SK nexilis Poland

• Pilchów
  • Obojna
  • Pysznica

3. Opinie o pracodawcach Stalowa Wola
  5. Opinie o SK nexilis Poland Sp. z o.o.

Opinie o SK nexilis Poland Stalowa Wola

Nie przegap nowości o SK nexilis Poland Sp. z o.o.!

09.03.2026 15:50

Drodzy Użytkownicy! Bardzo cieszymy się, że odwiedziliście profil naszej firmy 😊 Zależy nam, aby nasza firma była postrzegana zgodnie z rzeczywistymi działaniami i wartościami, które reprezentujemy. Dlatego prosimy, aby wszelkie publikowane opinie były zgodne z prawdą, merytoryczne i pozbawione treści obraźliwych lub naruszających dobra osobiste firmy i jej pracowników. Chcemy przypomnieć, że zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, publikowanie fałszywych lub obraźliwych opinii może wiązać się z konsekwencjami prawnymi. W przypadku stwierdzenia takich naruszeń firma podejmie odpowiednie kroki, aby chronić swoje prawa i dobre imię. Jednocześnie zachęcamy do dzielenia się swoimi doświadczeniami w sposób konstruktywny i odpowiedzialny – każda opinia oparta na faktach jest dla nas cenna i pomaga nam się rozwijać. Zapraszamy także do zapoznania się z naszymi aktualnymi ofertami pracy – być może znajdziesz wśród nich coś dla siebie!
    Rysiek

10.05.2026 17:41

Produkcja ruszyła? Ile folii wyprodukowała fabryka w Stalowej Woli?
    Donaldinho

19.05.2026 13:58

Nie ruszyła i nie wiadomo kiedy ruszy, na rozmowie o pracę gadasz z koreańcem po angielsku, więc język angielski wymagany, na dodatek dadzą Ci stertę papierów do nauki, chemia, fizyka, metametyka, mało tego, musisz mieć uprawnienia na wózek i suwnicę, egzamin już w czerwcu, ciekawi mnie tylko co zrobią z ludźmi którzy tego egzaminu nie zdadzą
    bbyb735

24.06.2026 16:46

Nowa fabryka została niedawno wybudowana, dlatego zarówno biura, jak i zaplecze są bardzo czyste i dobrze utrzymane. W porównaniu do innych firm w tym samym parku przemysłowym poziom wynagrodzeń wydaje się raczej wyższy. Obciążenie pracą jest w większości przypadków w porządku i nie jest przesadnie wymagające. Uważam też, że to dobre miejsce, żeby poznać i doświadczyć bardziej globalnej kultury korporacyjnej.

Drzwi szeroko zamknięte

29.06.2026 23:10

Minął pierwszy dzień zapowiadanych dni otwartych w Stalowej Woli, a w mediach kompletna cisza. Żadnego wpisu na LinkedInie, relacji na Facebooku czy TikToku, o artykułach w lokalnej prasie nie wspominając. Strategia informacyjna firmy jest dość specyficzna – wydarzenie zorganizowane z rozmachem, a marketingowo cisza jak makiem zasiał. ​PS. A na ul. Seulskiej takie „tłumy” i takie „multum CV”, że rekruterzy pewnie do teraz masują nadgarstki od samego patrzenia na te stosy aplikacji. Podobno darmowe autobusy z Okulickiego kursowały z częstotliwością metra w Tokio i ledwo nadążały dowozić tych wszystkich setek chętnych do pracy.

30.06.2026 09:57

Spokojnie, relacja z wydarzenia jeszcze się pojawi. Najpierw trzeba zająć się tym, co najważniejsze – rozmowami z kandydatami, których zainteresowanych pracą naprawdę nie brakowało. A zamiast czekać na relację w mediach społecznościowych, najlepiej było po prostu nas odwiedzić i zobaczyć wszystko na własne oczy. To zwykle daje znacznie pełniejszy obraz niż późniejsze zdjęcia czy posty. 🙂
    Alicja

28.05.2026 09:03

Mógłby ktoś opowiedzieć jak wygląda tam praca przy produkcji? Jak wglądają zabezpieczenia, BHP, jaka jest atmosfera pracy i współpracy w przedsiębiorstwie?

Myśliwa prosto z lasu

13.06.2026 22:23

Czekają na nowego kolegę lub koleżankę, ponieważ jest oferta pracy na pracuj.pl przed agencję GRH : https://www.pracuj.pl/praca/specjalista-ka-ds-bhp-w-branzy-produkcyjnej-stalowa-wola,oferta,1004874617 Ps. Ostatnim razem też szukali przez tą agencję. Pytanie czy ktoś się zwalnia czy komuś się kończy umowa.

29.06.2026 23:57

W celu uniknięcia nieporozumień, pragniemy doprecyzować następujące kwestie. Informujemy, że obecnie nie prowadzimy rekrutacji na wspomniane stanowisko. Oferta, o której mowa, nie jest powiązana z bieżącymi działaniami naszego działu HR. Pragniemy również podkreślić, że nie nawiązaliśmy współpracy z wymienioną firmą. Nie ma podstaw do wyciągania wniosków dotyczących rotacji pracowników czy zakończenia umów na podstawie przedstawionych informacji – takie założenia są niezgodne z rzeczywistością.
    Jurek P.

08.06.2026 08:57

Firma z zewnątrz robi wrażenie a to co wewnątrz..... Tutaj nie potrzeba chyba komentarza. Sterta papierów do nauki, brak stabilizacji zawodowej bo nigdy nie wiadomo czy się spodobasz Koreańczykom czy jednak masz czasem odmienne zdanie na konkretny temat i tutaj zaczynaj się schody. Chaos, brak organizacji.... Bardzo dziwna firma.
    Graham

24.03.2026 07:11

To jak z tą produkcją w końcu jest? Ile metrów folii miedzianej do baterii fabryka w Stanowej Woli już wyprodukowała? Zakład wybudowano żeby produkował i zarabiał, tak?
    Pupet

15.02.2026 19:53

Fabryka produkuje już folie? Na ile zmian pracuje produkcja?
    Pupet

30.12.2025 06:21

Czy produkcja już ruszyła? Fabryka działa?
    ThoniAlutekowicz

23.11.2025 16:49

Dzień dobry. Pracuje w firmie nieopodal ale rozważam aplikację na stanowisko produkcyjne i chciałbym zapytać obecnych lub byłych pracowników o kwestie związane z BHP oraz warunkami pracy. Słyszałem różne opinie, dlatego wolę upewnić się u źródła. 1. Czy firma zapewnia pełne ubrania robocze, w tym odzież ochronną odpowiednią do pracy z chemikaliami? 2. Czy dostępne są maski/środki ochrony dróg oddechowych i czy pracownicy mają do nich stały dostęp? 3. Jak wygląda kwestia prania odzieży roboczej – czy jest to zapewnione przez firmę, czy pracownik musi radzić sobie sam? 4. Czy w zakładzie jest stołówka i czy ma dostęp do bieżącej wody, aby można było umyć ręce przed posiłkiem? 5. Czy to prawda, że stołówka znajduje się bardzo blisko zbiornika z kwasem siarkowym? 6. Wiem, że w produkcji folii miedzianej używa się m.in. kwasu siarkowego oraz związków chromu (VI) – czy firma wykonuje regularne pomiary stężeń chemikaliów i udostępnia wyniki pracownikom? 7. Czy istnieją systemy wykrywania gazów lub oparów (np. z kwasu siarkowego) i czy są one sprawne/monitorowane? 8. Czy firma kieruje pracowników na obowiązkowe badania lekarskie oraz czy są wykonywane badania specjalistyczne związane z kontaktami z substancjami chemicznymi? Czy to tylko ogólne badania bez podania zagrożeń związanych z pracą z chemikaliami (zagrożenia dermalne i inhalacyjne) 9. Ogólnie – jak ocenilibyście poziom przestrzegania zasad BHP na produkcji? Będę wdzięczny za szczere odpowiedzi. Chciałbym wiedzieć, czego mogę się spodziewać przed podjęciem pracy.

#WarunkiPracy

Podwykonawca

23.11.2025 11:03

Na produkcji kwas siarkowy bardzo wysoko stężony oraz chrom VI wartościowy. Pierwszy powoduje martwicę tkanek (płuca i drogi oddechowe), drugi jest silnie rakotwórczy. Czy pracownicy będą należycie chronieni przed wpływem tych czynników? Z tego co widziałem to nie. Najgorsze jest zagrożenie inhalacyjne. Czy warto za te pieniądze wdychać opary kwasu siarkowego i chromu VI? A za 10 lat leczenie onkologiczne. Czy firma w pierwszej kolejności nie powinna zadbać o zdrowie pracowników czy najważniejsze są zyski. Czy Koreańczycy mają szacunek dla zwykłych pracowników fizycznych czy dla nich są po prostu mięsem armatnim które jak się zużyje to zastąpią kolejnymi chętnymi?
    #PracownikProdukcji
    Buli

23.11.2025 13:32

Koreańczycy myśleli, że Polska to trzeci świat i uruchomią tu produkcję, która ma destruktywny wpływ na środowisko naturalne i zdrowie pracowników...już nie te czasy na szczęście
    Podwykonawca

23.11.2025 15:18

Generalnie takie fabryki powstają na świecie i mogą działać o ile są dobrze zarządzane to mogą produkować bezpiecznie. Ale czy przypadkiem tutaj jest wszystko w porządku? Czy to prawda ze firma pozbyła się głównego BHPowca i kierownika budowy w krótkim czasie? Jakie są powody takich decyzji, czy działania firmy są transparentne? Czy aby na pewno bezpieczeństwo środowiska jak i pracowników są przez firmę respektowane? Czy najważniejsze jest uruchomienie produkcji za wszelką cenę, łamiąc przy tym przepisy? Wiele pytań, odkąd Pani radna Tatys poinformowała opinię publiczną o uchybieniach. Czy Pani radna ma rację, a może to zarzuty wyssane z palca?
    Stary byk

18.11.2025 09:18

Tu nie chodzi o dostęp do wody i ścieki sanitarne. Problemem są miliony litrów czystej wody potrzebnej do produkcji folii i tyle samo toksycznych ścieków zmieszanych z rakotwórczymi chemikaliami z którymi trzeba coś robić a obowiązujące przepisy ochrony środowiska (na szczęcie) zabraniaj wpuszczać do rzeki taką mieszankę... ktoś nie przemyślał tej inwestycji na etapie projektowania.
    #PracownikProdukcji
    Arnold

21.11.2025 12:24

Nie chodzi o to że długo szukają i nie mogą znaleźć, oni już znaleźli i zatrudnili kilku, którzy jeden po drugim zostali zatrudnieni w celu ogarnięcia czegoś czego ogarnąć się nie da....
    Kołcz

31.10.2025 22:54

Trafiłem na niepokojące wideo, na którym posłanki Polska 2050 twierdzi, że cała ta inwestycja to skandal. Mówi wprost, że fabryka stoi pusta i nie działa, bo... nie ma podłączenia do wody ani kanalizacji. ​ Trudno w to uwierzyć, że ktoś mógł wydać miliardy na budynki bez zapewnienia podstawowej infrastruktury. Jeśli to prawda, to co z obiecywanymi miejscami pracy? ​Polecam każdemi zobaczyć to nagranie. Link do wideo tutaj: https://vm.tiktok.com/ZNd3WRgFb/ ​ Jakie jest Wasze zdanie? Ktoś coś wie więcej?
    Rysiek

03.11.2025 20:06

Znalazłem w sieci to archiwalne już chyba wideo z Dnia Otwartego w SK nexilis z czerwca 2023 roku: https://m.youtube.com/watch?v=GTsyautZD6Y ​Prawdziwe tłumy, wielkie plany, rekrutacja pełną parą. Na nagraniu pada nawet obietnica, że fabryka "ruszy w Stalowej Woli za dwa lata". ​No i właśnie mija już trzeci rok (mamy koniec 2025), a fabryka jak stała, tak stoi i o otwarciu jakoś cicho. ​W związku z tym mam pytanie: Czy planujecie może powtórkę Dnia Otwartego? ​Chętnie bym przyszedł zobaczyć, jak teraz wyglądają postępy. A może ta rekrutacja z 2023 roku to była już na 2026? ​Pytam, bo nie wiem, czy CV wysłane dwa lata temu jest jeszcze w ogóle brane pod uwagę. Ps. ​I tak się zastanawiam: ​Czy "Dzień Otwarty" oznaczał, że to był jedyny dzień, kiedy ta fabryka była otwarta? ​A może te "dwa lata" to był błąd w tłumaczeniu i chodziło o "dwie dekady"? ​Pytam, bo ci wszyscy ludzie, którzy składali CV w 2023, pewnie chcieliby wiedzieć, czy mają jeszcze czekać, czy może już ich wnuki mają powoli aplikować na ich miejsce? ​Dajcie znać, czy planujecie jakiś kolejny event.

24.10.2025 12:07

Tak czystego zakładu nie ma w stalowej woli. Minus ze 4brygadowka. Atmosfera jest bardzo dobra. Koledzy azjatyccy mili i uprzejmi. Mają swoje zasady, które musimy uszanować. Praca lekka praktycznie wszystko za ciebie maszyny robią. Technologia lepsza niż w amerykańskim statku kosmicznym. Ogólnie polecam.

#WarunkiPracy

#KulturaOrganizacyjna

Wiem

24.10.2025 23:46

Oglądając filmy z produkcji folii miedzianej dowiedziałem się jakie są standardy czystości na halach produkcyjnych. Ochrona włosów, butów itp. itd. aby nie zanieczyści folii. Pomimo czystej produkcji na halach jako produkt uboczny powstaje dużo szkodliwych odpadów. Hale produkcyjne spełniają standardy czystości jak z branży FARMACEUTYCZNEJ nie to co odlewnie (ta po sąsiedzku szczególnie). Drodzy pracownicy, jednym w najważniejszych czynników decydującym o zatrudnieniu w danej spółce jest wynagrodzenie. Napiszcie mi ile zarabia pracownik w SK rozpisując na poszególne składniki tj: - podstawa wynagrodzenie, - dadatek za godziny nocne, - premie, - nadgodziny (czy obowiązkowe) ? Dlaczego jesteś już byłym pracownikiem ? Pozdrawiam
    Szukający pracy

08.10.2025 09:25

Dlaczego nie ma chętnych do pracy na produkcji w Koreańskim Raju. Jest oferta pracy na produkcji przez PUP Nisko. Stawka od 6500 brutto ruch ciągły a chętnych brak.

24.10.2025 12:09

Jak to chętnych brak ? Pracujesz tam że się wypowiadasz ? Aktualnie pracuję około 200 osób. Co miesiąc ktoś przychodzi. Jest teraz selekcja, nie nadajesz się to aut. Biorą nowych.
    Roberto Carlos

16.09.2025 11:27

Jestem pod niesamowitym wrażeniem firma marzenie nie ma takiej drugiej rodzina bliscy uśmiech szczęśliwi ludzie nie potrzebuje wypłaty wystarczy sam obiad co Tydzień premia uznaniowa polecam każdemu kto chce polecieć za darmo do Dubaju klepac szejków po jajach 😅🤭😚😚😚
    KuntaKinte

07.07.2025 10:51

Szanowni Państwo, gratuluję stworzenia rekrutacji, która spokojnie mogłaby trafić do Księgi Rekordów Guinnessa jako najdłuższy casting w historii Podkarpacia. Od dwóch lat szukacie idealnego kandydata – najwyraźniej kogoś z CV Einsteina, doświadczeniem Tesli i pokorą praktykanta za minimalną krajową. Jeśli nadal rekrutuje Pani A. Pakos, to proponuję od razu w ogłoszeniu napisać: "Proces rekrutacji prowadzimy wyłącznie w celach kolekcjonerskich. Prosimy nie robić sobie nadziei." Może kiedyś znajdziecie tego mitycznego pracownika, który spełni 147 punktów Waszych wymagań i nie zapyta o warunki zatrudnienia. Ale szczerze – życzę powodzenia. Będzie potrzebne.
    Niespójny

12.08.2025 22:51

Ah, cudownie! W końcu ktoś wyjaśnił, jak to działa w tej firmie. Te rekrutacje, które ciągną się już od pół roku, to przecież tylko taka rozgrzewka. Prawdziwa selekcja, jak widać, to coś więcej niż zwykłe rozmowy kwalifikacyjne, to jest test na cierpliwość. Skoro firma tak bardzo chce pozyskać "jakościowych" pracowników, to rzeczywiście sprowadzenie ich z Korei wydaje się jedynym logicznym rozwiązaniem. W końcu, co Polacy mogą wiedzieć o chęci do pracy? Taki zmasowany import to strzał w dziesiątkę, zwłaszcza, gdy na lokalnym rynku tak trudno o kompetentnego BHP-owca i specjalistę ds. ochrony środowiska. Tylko małe pytanie, o którą Koreę wam chodziło? Bo jeśli o tę Północną, to faktycznie, z chęcią do pracy nie będzie problemu. Z kolei w przypadku tej Południowej może być kłopot, bo tamci pracownicy mogą mieć jeszcze jakieś dziwne oczekiwania, typu "pensja na czas" czy "prawo do urlopu". A przecież w jakościowej firmie chodzi o coś więcej niż takie drobnostki, prawda? W ogóle, może zamiast jednego wagonu, od razu zamówią pociąg towarowy? Oszczędzą na biletach, a i na pewno znajdą się dodatkowe ręce do pracy na stanowiskach, które czekają na obsadzenie od wieków. Byleby tylko sprowadzili też jakiegoś menadżera, który ogarnie, co zrobić, gdy 100% "jakościowych" pracowników odejdzie w pierwszym miesiącu.
    Realista

07.09.2025 11:55

100 % prawdy i super podsumowanie niekończących się rekrutacji. SK nadal szuka pracownika na stanowisko specjalisty ds. ochrony środowiska od lutego 2025 oraz specjalisty ds. BHP, aktualnie przez agencję EWL GLOBAL i zewnętrznych rekruterów na LinkedIn.
    Ha

11.06.2025 23:32

Piszecie takie negatywy na firmę A to jest fabryka o najczystszej produkcji oraz o bardzo dużej automatyzacji, Nie ma zapylenia jak w aluminiowych rajach oraz nie dźwiga się 10 ton na zmianę. Ja już pracuję i polecam

22.07.2025 21:21

Masz coś z głową człowiecze. Tłumaczyć ci się nie muszę ani nie zamierzam. Siedź tam i se pracuj. Swoją drogą chyba za dużo wolnego tam masz jak się tak mnie uczepiłeś bo ci firemke krytykuje w której pracujesz ,a to znaczy że g tam dalej robicie a nie produkcję. Powodzenia w szukaniu nowej pracy 😊 Bye bye.
    Snajper

30.07.2025 20:53

Wiesz z czego sie najbardziej ciesze ze nie ma tutaj takich pajacow jak ty i miejmy nadzieje nigdy nie bedzie
    Mieszkaniec

17.07.2025 17:02

Osoby niżej zdecydowanie przesadzają. Firma ma prawo wymagać od pracownika. To jest już problem dla większości Polaków. A co do procesu rekrutacyjnego to był wstrzymany przez donosy byłego prezydenta miasta i za sprawą postępowania wojewody które niczego nie wykazało. Firma obecnie uzyskuje licencję na produkcję w Polsce.
    Klos

07.06.2025 16:36

Czy firma w końcu znalazła kandydata na stanowisko specjalisty ds. BHP? Ogłoszenie o pracę było wielokrotnie odnawiane, m.in. na portalu pracuj.pl. Teraz wygląda na to, że poszukiwania przejęła agencja rekrutacyjna w imieniu klienta ze Stalowej Woli. Bilbord przy ul. Popiełuszki nadal aktualny — od lat widnieje na nim informacja, że firma poszukuje specjalistów ds. BHP, Ochrony Środowiska, HR, mechaników i elektryków. Ogłoszenia te wiszą od około trzech lat, co rodzi pytania: Dlaczego tak długo trwa rekrutacja? Czy naprawdę tak trudno znaleźć odpowiednich kandydatów? A może problem leży gdzie indziej? Co ciekawe, mimo że produkcja jeszcze się nie rozpoczęła, rotacja pracowników już teraz wydaje się bardzo wysoka. To daje do myślenia.

#Rekrutacja

Nikoś

24.06.2025 21:42

Firma ponownie opublikowała 23 czerwca ogłoszenie o pracę na stanowisko Specjalisty ds. BHP. To kontynuacja długotrwałego procesu rekrutacyjnego........
    Julek

23.06.2025 17:47

Gruba kasa została wpompowana w ten projekt, kawał lasu wycięte, teraz nie ma ojca sukcesu, który wyjdzie i powie, że nie ma biznesu na folii do aut elektrycznych bo automotive rezygnuje z produkcji aut elektrycznych bo nikt ich niechce kupować.
    Angus

10.06.2025 15:17

Elektryczne samochody powoli znikaja z rynku, nie sprawdziły się bo są drogie i nie ma infrastruktury do ich ładowania. Wielkie plany biznesowe topnieją jak śnieg w marcu.
    Folia

10.06.2025 18:03

Folia jest tańsza z Chin. Fabryka SK miała ruszyć w 2 lata. Mija 4 rok, a SK dalej nie działa. Robotników nie widać na placu budowy, a koreńczycy wyjechali do siebie, już ich nie widać na ulicach tak jak kiedyś. Dni otwartych SK nie było w tym roku .... Kontenery jak się domyślam stoją na zewnątrz, pewnie z nowymi maszynami, których nikt z niewiadomych przyczyn nie montuje montuje w hali i nie uruchamia. Tylko widać sztuczne rektutacje na olx dla pracowników produkcyjnych. Wielki zapowiedzi i nic się nie dzieje.
    Olgierd93

08.05.2025 12:51

To jakieś nieporozumienie. Zapraszają do współpracy człowiek niby przyjęty jest a za jakoś czas okazuje się że jednak nie i pracy trzeba szukać na nowo. Jakaś dziwna ta firma
    Olek

08.05.2025 14:27

Kiedy Ciebie to dotknęło? Czy teraz czy w ubiegłym roku? Na jakie stanowisko?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SK nexilis Poland?

Andrzej_wilk

06.05.2025 08:22

Ruszyła otwarta rekrutacja, pojawiło się ogłoszenie na olx i ciekawy jestem ilu chętnych będzie do pracy. Ma być system 4 brygadowym ale dowiedziałem się telefonicznie że dopiero po uruchomieniu produkcji. Czy znajdą pracowników? Nie wiem. Byłem kiedyś na rozmowie tutaj jak budowali fabrykę przez fa firmę zewnętrzną. Dalej stoją te baraki? Aut zawsze sporo tam staloo a ciekawe ilu pracuję tak serio skoro nic nie produkują. Czy praca zmianowa odbywa się od teraz już bo chyba nie 4 brygadowka teraz? Nie jest to zbyt optymistyczne jednak
    Patka

27.04.2025 18:24

No i kolejna fabryka co będzie pracowała w ruchu ciągłym w święta i nie święta. Czy Stalowa Wola nie zasługuje na lepszy system pracy??? Odpowiedzcie sobie sami przed wyborami. Bardzo się rozczarowałam kiedy otrzymałam oferte pracy w takim systemie . Odmówiłam oczywiście
    Realista

05.05.2025 11:54

Czy fabryka faktycznie zostanie uruchomiona to się okaże ... więc nie wiadomo czy i jakim systemie będzie pracować. Jak narazie to nasadzili drzewka przy drodze, aby wygląda na EKO ...

Kontakt - SK nexilis Poland Sp. z o.o.

LinkedinIcon
    obiektyw

29.04.2025 12:15

To wszystko to prawda. Idąc na rozmowę oczekuje się poważnego podejścia do potencjalnego pracownika w tutaj tego nie doświadczyłem niestety. Firma robi wrażenie swoją wielkością i niby potencjałem ale to tylko takie pozory. Nie polecam osobom co chcą wiązać jakąś przyszłość zawodową. Wielu moich kolegów także dziękuję nawet na etapie telefonicznej rozmowy.
    Zainteresowana

25.04.2025 06:37

Z czego wynika oferta starszego specjalisty ds. ochrony środowiska? Czy w związku z dynamicznym rozwojem zatrudniana jest kolejna osoba? Sprawdziłam na historię archwilanych ofert SK na pracuj.pl i na to stanowisko szukają co pół roku ... Widziałam też cykliczne ogloszenia na www.carpatiabiznes.pl. Jest też jakiś artykuł na wyborczej tylko w wersji płatnej pod tytułem ,,Dali się skusić koreańskiemu gigantowi. Po trzech miesiącach zostali bez pracy, pieniędzy i szans na awans zawodowy,,.

25.04.2025 17:19

Co do tego artykułu to się zgodzę. Znajomej mąż został przyjęty na kierownika i po paru miesiącach powiedzieli jemu i reszcie żeby spróbowali wrócić tam skąd się pozwalniali. Z moich obserwacji to ta firma jakieś wały kręci.
    Minusy

24.04.2025 15:54

Proces rekrutacyjny chaotyczny, wiele odrzuceń po rozmowie. Umowy półroczne i brak jasnej informacji o przedłużeniu. Opóźnienia w uruchomieniu produkcji, niepewny start zakładu.
    Mewka01

17.04.2025 12:54

Zapraszają i odmawiają. Nie wiem czy warto zawracać sobie głowę. Nie wiem czym to jest spowodowane a może tym że nikt nie chce samochodów elektrycznych
    Myśliwa

17.04.2025 17:59

A może to świadczy o pełnym profejonalizmie działu HR ..... Co chwilę ogłoszenia sponsorowane na portalach z którymi nic nie wynika. Ps. Czy tam w ogóle coś produkują? Czy kiedy kolwiek wystartują? Póki jest tam droga iscieżka rowerowa do nikąd.
    Kontenerowiec

12.04.2025 23:11

Muszę przyznać, że mój „raj zawodowy” . Nawet gdy jestem zadolowany w pracy, to codziennie czeka na mnie darmowy posiłek od pracodawcy. Do każdego posiłku dodaję deser w postaci batonika, a szelest jego opakowania to dla mnie jak dźwięk najlepszy w tym wszystkim. No i mam tyle wolnego czasu w godzinach pracy, że śmiało mogę poszukiwać nowej fury, jednocześnie odpisując na wiadomości od byłych kolegów (bo przecież w pracy nie kolegów, prawda?). Opanowałem sztukę łączenia kariery z hobby – szpiegowania życia dawnych znajomych. Z takim podejściem, praca to tylko pretekst, żeby pokazać, jak umiem wykorzystać każdą chwilę na efektywne zarządzanie niczym, nawet jeśli to tylko magiczny szelest batonika.
    Adriano

08.04.2025 11:27

To beda mieć problem ze znalezieniem chętnych do pracy. Rekrutacja w tej firmie to jest jakieś nieporozumienie. Same obiecanki a produkcja miała startować rok temu już. Podziękowałem za współprace.

05.04.2025 11:31

Zapraszają na rozmowy ,później odmawiają. Pozatrudniali na stanowiskach kierowniczych ludzi ,później im podziękowali i powiedzieli żeby spróbowali wrócić do poprzednich firm. Tu są jakieś wały robione. Kij z taką firmą.
    Vini

07.04.2025 11:58

Dalej tak jest? Ludzie planują odchodzić w maju bo koniec umów a podejście pracodawcy szkoda gadać

07.04.2025 19:14

Tak jest dalej. Zapraszają na rozmowy ,później odmawiają a tych co do tej pory pozatrudniali to tylko dla picu żeby pokazać że coś się robią. Zachowanie tej firmy to jeden ,wielki wał.
    Kondek

07.04.2025 08:09

Pracownicy siedzą tylko a i tak się zwalniają. Produkcji nie ma a już kilkoro pracowników uciekło bo tutaj nikt nie jest pewny przyszłości dalszej
    Mati

03.04.2025 15:55

Ciekawe czy dalej siedzą 2 typy w tym braku i smieszkuja sobie. Ten łysy najlepszy heheszek

02.04.2025 21:01

A co oni planują w przyszłości? Czy ruszą z produkcją?

27.03.2025 15:55

Te skośne oczy tyle dofinansowania dostały od naszego rządu a szkoda im pieniędzy na kurs doszkalający dla pracownika chociaż na rozmowie mówili że to nie problem. Kolejny zagraniczny kapitał który ma na wszystko ,na nowoczesne technologie i wyposażenie ale chce przyoszczędzić na pracownikach. Jeżeli widzi się czyjeś cv ,zaprasza na rozmowę rekrutacyjną a później się odmawia bo ktoś nie ma jakichś uprawnień to jest to żenujące i zwykłym marnowaniem czyjegoś czasu. Jak zauważyłem - sielanka tam teraz w biurach u Państwa w firmie. Takie pajacowanie czy tam „luźne podejście” na rozmowie rekrutacyjnej przed kandydatem nie pokazuje profesjonalnego podejścia. Ale produkcja w końcu ruszy ,to skończy się dobre ,”happy people” i zacznie prawdziwa praca ,a z nią też stres i nerwówka. Na początku zawsze jest fajnie. Już to kiedyś przerabiałem.Swój czas możecie bo i tak siedzicie w pracy ale nie marnujcie czyjegoś czasu.

Zostaw merytoryczną opinię o SK nexilis Poland Sp. z o.o.

Oferty pracy - SK nexilis Poland Sp. z o.o.

Pracownik produkcji (k/m)

Stalowa Wola

Mechanik w Dziale Utrzymania Ruchu (k/m)

Stalowa Wola

Elektryk w Dziale Utrzymania Ruchu (k/m)