Kinga17.01.2026 11:01
Ciężko gdzieś wystawić opinie dla firmy foto paprota więc piszę tu.
Zostaliśmy zmuszeni przez naszą Niepołomicką parafie do tego by po raz drugi skorzystać z usług ww firmy. (Niestety u nas w parafii nie można korzystać z innych firm fotograficznych by uwiecznić różnego rodzaje uroczystości kościelne, ponieważ ww firma ma monopol na robienie zdjęć w kościele. Jeżeli nie zdecydujesz się na tą firmę nie będziesz miał pamiątki np z chrztu czy innych uroczystości).
Przy pierwszej współpracy byłam o dziwo zadowolona. Jednak za drugim razem mogę z czystym sumieniem powiedzieć że jestem rozczarowana.
Zamówiłam usztywniane fotoksiążki 7szt kwota ,powyżej tysiąca złotych. Nie dość że realizacja się opóźniła to stan tych książek woła o pomstę do nieba.
Część książek owszem jest zrobiona ze sztywnego materiału lecz druga część jest zrobiona z bardzo elastycznego materiału, co pogarsza jakość. Do tego co gorsza na jednej ze stron jest niedopracowana grafika , a na następnej jest zdublowane zdjęcie i brak innego.
Niestety po rozmowie telefonicznej brak jakiejkolwiek chęci by to naprawić. (Bo się nie da )
Mała rada dla przyszłych klientów, dokładnie przeglądajcie przy odbiorze, może łatwiej będzie wyegzekwować poprawki.