Zdecydowanie odradzamy jakąkolwiek współpracę z tą firmą.
Jako kontrahent zawarliśmy umowę, dokonaliśmy pełnej płatności z góry i oczekiwaliśmy realizacji ustalonych usług w określonym terminie. Firma nie wywiązała się jednak z podstawowych warunków współpracy. Pomimo upływu terminu, wielokrotnych prób kontaktu telefonicznego, wiadomości SMS oraz korespondencji mailowej nie otrzymaliśmy ani rzetelnego wyjaśnienia, ani propozycji rozwiązania sytuacji.
Wysłaliśmy wypowiedzenie umowy, wezwanie do zwrotu środków oraz ostateczne przedsądowe wezwanie do zapłaty, również listownie na oficjalny adres siedziby spółki. Firma nadal nie odpowiedziała, nie podjęła kontaktu i nie zwróciła żadnej części otrzymanych pieniędzy.
W naszej ocenie zostaliśmy oszukani jako kontrahent — firma przyjęła pełną płatność, nie zrealizowała uzgodnionej usługi w wymaganym zakresie, a następnie całkowicie zaprzestała komunikacji.
Takie postępowanie jest nieakceptowalne i całkowicie podważa zaufanie do tej firmy. Sprawa została skierowana na drogę sądową oraz zgłoszona do UOKiK.
Na podstawie naszego udokumentowanego doświadczenia stanowczo odradzamy korzystanie z usług tej firmy i podejmowanie z nią jakiejkolwiek współpracy.