których normalnie się odnosi a do pozostałych osób ma ich za nic. Ta firma jak chce mieć dobrą opinię musi tego pana odsunąć od kierowania zespołem takie jest moje zdanie .
    Była pracownica

05.08.2018 17:47

Praca w firmie jest przez agencję pracy Interkadra (a przynajmniej tak było rok temu) stąd takie umowy śmieszne (a raczej żałosne). Firmę odradzam. Współpracować z panem M się nie da. Kompletnie nie nadaje się do kierowania ludźmi a nawet do współpracy z nimi. Szkoda nerwów za tak śmieszne pieniądze.
    Niezadowolony

23.04.2018 17:19

Nie polecam , wyzysk za najniższą krajową , zero organizacji ludzie zastraszani przez pana M. Umowy co miesiąc a jak zdarzy wam się chorobo to co tydzień . Nawet skazani tam nie chcą pracować.
    gbur

24.04.2018 21:21

dzieki ze ludzi ostrzegasz

Zostaw merytoryczną opinię o DIAM POLAND Sp. z o.o.

Oferty pracy - DIAM POLAND Sp. z o.o.

Osoba obsługująca drukarnię

Dobroszyce