błażej sklepy miesne

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 45 ocen.

Opinie o błażej sklepy miesne

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie błażej sklepy miesne

klient

Witam, w dniu 23.09.2017 kupiłam ćwiartki z kurczaka, miał być to pyszny obiad w niedzielę, niestety obiadu nie było bo owe ćwiartki śmierdziały na odległość i wylądowały w śmietniku. Nie kupujcie !!!!!!!!!!!!!!w sklepach Błażej. To nie pierwszy raz kiedy nacięłam w tym sklepie. W 2016 r w grudniu na święta Bożego Narodzenia kupiłam kiełbasę polską rzekomo miała być pyszna, ale po zagrzaniu z polskiej kiełbasy zrobiły się parówki cienkie, Przestrzegam przed zakupami w sklepach BŁAŻEJ. To był mój ostatni zakup w tych sklepach

Adam

Znowu bylem po dlugim czasie w tym sklepie na Placu Piastowskim jak zwykle mieso smierdziało oszukuja jak tylko sie da a panie tam pracują chyba za kare niemile i wulgarne nie pilecam!

anonim

(usunięte przez administratora)

Krystyna

Pani mieszkanko śródmieścia jak długo żyje na świecie a żyje już 55 lat i także pracowałam w podobnej branży to nie słyszałam jeszcze o maszynce do mięsa która mieli kości,ale dobrze my klienci mamy zawsze rację nawet jak jest świeże to i tak śmierdzi starościa. Nie narzekam robie zakupy w tej firmie juz 10 może lat i tylko mogę te sklepy polecić!!!

Bożena

Jak mnie "oszukują" w sklepie albo kupie coś starego to tam wracam a nie siedzę w domu i wypisuje obelgi na kobiety które i tak mają cierpliwość na nas klientów!

diabełek

Na ulicy Matejki (wczesniej na Placu Piastowskim) pracuje pani kolo 40 - tki , moze troche ponad , ciemne długie włosy spiete , szczupła ....za kazdym razem na karkówce 10 dkg oszustwo, policzione za duzo, kiełbasa zwyczajna z Pruszcza przyniesiiona z zaplecza , bardzo mokra, po przyniesieniu do domu i posmakowaniu tragedia....moczona w occie, kwasna jak diabli, kiedy kupiłam tą samą kiełbasę w innym sklepie tego kwasu nie było czuc, czyli kolejna kombinacja . Na rynku na Placu Piastowskim byłam świadkiem jak kobiety rozmawiały,ze trzeba uwazać, bo rżna na wadze az huczy w kazdym sklepie u Błażeja....nie polecam, omijać z daleka !!!!!!

Ewa
@diabełek 28.12.2016, 11:34
Na ulicy Matejki (wczesniej na Placu Piastowskim) pracuje pani kolo 40 - tki , moze troche ponad , ciemne długie włosy spiete ,...

To częste praktyki w tych sklepach. Też tego doświadczyłam na Matejki Na 8 pozycji towaru w 5 zawyżone wagi. Suma na cały kilogram

zdegustowana

oszukuja klientow. za kazdym razem jak prosze o 20 dag, wychodzi im jakos 40dag. wagi nie widac, bo jest zaslonieta. ser kiedys kupilam smierdzacy, ale oni sie wypierali wszystkiego. a jedna ekspedientka przyznala sie, kiedy chcialam kupic kabanosy, ze mam ich nie brac, bo sa stare. brawo!

Zdeterminowany

Wszystko stare, etykiety zdzierane, a parowki i kielbasy codziennie moczone, kpina. Oszustwo na wydawaniu reszty i zle wbijana waga ! Klienci, ktorych spotkalo to samo prosze o odzew, trzeba z ta firma zrobic porzadek, tvn bardzo chetnie sie tym zajmnie, chętnie tez wysłucham pracownic, ktore uważają ze to co sie tam dzieje jest niezgodne z prawem, sanepidem i moralnoscia czlowieka ! Moj email : michul9@wp.pl zbieram każdą informacje.

klientka

znowu mnie oszukali na wadzę produktów,chamstwo! domowa waga pokazuje - kiełbasa 270gram a na paragonie 360gram, - kurczak 580g, paragon - 660g - szynka 180g, paragon 200g - a reszta zakupów zgodna z moją wagą. Oszustwo! wagi zasłonięte, klient nie widzi co jest ważone. Nie polecam sklepu na Bartodziejach

baBSH

Jakie zarobki w Błażeju, jestem zainteresowana pracą, ale nie wiem czy warto :)

Ssss

Pracowalam w tej firmie i kierowniczka siedziala na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nie robila mimo wielkich kolejek przedswiatecznych. Jak byla w sprzedazy cieleciny to kazali mi zmielic piers z kurczaka dwa razy. A na normalne mielone to nawet boczek, metki i stare biale byly mielone.Wszystko poodmrazane. Teraz niewiadomo gdzie kupowac....

,k

jestem klientką Błazeja,też kupuję'mięso mielone.,dla rodziny,nie dla psa i z promocji i dobre,może to jakiś szajbus?Mozna kupic mieso i zmielą panie na miejscu&

Ssss
@,k 26.01.2016, 20:33
jestem klientką Błazeja,też kupuję'mięso mielone.,dla rodziny,nie dla psa i z promocji i dobre,może to jakiś szajbus?Mozna...

Niby zmiela ale dodadza cos że skrzynki na zapleczu

kura

jestem tutaj przypadkiem,przeczytałam trochę.Ludzie,klienci,wy gorsi jesteście od ISLAMISTÓW?!!!!!

meg60

Uważajcie na tak zwane promocje mięsa mielonego. Jak macie psa to nie stracicie jeśli nie to niestety macie w plecy. Sklep w Bydgoszczy przy Gdańskiej podpadł mi po raz drugi.

jantari

robiłem dzisiaj 15.01.2016 zakupy w sklepie przy ul.Przyjaznej 11,chciałem paragon zarejestrować w loterii paragonowej,lecz nie mogłem,gdyż okazało się,że mnie oszukano-otrzymałem paragon niefiskalny.

sprzedawca

Tak masz racje klijet placi i wymaga ale moze byc przy tym uprzejmy i grzeczny klijet ktory jest wredny obraza mnie patrzy z gory jak byla bym zerem choc jestem po studjach zawsze bedzie mial gozej i stare moze dostac klijet uprzejmy i mily zawsze dostanie swierze tak jak bym dla siebie wybierala. I nie chodzi tu tylko o miesne sklepy rowniez sporzywcze i knajpy kebaby itd Dzis ludzie nie szanuja nic i nikogo do handlu nie ma chętnych bo ludzie wykanczaja psychicznie ja kocham moj zawód ale po 15 latach czasem mam ochote wziasc i tak trzasnac w leb ze by sie ukrecil a potem 30 dni o chlebie i wodzie wtedy by szanowali jedzenie.

Szacun

Zapraszam do pracy was klienci , zobaczymy czy wy w ogóle macie pojęcie o tym co tu wypisujecie i jak obrażacie pracowników , to jest dopiero ciężka praca . Wiem jacy potraficie być chamscy , wyładowujecie swoje humorki na nas a my przecież nie jesteśmy robotami i także mamy prawo mieć gorszy dzień a nie wiecznie szczerzyć zęby i udawać jak mi dobrze . Jeszcze trochę i nie będzie miał was kto obsługiwać bo już brakuję rąk do pracy w handlu.Jak widzę te wasze miny jakby jakaś arystokracja przyszła na zakupy i to traktowanie nas jak zero , jak służących ech ... bleeee .I gdzie tu jakikolwiek szacunek do nas ???

Bartodzieje

Zgadzam sie z opiniami klientow!!!Oszukiwanie na wadze to no norma , zasłoniete wagi uniemożliwiają klientowi kontrolować ilości zakupionego towaru , oczywiście jest to wprowadzone specjalnie , tak , by łatwiej oszukać kupującego. Niestety przeważającą cześcią klientow są emeryci , ktorzy nie znają sie na przepisach inspekcji handlowej.Zrobiłam dzisiaj zakupy w sklepie na bartodziejach i po zważeniu towaru w domu , oczywiście na każdym asortymencie zostałam oszukana , nie wspomne już o tym jak fatalnie wedliny zostały pokrojone!!!!!

klientka

Zgadzam się z negatywnymi opiniami! Właśnie wrocilam ze sklepu i mam ochotę iść tam z powrotem oddać to co kupilam. Parówki wyglądające na świeże po usunięciu osłonki wręcz rozlatuja się. Cuchna! Bokami wypływa masa parowkowa, bo parowka tego nazwać juz nie można. Poza tym zostałam po raz drugi (i ostatni bo juz tam nie pojde) oszukana. Inna cena jest na etykietce a inna wbijania na paragon. Kolejny zarzut- waga zasłonięta całym koszem makaronówa obok przyprawami. Nie można kontrolować ile ostatecznie jest wędliny ważonej a ile kasowanej. Oczywiście na wadze domowej weryfikuja się różnice! Ekspedientka o wytatulowanych (tak wyglądają) brwiach niemiła, opryskliwa, wprowadziła mnie w błąd co do ceny wędliny. Zapytalam bo nie było etykietki. Została nabita cena 5zl wyższa (za kg). Niedopuszczalne sytuacje w sklepie przy Gdańskiej. nie zakładam jakoby były to wytyczne szefostwa bowiem skrajnie inna sytuacja ma miejsce w sklepie przy placu piastowskim. Tam ekspedientki są mile a towar świeży. Nie byłam tam oszukana. Szef firmy chcący utrzymać opinie sklepu z Placu piastowskiego powinien zweryfikować zasady i atmosferę a także jakość niektórych towarów a w szczegolnisci uczciwosci pracownikow wocec klientow przy Gdańskiej.

bańka janka
użytkownik zarejestrowany

ja jestem jednak gotowa poszukać u was pracy pomimo niektórych komentarzy tutaj... możecie w takim razie napisać kochani jakie miałabym u was zarobki, takie na rękę? bardzo ważne dla mnie sprawa też czy mam szansę na umowę o pracę na czas nieokreślony? bez tegpo jednak nie pójdę do pracy bo chcę stabilizacji. a dostosują sobie elastyczny grafik?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

robert

zgadza się mialem taki sam przypadek ale w sklepie przy ul.Gdańskiej.Często wkladają ścinki do środka.Często przygotowane plasterki w gablocie ,to nie ta sama wędlina co leży w kawałku.W kawałku wygląda świeżo ,a plasterki okazuję się (już w domu),że są stare i obślizgłe.Kiedyś na początku był ładny towar,lecz po kilku nieprzyjemnych zdarzeniach(oszustwo na wadze) i cuchnący towar -przestałem kupować.Pół roku nie robiłem zakupów.Dzisiaj w sobotę kupiłem co nieco za 50 pln i co ? - ano nic się nie zmieniło.Niedoważone,wędlina tego samego gatunku mieszana :stara i świeża-czyli znowu nie do jedzenia.Dziękuję -nie zajrzę tam wcześniej jak za pół roku.Szkoda bo tam mam najbliżej.

TEREZA

TO CO WYRABIA SIĘ W TYCH SKLEPACH TO SZOK. kUPIŁAM 25 DAG POLĘDWICY (BARDZO PIĘKNIE WYGLĄDAŁA NA LADZIE) Poprosilam Panią , aby mi pokroiła cieniutko. Wagi nie widziałam , bo Panie mają ustawione je na koleżankę obok za ladą.W domu otwieram paczuszkę , a tam zdziwienie... same skrawki ścinek ,ale ,ale.. na początku 1 plasterek polędwicy był tej , którą widziałam ułożoną na ladzie. Przeciez miałam co chciałam tak, a to w razie jakbym czasami zerknęła przez ladę Ten sklep jest w bydgoszczy na Placu Piastowskim 9. A propo poszłam do sklepu i pkazałam mój zakup i o dziwo Pani kierowniczka , bo to ona mi to sprzedała poznała w tych ścinkach polędwicę BRAWO , ale do domu , by chyba jej nie chciała kupić , a dla mojej spokojności ukroiła mi 3 plasterki pięknej polędwicy( tej prawdziwej )(usunięte przez administratora)Klientka z Bydgoszczy

agatas
@TEREZA 21.03.2014, 09:04
TO CO WYRABIA SIĘ W TYCH SKLEPACH TO SZOK. kUPIŁAM 25 DAG POLĘDWICY (BARDZO PIĘKNIE WYGLĄDAŁA NA LADZIE) Poprosilam Panią , aby...

Zgadzam się ,że te sklepy pozostawiają wiele do życzenia.Oszustwo i jeszcze raz oszustwo!!! Sprzedawane są produkty po terminach, często już nawet z pleśnią, ale to są wtedy myte. Wiem bo tam pracowałam. Miałam już dość oszukiwania klientów na wadze.Pracuje się po 10godz.i grosze płaci, a wymagania ma nie ziemskie.To nadaje się do inspekcji pracy, niech zobaczą co tam się wyrabia, szok!!

Pat

Zgadzam się z tym że oszukują, nie raz oszukały mnie na wadze, ale to co parę dni temu mi się przytrafiło w ich sklepie na bartodziejach to śmiech na sali pani w czarnych krótkich włosach widząc że jestem zakręcony wydała mi zamiast 40 zl reszty 20 gr dałem jej 54,01 a zapłaciłem 13,81 Początkowo nie zauważyłem i wyszedłem jak się zorientowałem wróciłem tam, pani ekspedientka wyparła się przed swoja kierowniczką przeliczyły kasy i niby nie znalazły się moje pieniądze (widocznie były już u pani kasjerki w kieszeni) dopiero postraszenie ich policją pomogło. Generalnie pomijając całą tą syt panie sobie szydziły i żartowały ze mnie. Obsługa na bardzo niskim poziomie, bardzo duży bałagan przed zamknięciem nadający się tylko do sanepidu...

ROBERT
@Pat 03.03.2014, 10:47
Zgadzam się z tym że oszukują, nie raz oszukały mnie na wadze, ale to co parę dni temu mi się przytrafiło w ich sklepie na bart...

własnie sprzedaje się śmierdzące .Musiałem zwracać towar.Obecnie już tam nie kupiję, ponieważ panie oszukują.Inna sprawa kupując np. 10 plasterów jakiejś szynki , to z wierzchu i od spodu są całe plASTERKI A W ŚRODKU PEŁNO SKRAWKÓW...

ROBERT
@Pat 03.03.2014, 10:47
Zgadzam się z tym że oszukują, nie raz oszukały mnie na wadze, ale to co parę dni temu mi się przytrafiło w ich sklepie na bart...

własnie sprzedaje się śmierdzące .Musiałem zwracać towar.Obecnie już tam nie kupiję, ponieważ panie oszukują.Inna sprawa kupując np. 10 plasterów jakiejś szynki , to z wierzchu i od spodu są całe plASTERKI A W ŚRODKU PEŁNO SKRAWKÓW...

anonim

Pracuję w tej firmie i pracuje mi się dobrze nie można tak oczerniać ludzi nie sprzedaje się tu starego towaru moczonego w kalii jak w innych renomowanych firmach wiem bo pracowałam w takiej a tu dba się o klienta aby zawsze był zadowolony . Zawsze mówię idź gdzie indziej a zobaczysz prawdę bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

???

Powiedzcie szczerze czy dobrze się wam tu pracuję ? Napiszcie prawdę niech każdy się dowie o znęcaniu psychicznym bo inaczej ja zrobię z TYM porządek .

Pracownik

Szok pracownicy jednak nie są głupi , trafiła kosa na kamień ?

anawa

No niestety coś w tej firmie nie gra, ważę towar u sąsiadów i na każdym 10 dag więcej na rachunku, wagi stoją bokiem, aby klient nie widział ile też sie zważyło. Zaczęłam kupować tam po jednym produkcie jak muszę i wychodzić, bo podziwiam panie ekspedientki, że cały dzień wytrzymują w tym smrodzie jaki jest na sklepie (nie jednym). Dzis na rynku na Bartodziejach ok. 9.45 klientka przyszła przerażona, że za kawałek szynki skasowano ją na 15 zł, panie ekspedientki rzeczywiscie wykształcone, najprawdopodobniej po Wyższej szkole Teatralnej, "oj, Boże, jak mogłam sie tak pomylić, przepraszam" - komediantki, ale pewnie nie maja wyjścia.

pracownik z dłuuuuuugim stażem

(usunięte przez administratora)na Błażejów hehe grosze wam płaci a który to już kupił samochód -dzięki komu ? (usunięte przez administratora).Nie żałuje im ale niech będą takimi jakimi byli kiedyś i nie sępili ,pieniądz jednak zmienia człowieka i to bardzo :(

Natalia

Jesteście śmieszne ,chciałam przyjść do was do pracy ale jak usłyszałam ile zarabiają ekspedientki i kierowniczki to mi się odechciało .Z tego co wiem jesteście młode , więc pracujcie za takie pieniądze żeby się czegoś w życiu dorobić a nie najlepsze lata tyrać za grosze , ceńcie się bo inaczej w życiu do niczego nie dojdziecie .Ja bardzo szybko znalazłam prace w handlu , pracuje po 8 godz i 2 soboty w miesiącu na dwie zmiany moja druga wypłata 2055 na rękę jako zwykła ekspedientka , szanuje prace jestem zadowolona powodzenia .

nikt

Powiem tak , z roku na rok coraz gorzej, zero podwyżek , brak docenienia dobrego pracownika , (usunięte przez administratora) idz a sie przekonasz .

aga

naprawde przestancie same sie oszukojecie co wy macie pisac jedynie superlatywy zeby klientow nie potracic no i pracu a co do gdanskiej to tam sa najgorsze (usunięte przez administratora) mile nie sa wcale klientka z fordonu a to dobre no i te krzyczane promocje tam jak ktos z siebie slowo wykrztusi prosze to najwyzej jesli jest pani klientka zeczywiscie to prosze sprawdzac paragony jakby w tej firmie nie (usunięte przez administratora)

singel

Witam.Pracuje u Błażeja i chwalę sobie tam pracę.Szefostwo naprawdę super, koordynatorka również fajna osóbka, co do kierowniczek to także bez zarzutu.Naprawdę suuuuuper firma.Dziwię się że ktoś nas tak oczernia.Pozdrawiam

robert
@singel 14.06.2011, 15:00
Witam.Pracuje u Błażeja i chwalę sobie tam pracę.Szefostwo naprawdę super, koordynatorka również fajna osóbka, co do kierownicz...

ceny przystepne-zgadza się. Obsługa?-różnie bywa. Oszukują.Ładują do środka wędlin masę ścinek,końcówek.Towar nie zawsze świeży.Wędliny często obślizgłe i nie świeże.Wątróbka drobiowa kiedyś się rozpłynęła(rozpuściła w wodzie) gdy chciałem umyć bo była brudna.Towaru bardzo dużo ale jest nieświeży.

robert
@singel 14.06.2011, 15:00
Witam.Pracuje u Błażeja i chwalę sobie tam pracę.Szefostwo naprawdę super, koordynatorka również fajna osóbka, co do kierownicz...

ceny przystepne-zgadza się. Obsługa?-różnie bywa. Oszukują.Ładują do środka wędlin masę ścinek,końcówek.Towar nie zawsze świeży.Wędliny często obślizgłe i nie świeże.Wątróbka drobiowa kiedyś się rozpłynęła(rozpuściła w wodzie) gdy chciałem umyć bo była brudna.Towaru bardzo dużo ale jest nieświeży.

anonim

Jestem bardzo zdziwiona co ta pani wypisuje , jak mozna tak oskarżać pracowników. To są powazne zarzuty , jestem klientkom tego sklepu od ponad roku. Specjalnie przyjeżdzam aż z Fordonu na ul Gdańską bo tam własnie uwielbiam robić zakupy. Nigdy zaznaczam nigdy nie zdarzyło mi sie abym została(usunięte przez administratora)nawet o grosz , ekspedientki miłe ,uśmiechnięte zawsze dobrze doradzą , aż krzyczą zanim dojde do lady jake to mają promocje :) Towar zawsze świeży , a co przede wszystkim w dobrej cenie .Kierowniczka super kobieta , widać że oddana pracy ,zawsze moge liczyć ze jak cos zamawiam to to dostane na czas .Pozdrawiam was dziewczyny trzymajcie tak dalej ja jestem bardzo zadowolona , pamietajcie ze zawsze ktoś sie znajdzie aby sszargać opinie , ale myśle ze najwazniejsza jest opinia nasza klientów :)))

anonim

Aga jestes poprostu leserem i nie nadajesz sie do żadnej pracy a (usunięte przez administratora) to nauczyłaś sie chyba w poprzedniej pracy bo u nas takich rzeczy sie nie robi szanuje sie klienta i własną prace ,żal ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ściska bo pewno nie zostałaś przyjęta bo tam pracują zadbane i wykształcone kobiety wiem bo sama tam pracuje :))

robert
@anonim 31.03.2011, 22:32
Aga jestes poprostu leserem i nie nadajesz sie do żadnej pracy a (usunięte przez administratora) to nauczyłaś sie chyba w poprz...

zgadza się .też to zauważyłem.Pisałem już meila do firmy - ale bez odzewu.

aga

błżej to najgorszy syf jaki istnieje a (usunięte przez administratora) az sie szerzy nie dosc ze dobijaja do rachunku spore kwoty to jeszcze (usunięte przez administratora)chcialam tam isc do pracy ale jak mi jedna z gdanskiej dziewczyna powiedziala co sie tam wyrabia to ja nie dalabym rady

KOCICA

PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE PARE LAT I TO CO WYPISUJE TA ANONIMOWA TO SĄ BZDURY SZEFOSTWO JEST SUPER ZAWSZE MOŻNA BYŁO NA NICH LICZYĆ W TYGODNIU BYŁ DZIEŃ WOLNY I SZYBSZE WYJŚCIE A JEŻELI CHODZI O TOWAR TO ONA WYPISUJE SAME BZDURY MI OSOBIŚCIE BARDZO DOBRZE PRACOWAŁO SIĘ W TEJ FIRMIE

anonim

PRACA W TEJ FIRMIE

ja

kierownictwo niewykształcone po podstawowkach...liczace na szybkie zyski z dokładnie mowic (usunięte przez administratora)klientow.Zrobcie tam zakupy i idzcie zwazyc towar do innego sklepu.(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora) nie polecam wiec co mowie bo wyrwalam sie z tego kieratu

Zostaw opinię o błażej sklepy miesne - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie błażej sklepy miesne