Nie polecam aplikowania do tej firmy. Rozmowa kwalifikacyjna to był jakiś żart. Do pracy w księgowości proponują bardzo słabe warunki. Płacą słabo i jeszcze oferują tylko umowę zlecenie i zero pracy zdalnej. Najlepsze było jak w pewnym momencie pani rekruterka powiedziała, że teraz opowie mi o benefitach i tym największym benefitem są... owoce i warzywa... A na końcu po tej całej żenadzie zapytała, żebym ją przekonała, że mają zatrudnić właśnie mnie... Czegoś takiego dawno nie spotkałam. Swoją drogą duże mniemanie mają o sobie... Myślą, że ludzie to po prostu o niczym innym nie marzą, tylko żeby u nich pracować. Odpowiedziałam wymijająco na to pytanie, nie wyrażając wielkiego entuzjazmu. Dostałam jeszcze po miesiącu odpowiedź, w której napisali, jak to bardzo było miło im mnie poznać, jednak zdecydowali się zatrudnić kogoś innego na końcu dodając, że życzą mi powodzenia w poszukiwaniu pracy... Przypomnę, że napisali coś takiego po miesiącu podczas gdy przez ten czas zdążyłam już parokrotnie znaleźć pracę... Nie polecam! Nie szanują ludzi! Omijać szerokim łukiem!