Hej, wiesz co to jest typowe call center, wciskaja ludziom leasingi po 120% majac ugadane rabaty z dealerami. sprzedaja to telefonicznie. Większośc kadry pochodzi z otomotolease, ale znaleźli inwestora i stwierdzili, że po co zarabiać na korporację jak można na siebie. z 15 osobowego szkolenia zostaje ok 2/3 doradców mają rozpisane standardy rozmów czyli skrypt, ale innymi słowami, jak ktoś się podporządkuje to widełki raczej optymistyczne, ale do osiągniecia, pamietaj ze nie ma nic za darmo 😉 Szkolenie trwa ok 1 miesiaca na koniec masz egzaminy odgrywanie scenek ''z trenerami sprzedaży''
generalnie smieszna podstawa na poczatek, jak zaczniesz ludziom wciskac leasingi to zostaniesz.
Ogólnie nie polecam, ale wiem, że niektórzy dają rade, podsumowujac chcesz chodzic do pracy z mysla ze kazdego dnia moga ci podziękować, jest ciagły wyscig szczurów, niepewnosc, ale zarobki w miare ok to śmiało, ale jak śmieciówka ew. b2b cie nie zadowalaja i szanujesz swoj czas oraz masz do siebie szacunek uciekaj :)