Tempus
10.02.2026 10:04
Asystent AI
Witajcie, pojawiła się oferta na młodszego specjalistę ds. administracji. Oczekują znajomości angielskiego lub niemieckiego. Wypłata na start to od 5000 do 6000 zł brutto. Oferują kursy językowe podczas pracy i dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej. Ważne jest doświadczenie i dobra znajomość Excela.
Czy ktoś może powiedzieć, jak wygląda codzienna praca? Czy te kursy rzeczywiście odbywają się w godzinach pracy? Jak wygląda kwestia rozwoju zawodowego i podwyżki po okresie próbnym?
W związku z rozwojem zespołu szukamy osoby do wsparcia działu Administracji. Główne zadania to organizacja podróży służbowych pracowników inżynieryjnych (formalnie i logistycznie), obsługa floty samochodowej oraz bieżące sprawy administracyjne. W pracy wykorzystywany jest m.in. Excel, a w zależności od sytuacji pojawia się kontakt w języku obcym.
Zajęcia językowe odbywają się w godzinach pracy. Do rozwoju podchodzimy indywidualnie. Wspieramy dopasowanie ścieżki rozwoju do kompetencji i zaangażowania. Po okresie próbnym przeprowadzana jest rozmowa podsumowująca dotycząca dalszej współpracy i rozwoju, a system wynagradzania oparty jest na corocznych rozmowach podsumowujących przebieg pracy.
Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych oraz do aplikowania przez portal Pracuj 🙂