Zgadzam się z przedmówcami. Są to (usunięte przez administratora) żerujący na starszych ludziach. Ewelina i Łukasz z Białegostoku wciskają sprzęt wątpliwej jakości za ogromne pieniądze. Omijać szerokim łukiem !
Halina Dolinska
29.11.2025 02:13
Uwaga na to co oferuje i za jakie pieniądze
Na początku ma być wszystko za darmo tj sprzęt który przywożą Ma być tylko odkurzacz, wnoszą mnóstwo innego badziewia,robią dużo zamieszania udają telefon z centrali jacy to jesteśmy szczęściarzami , to wszystko jest za darmo a następnie każą przelewać 9900 zł. nic nie jest za darmo.
To są po prostu wyłudzacze na głupich starszych ludziach.
Zostałam omotana i niestety dałam się nabrać
Sprawdzajcie w Internecie ile te sprzęty naprawdę kosztują
Jak nie zwrócą pieniędzy to podam ich do sądu
maks
04.01.2026 21:13
Mnie też udało im się nabrać, zapłaciłem 3900zł! Jeśli Pani Dolińska to czyta, proszę o kontakt
[email protected]
maks
04.01.2026 21:07
Firma założona, by okradać naiwnych. Para około 40-tki, mająca rzekomo imiona Ewelina i Łukasz. Zrobię wszystko, by ich dopaść i oddać w ręce prokuratora, bo tam ich miejsce!
Ciekawe, że używają terminala płatniczego, który drukuje paragony z nazwą firmy! Liczą na to, że paragony pójdą do kosza, zanim się okaże, że mogą się przydać do identyfikacji szajki naciągaczy! Bo chyba niemożliwe, by po tym sladzie nie dało się ich zidentyfikować!
Witam, Szukam aktualnych albo byłych pracowników których można zapytać w odniesieniu do specyfiki pracy w firmie. Czy spotkanie rekrutacyjne odbywa się stacjonarnie? Szczerze dziękuje za podpowiedź.
Zostaw merytoryczną opinię o SG Invest Sp. z o.o.