Nie polecam nikomu tej „firemki” – brak profesjonalizmu i rzetelności, zagubione faktury, niezaksięgowane dokumenty, błędnie i nieterminowe rozliczane deklaracji ZUS, błędnie księgowane kwoty, zaniżanie kosztów (min. brak rozliczeń składek ZUS za dany miesiąc, brak wprowadzenia w koszty niektórych faktur …), utrudniony kontakt, niedopełnienie obowiązku należytej staranności w zabezpieczaniu i archiwizacji powierzonej dokumentacji, niewłaściwa interpretacja przepisów – błędne informowanie klienta.
Pan Filip potrafi „czarować”, wymyślać niestworzone historie i dramaty jakie go dotknęły, innymi słowy kłamać prosto w oczy!
Ogólnie rzecz biorąc WIELKIE i RAŻĄCE NIEDBALSTWO !
Rozwiązanie umowy nastąpiło w trybie natychmiastowym w miesiącu czerwcu – do tej pory (10.08.2026) nie zostały oddane dokumenty księgowe za lata poprzednie.
Przestrzegam innych - zwróćcie uwagę na przekazywane dokumenty za zakończony rok podatkowy (brakuje faktur, błędnie przyjęte proporcje rozliczania leasingu, nierzetelność w kolejności księgowań, zaniżanie kosztów, opieszałość w składaniu deklaracji podatkowych, ZUS, itp.) …
PS.
Obecna nazwa firmy to - Biuro Rachunkowe RUDZKI CONSULTING Sp. z o.o. - prowadzona przez Filip Rudzki.
Szkoda, że nie można odejmować gwiazdek bo dałbym” minus trzy”!