Zdecydowanie odradzam współpracę z firmą Pro-Welding / Adrianem Cieślikiem.
Piszę na podstawie własnego doświadczenia ze współpracy. Największym problemem było rozliczenie pieniędzy za przepracowane nadgodziny. Z informacji, które otrzymaliśmy, wynikało, że środki za te nadgodziny zostały przekazane firmie przez zleceniodawcę projektu, jednak pieniądze nie zostały nam wypłacone.
Dodatkowo nie otrzymaliśmy zapłaty za przejazdy pomiędzy budowami, mimo że kwestia tych rozliczeń była wcześniej ustalona.
Na tym nie koniec — z wypłatami były wielomiesięczne opóźnienia. W naszym przypadku pieniądze były wypłacane z około 3-miesięcznym opóźnieniem, co przy normalnie wykonywanej pracy jest dla pracownika absolutnie nie do zaakceptowania.
Dla mnie jest to przede wszystkim kwestia braku rzetelności i szacunku do ludzi, którzy swoją pracę wykonali i oczekują za nią terminowego oraz uczciwego rozliczenia.
Jeżeli ktoś rozważa współpracę z tą firmą, radzę bardzo dokładnie ustalić na piśmie stawkę, nadgodziny, przejazdy oraz terminy wypłat i zachować całą dokumentację.
Moje doświadczenie ze współpracy z Pro-Welding jest zdecydowanie negatywne i nie polecam tej firmy jako kontrahenta.