Roman17.10.2025 18:54
Jako pierwszy pracownik w tej "firmie" powiem kilka słów. Praca od 8 do 16. Nadgodziny płatne, ale nie 150-ki. Miesiąc umowy zlecenia. Dalej umowa o pracę. Płatność (usunięte przez administratora).
Właścicielem firmy jest(usunięte przez administratora). Który nie potrafi zrobić normalne rysunki, nie wiedział o tym że istnieje ecodrill, który fajnie się spisuje na montażach. I nie trzeba ze sobą wozić ciężkiej wiertarki pionowej. Konfigurator bluma, to jest wyższa matematyka dla gościa. Jeżeli chodzi o wykonanie/projektowanie, to przy obledowaniu, blenda posiada szpara pod sufitem 15-20 mm to standard. A tłumaczenie "bo sufit jest krzywy" to podstawa. Generalnie zasada działania jest(usunięte przez administratora). "Firma" świeża, więc ciągłości zleceń nie ma, z tego powodu należy przygotować się na wykonywanie innej pracy. Ale generalnie, przyczyną mojego zwolnienia zostało toksyczność(usunięte przez administratora) Jak już zaczął mnie, traktować jako piłkę do bica to podziękowałem. Ja, nie chciałem pracować w takiej, toksycznej atmosferze. Aha, no i przy zwolnieniu, płaci tylko minimalną krajową, pozostałe w (usunięte przez administratora).