Może ktoś napisać, jak było pracować jako inżynier elektryk w tej firmie? Czy rzeczywiście płacili tyle, ile podawali w ogłoszeniu, i jak wyglądała kwestia premii?
W ofercie wymagali minimum 2 lat doświadczenia na budowie i uprawnień SEP. Dali wynagrodzenie od 9000 do 12000 brutto i wybór formy zatrudnienia. Premie uznaniowe były możliwe.
Ten człowiek to socjopata, wspólpraca z nim to horror, przez 20 lat pracy nie doświadczyłem czego takiego. Brak pomysłu na wszystko, opźnienia w dostawie materiału na obiekt a spowodowane jest to zapewne nie płaceniem faktur na czas, chce mnieć "waładzę" nad wszystkimi pierdołami samodzielnie, nie weźmiesz puszki czy trytki bo nie po jego myśli i cenie, zamiast dać jakiś kapitał na drobnice aby praca szła to kisi w kieszeni, a później pretensja do garbatego że ma dzieci proste bo spóźnia się termin. Nie płaci podwykonawcą którzy uciekają z roboty zostawiając nie dokończoną prace i każe to ogarnąć ekipie która został z innego etapu prac przy takim samym zasobie ludzi. Jednego z podwykonawców doprowadzona do zawału serca innego do wniesienia skargi do GW bo jechał na pożyczkach aby pracownikom zapłacić. Jego pomysły i brak jakiej kolwiek wiedzy na temat prac prowadzonych jest "zerowa" a jedyne co mu wychodzi to przefakturowanie na inne firmy kosztów i słowo "muszę coś zafakturować" tylko (usunięte przez administratora) co jak nie ma czym robić bo towar na budowe przyjerzdzał lub nie z dużymi opóżnieniami.
Odradzam stanowczo podejmowania jakiej kolwiek wspłpracy z z nim, jako pracownik a już jako podwykonawca, pracownik najwyżej jakiś czesci wynagrodzenia (bo są opóźnienia) nie dostanie a gorzej już z podwykonawcami bo narażają się na poteżne koszta. Przy rozwiązywaniu umowy i podpisywaniu wszelkich papierów z tym związane potrafi podsuną inblanko, tak było w moim przypadku ale ku jego zdziwieniu wyłapałem. Później oskarzył o kradzież akumulatorów do hillti i to pozew wysłąny przez kancelarie z krakowa co uważam tez za jakiś szfindel bo kancelaria czymś takim by się nie zajmowała i do tego trzeba by było zapłacić a u niego to dodatkowa zadra w (usunięte przez administratora)
ODRADZAM JAKIEKIEJ KOLWIEK WSPÓŁPRACY, DOBRYM KROKIEM BYŁO BY POZEW ZBIORCZY ZROBIĆ PRZEZ WSZYSTKICH POKRZYWDZONYCH PRZEZ TEGO PSEUDO BIZNESMENA.
Przychody i zysk Elmontplus
6,5 mln
120,6 tys
2021
2022
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o Elmontplus Sp. z o.o.