Jako właściciel kilku apartamentów wypoczynkowych w Zakopanym, od ponad roku współpracuję z Revolut Instal i to już moje trzecie zlecenie na profesjonalny montaż klimatyzacji! Pierwszy raz wybraliśmy profesjonalny montaż klimatyzacji w dwóch apartamentach pod Gubałówką. Goście byli zachwyceni komfortem latem, a systemy Couper Hanter sprawdziły się idealnie nawet w tatrzańskich mrozach dzięki zintegrowanym pompom ciepła.
Przy drugim zleceniu – montaż klimatyzatorów w trzech kolejnych apartamentach na Krupówkach – ekipa Revolut Instal znów błysnęła precyzją. Sprzedaż klimatyzatorów bezpośrednio od dystrybutora Couper Hanter gwarantuje topową jakość, energooszczędność i niskie rachunki za prąd. Montaż klimatyzacji Zakopane przebiegł bez zakłóceń: od pomiarów, przez bezinwazyjne wiercenie, po uruchomienie z aplikacją do zdalnego sterowania. Zero bałaganu, a instalatorzy – certyfikowani specjaliści – wszystko wytłumaczyli i uruchomili w jeden dzień!
Teraz zlecamy kolejne montaże klimatyzacji w nowych apartamentach – tym razem z dodatkowymi usługami serwisu klimatyzacji i konserwacji. Revolut Instal to nie tylko sprzedaż klimatyzatorów i montaż klimatyzacji Zakopane, ale pełen serwis klimatyzacji, przeglądy i naprawy z gwarancją. W branży turystycznej w Zakopanem, gdzie komfort gości to klucz do sukcesu, ich systemy wentylacji mechanicznej i pompy ciepła rewolucjonizują standardy. Ceny konkurencyjne, terminy dotrzymane, a komunikacja wzorowa – od wyceny po odbiór.
Jeśli szukasz niezawodnej firmy od klimatyzacji w Zakopanem i Małopolsce, Revolut Instal to strzał w dziesiątkę! Zdecydowanie polecam – kolejni klienci już pytają o namiary. Dziękuję za profesjonalizm i komfort termiczny w moich inwestycjach!