Niestety moje doświadczenie z tą agentką było bardzo negatywne. Pani Małgorzata zachowywała się w sposób nieprofesjonalny – od samego początku wywierała na nas silną presję, aby jak najszybciej podpisać umowę przedwstępną. Na nasze wątpliwości dotyczące stanu domu, zapisów umowy oraz próby negocjacji reagowała zbywająco, często w niemiły i arogancki sposób.
Agentka próbowała na siłę umówić nas do notariusza, nie biorąc pod uwagę naszych obaw ani potrzeby spokojnego wyjaśnienia kwestii formalnych. Ostatecznie musieliśmy samodzielnie skontaktować się z właścicielami nieruchomości, omówić warunki i ustalić termin wizyty u notariusza – bez jej udziału.
W trakcie dalszych rozmów agentka zaczęła naciskać, abyśmy podpisali umowę z agencją, strasząc zerwaniem współpracy, co wzbudziło nasze poważne wątpliwości co do zgodności takich działań z prawem. Jej postępowanie doprowadziło do eskalacji konfliktu – właściciele, obawiając się sporu z agencją, ostatecznie zrezygnowali ze sprzedaży domu.
Cała sytuacja była bardzo stresująca i uważam, że działania agentki znacząco utrudniły, a finalnie uniemożliwiły transakcję.