Dziadek30.01.2026 21:39
Z pełnym przekonaniem mogę polecić tę firmę jako bardzo dobre miejsce do pracy. Od samego początku panują tu jasne zasady, dobra organizacja oraz szacunek do pracownika. Warunki pracy są naprawdę bardzo dobre – wszystko jest ustalone uczciwie, bez niedomówień, a pracownik może czuć się doceniony.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje majster, który jest nie tylko świetnym fachowcem, ale przede wszystkim wspaniałym człowiekiem. Zawsze pomocny, konkretny, z ludzkim podejściem i ogromnym doświadczeniem. Potrafi doradzić, wesprzeć i zmotywować do pracy, a przy tym traktuje każdego z szacunkiem. Takich ludzi w dzisiejszych czasach spotyka się naprawdę rzadko.
Atmosfera w firmie jest bardzo dobra, współpraca między pracownikami układa się bez problemów, a przełożeni dbają o porządek i dobrą organizację pracy. Widać, że firma dba o ludzi i zależy jej na solidnie wykonanej pracy, a nie tylko na wyniku.
Z czystym sumieniem polecam tę firmę każdemu, kto szuka stabilnej, uczciwej pracy w dobrych warunkach i z normalnym, ludzkim podejściem. Gdybym mógł, to bez wahania postawiłbym majstrowi pomnik – w pełni zasłużenie.