McDonald's

Piła

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 80 ocen.

Opinie o McDonald's

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie McDonald's

Anonim

Tragiczne podejście do personelu. Brak szacunku ze strony pracodawcy. Marne zrobki, praktycznie wszędzie zarabia się więcej.

Marta
@Anonim 08.10.2017 07:04
Tragiczne podejście do personelu. Brak szacunku ze strony pracodawcy. Marne zrobki, praktycznie wszędzie zarabia się więcej....

Jako "Anonim" to łatwo kłamać! W McDonald's w Pile jest teraz nowa kierowniczka, jest spoko babka :) atmosfera jest OK. Budujemy nowy zespół, parę osób odeszło do konkurencji - są to osoby którym nie chciało się pracować i tyle w temacie. Jest ok i wypłata na czas, wypłacają co prawda najniższą krajową ale jest tam umowa o pracę i to jest dobre, a ni jak u innych.

LOLO

McDonald's w Pile to wielka porażka, dzisiaj 30.09.17 czas oczekiwania na zamówienie to 1 godz., obsługa gubiła się w zamówieniach, sam byłem świadkiem z żoną, normalnie masakra, to nie tylko dzisiaj tak długo czekałem, moja noga więcej tam nie powstanie

Karolina

@pracownik czy rozmawiałeś o tym problemie z pracodawcą? Warto powiedzieć o tym problemie, a może uda się go rozwiązać. Czy ktoś jeszcze ma podobne odczucia? Zostawiając informacje pomagacie tym co chcą przyjąć się do pracy w McDonald's.

pracownik

syf w łodzi każą kible odpychać ręką i szambo odkurzacz zbierać przy gościach

Lamel

Witam serdecznie w mcdonald Pila cos strasznego tam chyba nie ma szefa czy kierownika a obsługa sprzątająca chyba nie maja 100%na prawde syf to mało powiedziane .MY to widzimy z przodu w tak zwanej restauracji a na kuchni boje się pomyśleć.WsZystkim znajomym bede odradzał to miejsce.

md

Dostawcy są w porządku, zastanawia mnie jednak fakt, czy zostały przyznane te benefity które chyba miały się pojawić.

jarek

Obecnie w pilskim McDonald's jest sytuacja kryzysowa i nie polecam się tam zatrudniać. Warunki pracy tragiczne i z kazdym dniem jest gorzej.

anonim

(usunięte przez administratora)

Żaneta

Dziewczyno, jaki masz stosunek do siebie? Szanujesz się i masz jakieś ambicje, umiesz być uprzejma i grzeczna wobec innych ludzi? Jeżeli tak, to szukaj czegokolwiek innego - n.p. "Północna Ryba" w Warszawie. MCD kosztuje zbyt wiele (przypomina wojsko - "fala", kible i mundurki), codziennie garść proszków uspokajających I NA GRILA!!!

ktoś

Nie polecam pracy w Korona, Dlugoleka macdonald. Chcesz byc smieciem? To proszę. Pracowałem tam tydzien w 4 dniu jedna z menadzerek stiwerdzila, ze mnie nie lubi i ma do tego powody. ZNowu kolejna dała sie we wnaki naliczajac mi rzeczy, ktore sie pomylilem przy kasie, rzecz ludzka. Na poczatku cofali, zreszta da sie cofnac, potem zaczela mi nabijac to na kase. Musialem ze swoich placic. Wtedy juz sie wkurzylem i poszedlem do domu. Nie polecam tez tam jesc. W kuchni smierdzi, da sie zauwazyc chodzące robaki, a do tego wiekszosc rzeczy jest traktowana tak o. Na poczatku kazali myć ręcę po podniesieniu czegoś z podłogi, potem już nie. Rzeczy często które upadają na podłoge kazali sprzedawać. Często rzeczy były zabierane z podajniki i przyklejania była nowa godzina spożycia. Zresztą zapytajcie się pracowników macca czemu nie jedzą tego jedzenia. Szybko wam to powiedzą. Szczerzę nie polecam!

Jaaaaaa

MOBBING Jest czymś więcej niż niesprawiedliwym traktowaniem czy złośliwą plotką w miejscu pracy. Może się on przejawiać w tyranizowaniu czy też nękaniu pracownika. Mobbing jest rodzajem terroru psychicznego, stosowanym przez jedną lub kilka osób przeciwko przeważnie jednej osobie. Trwa wiele miesięcy, jest sytuacją powtarzalną a osoba mobbowana pozbawiona jest możliwości obrony. Mobbing może być stosowany jako mobbing czynny i bierny. Mobbing czynny można określić jako obarczanie zbyt dużą odpowiedzialnością pracownika przy jednoczesnym ograniczeniu mu możliwości podejmowania decyzji, co powoduje poczucie zagrożenia u pracownika. Mobbing bierny to powtarzający się stan lekceważenia pracownika poprzez np. niewydawanie mu poleceń. Proponuje zapoznać się z definicją terminów, których się nie rozumie i nie wypowiadanie się w temacie, o którym nie ma się pojęcia...

Polecam

ZACZNĘ OD TEGO ŻE, LUDZIE KTÓRZY PRACOWALI KIEDYŚ W TEJ RESTAURACJI A NIE PRACUJĄ TERAZ NIE POWINNI WYRAŻAĆ SWOJEJ OPINII W KWESTII POPRAWY SYTUACJI JAKA NIEWĄTPLIWIE NASTĄPIŁA PO ZMIANIE KIEROWNICTWA. Jeśli chodzi o managerów zdegradowani zostali Ci, którzy mieli w dupie standardy lub też nie dawali sobie rady na nowym systemie Platformy A Większość nowych daje z siebie wszystko by ta restauracja działała tak jak należy. PRACOWAŁEM ZA CZASÓW GRUBEGO I JUSTYNY I MOGĘ POTWIERDZIĆ ŻE ZA FAJNIE NIE BYŁO. Teraz pracuję w całkiem innej firmie z kierownikiem, który ma bogate doświadczenie w branży, jest przyjaźnie nastawiony do ludzi i chętnie służy pomocą. Nie zapominajmy jednak o STANDARDACH i zasadach jakie muszą być przestrzegane w McDonald's teraz one dopiero zaczynają działać tak jak należy gdyż kierownik to człowiek z zasadami i to nie są puste słowa usłyszane gdzieś od starych pracowników bądź managerów, którzy o dziwo przychodzą z powrotem pytać się o pracę a gdy nie zostają przyjęci z różnych powodów wypisują tu bzdety by się zemścić i zniechęcić innych ludzi do tego miejsca. WIECIE CO TE BREDNIE ZOSTAWCIE DLA SIEBIE. Mi osobiście pracuję się w tej firmie bardzo fajnie mamy fajny zespół szansę na jeszcze większy progres i nawet gdy jest bardzo dużo pracy to potrafimy sobie z tego żartować i śmiać się sami z siebie.

qwerty

Nie rozumiem o czym piszecie. Co wy za problemy widzicie i gdzie?! Praca jak każda inna, kto nie ściemnia i pracuje jest lubiany i doceniany. Można awansować, dużo pracowników ostatnio dostało awanse, a nadmienić muszę, że to fajni ludzie i fajnie się z nimi pracuje! Dobrze, że nie ma już tej Justyny, teraz to aż chce się przychodzić do pracy. Nowy kierownik widać, że wie co robi - jeszcze chwila i ustawi wszystko po swojemu. Mi pracuje się dobrze, nie taki diabeł straszny, też zastanawiałem się kiedyś czy przyjść tu do pracy, bo różnie ludzie gadali, ale spróbowałem i jest spoko. pensje też zawsze na czas i umowa o pracę. A że pracować trzeba, to co - źle?!? Wszędzie trzeba! Kiedyś pracowałem w tesco to była porażka.

chantal

Z całym szacunkiem ale ja pracowałam w mc bardzo długo i to co napisał były pracownik 18.12.2014 o 14.29 to prawda. Co do tego ze niby teraz nie ma Justyny, seba i jego lizusow duz niestety nie zmieniło. nowy kierownik stosię taki sam mobbing jak był wcześniej. Ryba psuje się od głowy. A byłem w pracy i kierownikowi popsuła się od tego kto go uczyć się na kierownika _ czyli obecnego kierownika mc. Żałosne ze posuwa się do tak bardz głupich posunięć jak info w logo ze jeśli nowy pracownik przetrwa okres próbny to manager dostanie 50 zl!!!! Gdzie tu etyka... cokolwiek. Nic sie nie zmieniło. Syf jak był tak jest. Nowi managerówie nie robią nic, a ci co coś robią są degradowani. No a nowy kierownik stwierdził jeszcze ze powinieneś się zwolnić. Nie krzyczy ale gada jak seba. Poniza i tyle.

stolat
@chantal 04.01.2015 21:14
Z całym szacunkiem ale ja pracowałam w mc bardzo długo i to co napisał były pracownik 18.12.2014 o 14.29 to prawda. Co do tego...

Co ty piszesz?! 50 zł dostanie każdy kto przyprowadzi kogoś do prace, każdy nie tylko menadzer!!!bredzisz i tyle - cały twój wpis jest kłamstwem. robić się ci nie chce, to narzekasz, znajdz inna prace i spadaj, maruderów nie potrzebujemy.

ona93

A ja chciałam zapytać jak wygląda w Pile minimalna stawka? Bo ostatnio dowiedziałam się, że z tym bywa różnie w zależności od miasta.

były pracownik

Justynka już nie pracuje

byly pracownik
@były pracownik 18.12.2014 14:29
Justynka już nie pracuje

I prawidlowo teraz gdzie indziej bedzie ludzi dreczyc

były pracownik

Prace jako taka lubilam,ludzie-chodzi o starą ekipe byli super,ale od kiedy zostala zatrudniona Pani Personalna Justynka vel gestapo wszystko sie zmienilo. Jak taki robak uszny nawijala grubemu do ucha kto jest aja a kto be kogo zwolnic,bo jak ktos jej "mieszal"w grafiku to juz mial wypad,wiecznie niezadowolona,jak nie moglas przyjsc do pracy w weekend bo nie mialas co z dzieckiem zrobic lub mialas szkole(dogodne warunki pracy) to kazala ci sie zwolnic lub wynajac sobie nianie-ja bylo na to stac!!!wykorzystywanie pracownikow do mycia samochodu sluzbowego albo do remontu mieszkania w godzinach pracy.Kazal robic sobie prezenty na swieta,robil liste co chce i menagerowie musieli mu to kupic,jak cos zle kupili to ochrzan,a sam od siebie dawal szklanki coca coli-od duzego zestawu,znajomych na wyzere zapraszal i wszystko kazal w odpad wliczyc,menagerowie ciagle zaryczeni chodzili darl ryja jak p.....ny!!!dwie leczyly sie psychiatrycznie. Pamietam jak byly te duze zwolnienia a to dlatego zeby wiecej im nie placic wolal z urzedu pracy miec tanich parobkow no i jak sie za duzo odezwales to tez byl wypad.slyszalam o tym nowym kierowniku ponoc jest lepiej ale dla mnie tonie do konca bedzie dobrze jak bedzie tam pracowac JUSTYNKA!!!!Straszny czlowiek oby jej dzieci niemialy takiego charakterku

Cezary

Cześć. Mam na imię Cezary. Pracuję już jakoś 4 albo 5 miesięcy w MC. Miałem przyjemność pracować z byłym jak i teraz obecnym kierownikiem. I mam co do tego porównanie. Nowy kierownik szanuje to po 1, po 2 stawia wszystkich na równi :) I nie ważne czy to są dawne Aniołki Seby czy zwykli pracownicy. Pani personalna już nie jest taka pewna siebie jak za czasów dawnego kierownika. Atmosfera jest naprawdę bardzo fajna. Są u nas pracownicy i managerowie z Bydgoszczy, którzy przyjechali z bardzo pozytywnym nastawieniem do nas. NIE MA ŻADNEGO WYZYSKU. Nie wiem skąd są takie informację. Praca jest ciężka fakt, ale jak ktoś chce pracować to z uśmiechem może obsługiwać kolejkę do drzwi przez 8 godzin. Nie ma tu miejsca dla ludzi biorących lewe L4 bądź takich którym się nie chce zwyczajnie pracować. Wszystko wychodzi jak najbardziej na prostą. Szczerze polecam jeśli ktoś szuka pracy uderzyć do nas :)

były pracownik

Co z tego ze jest nowy kierownik (tylko na 3 miesiące potem wraca do Torpedo w Bydgoszczy). Pan Wojciech razem z Panem Arkiem powinni jeszcze się wziąć za personalna Justynke-krawcowa oraz swite byłego kierownika czyt. Asystentki, może wtedy by się zmieniło coś na lepsze, z tego co wiem, a wiem dość dużo bo moi dobrzy znajomi zostali w tym gównie może jest ciut inna atmosfera w pracy ale nadal jest ciśnienie na wszystko, póki nie wyleca te 3 osoby nie polecam pracy w McDonald's piła

była pracownica

Jestem ciekawa czy nowy kierownik da radę zmienić ten koszmarny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w normalnie traktującą pracowników firmę - oby ! I jestem ciekawa czy personalna została bo jak tak to kicha. Gdyż to ona rownież przyczynia się do koszmaru panującego w pilskim mcdonalds......

POLECAM!!!!!

Hej, w Mc w Pile zmienił się kierownik, jest wsparcie najlepszych pracowników i menagerów z bydgoskich restauracji, wszystko po to, żeby wyprowadzić to miejsce na prostą. Jeżeli ktoś chce być częścią załogi, która odmieni atmosferę tam panującą to szczerze polecam tę pracę. Sam pracuję w Mc w Bydgoszczy już kilka lat i moge zagwarantować, że nowy kierownik jest najlepszym co mogło spotkać McDonald's w Pile. Pozdrawiam

Martyna1964

Witam, pracuje w Mc Donalds 2 tygodnie, najpierw chciałabym dowiedzieć od Was czegokolwiek, zanim zadzwonię prosto pracy. Mam problem, otóż moja mama trafiła do szpitala dziś i będzie miała operacjie, potrzebuje 2-3dni wolnego by się nią zająć jest to konieczne... Potem zmieni mnie inny członek rodziny, o to moje zapytanie czy przysługuje mi wziąść wolne tak z dnia na dzień? Nie mam pojęcia co zrobię gdy sie nie zgodzą....

jak dobrze że już mnie tam nie ma

Praca i płaca godna pogardy. Moja opinia jest mieszana. Były tam osoby, z którymi dobrze się pracowało, ale zdarzały się takie naburmuszone, że nie można było się słowem odezwać, bo od razu zjeba z góry do dołu. Wystarczy spojrzeć jak często zmienia się obsada, to świadczy o pracy w pilskim SrakDonaldzie. Umowy na 1/2 albo 3/4 etatu (po co płacić większe podatki) a pracujesz jak na całym etacie a nie otrzymasz nawet najniższej krajowej. Co niektóre osoby nie powinny tam pracować, a nadal pracują, bo liżą 4 litery kadrze kierowniczej i menadzerom. menadzerowie równie żałośni są jak cała reszta obsady pracowniczej. Nie jest to nadludzko ciężka praca, ale każdy cię pogania i znęca się psychicznie nad Tobą (z pewnymi wyjątkami, ale to rzadkość takie osoby)i obgadują za plecami każdego. Wszyscy sami rezygnują, bo nie wytrzymują psychicznie i tego tempa pracy. Stanowczo odradzam prace w tym miejscu. I cieszę się, że stamtąd odeszłam. Omijam teraz to miejsce szerokim łukiem.

stary pracownik

Sama zrezygnowałam z tej pracy bo tam można co najwyżej się wykończyć! Zgadzam się , że personalna to zły człowiek. To w jaki sposób traktuje pracowników i w jaki sposób potraktowała mnie nadaje się do Uwagi! w TVN. Naprawdę ciężko to opisać co się tam dzieję - wiem tylko , że sama mam przykre doświadczenia co odbiło się na mojej psychice. Bogu dziękuję za pomoc w znalezieniu innej "normalnej" pracy :-) ale żal pozostałych pracowników ..... :-( szczerze współczuję :( tragedia!

Pozdrawiam

Pozdrowienia tyczą się Pana, który mnie wczoraj obsługiwał przy kasie po 22:00 13.05.2014 w Pile. Prawdopodobnie kierownik bo uczył młodą nową pracownice. Płacąc 100 zł banknotem wydany przez Narodowy Bank Polski opierdolił mnie o 16 zł. Mam nadzieję ze dołożyłem mu się do dodatkowej wypłaty i kupi sobie nowe okulary. Proszę uważać na tego typa. Pozdrawiam

Cler

Praca,jak praca wszędzie jest ciężko,ale tej chorej atmosfery panującej w macu to na dłuższą metę nie zniesie chyba nikt.Jedyne co pomoże to przede wszystkim zmiana personalnej i od razu atmosfera się oczyści i nawet kierownik będzie ludzki,bo nikt nie będzie go nakręcał negatywnie.80% ludzi rezygnuje właśnie przez nią i to chyba daje do myślenia.

kinia
@Cler 14.05.2014 12:19
Praca,jak praca wszędzie jest ciężko,ale tej chorej atmosfery panującej w macu to na dłuższą metę nie zniesie chyba nikt.Jedyne...

nie bądź taka pewna dziewczynko ze nie kradną z kasy, pracuje tu w maku w elblagu i cos wiem... ale usłyszysz, ze trzy osoby liczą twoją kase nie bądz taka pewna.

Aha

co znaczy "stara ekipa" kradnie forse? po pierwsze ze "starej ekipy" zostalo zaledwie kilka osob a po drugie widac ze nie masz pojecia o rozliczaniu kasjerow itp bo manko to sie ma jak sie nie umie liczyc! nikt za ciebie tego nie zaplaci ! zreszta pierwsze slysze zeby ktos pieniadze chowal do kieszeni a cos moge na ten temat powiedziec. zgodze sie tylko z tym ze jest tam psychicznie ciezko i wcale nie przez managerow tylko przez kierownika i personalna. sa to 2 osoby przez ktore przez ostatnie 6miesiecy zwolnilo sie pelno ludzi, w tym wielu managerow!

Kostrzyn nad Odrą

Mc donald u nas w małym mieście...tragedia, duży ruch bo nad granicą,młode dziewczyny które sa zatrudniane często są mobingowane.Stara ekipa która tam urzęduje często kradnie forse z kasy(tkzw.manko) a obciązaja młoda dziewczyne że pomyliła sie w liczeniu i wywala z pracy a kase bierze do kieszeni

ja

ludzie odradzam prace tam, g kierownik wyżera wszystko a zwykly pracownik nie moze zjesc malej buleczki. odradzam z tymi ludzmi nie idzie normalnie pracowac. same lizusy i konfutury :)

ok

ok

hahaha
@ok 16.10.2013 00:03
ok

hahahahahaha " Wariat" bzdury to Ty piszesz. 95% ludzi sama się zwalnia! Bo nie wytrzymuje psychicznie. Tylko w przeciągu 6 miesięcy zwolniła się masa pracowników i w tym nawet 5 menagerów i asystent kierownika. W każdym przypadku każdy sam na własną rekę rezygnował! Więc nie pierdziel tutaj głupot!. hahahahahaha

wariat

WITAM WSZYSTKICH JA OSOBIŚCIE PRACUJE W MC DONALD JUZ 5 LAT OWSZEM NIE JEST TO LEKKA PRACA ALE NIK NIE MÓWIŁ ZE BEDZIE :):)ZA OBSŁUGE NIC NIE MOGE PORADZIC TAKICH LUDZI JUZ PRZYJMUJA JA OSOBISCIE NIGDY NIE SLYSZAŁEM NEGATYWNYCH KOMETARZY NA SWÓJ TEMAJ TJ OBSŁUGE NIE DZIWIE SIE GOSCIA ZE SIE DENERWUJA ALE POWINNI ZROZUMIEC ZE MY NIE MAMY LEKKO .STAWKA JAK ZA TA PRACE TO JEST SMIESZNA ALE W PILE NIE DOSTANIESZ WIECE.:) DO BYŁYCH PRACOWNIKÓW JAK BYLISCIE NYGUSAMY I CHODZILISCIE NA L4 CAŁY CZAS TO JUZ NIE PRACUJECIE WIEC NIE PISZCIE TUTAJ BZDUR .POZDRAWIAM JAK COS TO PISAC Z MNŁA CHECIA ODPOWIEM NA PYTANIA wariat:P

wtajeminiczona:P

w tym pilskim maku musi być naprawdę źle skoro w tym roku odeszło grono osób pracujących tam przez wiele lat ......samo mówi za siebie......hmm.......tak traktują pracowników to tak mają - co oni sobie myślą, że ludzie dadzą się gnębić za wszelką cenę?! ...................

q

dokładnie! zgadzam się z powyższą opinią - praca w pilskim McDonaldzie to jakaś masakra jest!

wioletta

Mc Donalds to w Pile chyba najgorsze miejsce pracy z mozliwych.Managerowie psychicznie znęcają się nad swoimi pracownikami.W pracy jest ciągłe napięcie,wyzyskuje się tam ludzi płacąc możliwie najmniejsze pieniądze-ochłapy a w zamian zmusza sie do nadludzko ciężkiej pracy.Ponadto wymaga się od człowieka podobnie zresztą jak w obozach koncentracyjnych,by wogóle nie chorował bo l4 równoznaczne jest z nie przedłużeniem umowy,a prócz tego czeka taką osobę jeszcze niezły ochrzan od pani manager personalnej Justyny,która zresztą notorycznie zamienia zycie swych podwładnych w piekło jak i reszta managerów z panem kierownikiem.Zresztą jeden pracownik dla drugiego też jest wilkem by samemu utrzymac tę beznadziejną pracę za głodowe pieniądze a wyeliminować drugiego...!nie polecam tego miejsca,jako na pracę dla człowieka.

były praownik

z mojego doświadczenia odradzam pracę (usunięte przez administratora) bo bez kitu pracą to się nie powinno nazywać, pracownik traktowany jest gorzej jak pies, musi wykonywac rozkazy naburmuszonych menagerów którzy też dostają swoje po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od kierownika, i tak jeden gnębi drugiego, pracując tak miałam niską samoocenę, czułam się jak dno totalne, w końcu powiedziałam sobie dość i odeszłam ! teraz pracuje w NORMALNEJ pracy , na normalnych warunkach i odzyskałam pewność siebie a jak pomyślę o kolegach i koleżankach którzy tam zostali to aż.....włos się jeży........:-( naprawdę Ci którzy tam przychodzą jako goście nie wiedzą nawet ile pracownicy muszą swojego przeżyć..........katastrofa pod każdym względem ! dziękuję Bogu , że już tam nie pracuję......i życzę tego innym ......

Eddi

PO ci spamujesz bezmogi trolu ?

...........

NIEWOLNICTWO I NIC WIECEJ!!!!

były pracownik

(usunięte przez administratora) winę za swój brak kompetencji !!! całkowity brak szacunku !!! jeżeli lubisz jak cię gnoją to polecam jak najbardziej!!!

@@@@@@@@@@@@@@

No to najbardziej boli- zarobki! Cały miesiąc naprawdę ciężkiej pracy a wynagrodzenie najniższa krajowa............:-(((((((((((((((( ale to Polska.....

%%%%%%%%%%%%%%%%

sebastian niech sie w ten swój pusty ł.... zdrowo puknie! 1209 brutto!!?? w dzisiejszych czasach?? niech sam sobie idzie za taką kase robic a nie bezczelnie szuka frajerów! omijajcie(usunięte przez administratora) z daleka! bo jedzenie też tam sztuczne

$

(usunięte przez administratora) od tego rozpoczyna się dzien! Naprawde odradzam omijajcie to miejsce szerokim łukiem!

################################

Dokładnie! (usunięte przez administratora)Zero szacunku co do pracownika a co za tym idzie absolutne nie liczenie się z jego zdaniem. Współpraca?! hehe. Wszyscy pracownicy choćby nie wiem jak się starali i ile z siebie potu wylali - pochwała wyłacznie dla tych którzy właśnie ich do tego wykorzystują a sami zgarniają laury! Tam dobrze mają tylko lizusy albo jak kto woli KAPO :-) pozdrawiam! i z serca odradzam !!!! Absolutnie!

****

Zgadzam się. (usunięte przez administratora)o określenie najtrafniej wyraża to, jak ciężko mają pracownicy tej firmy.(usunięte przez administratora) Nie polecam nikomu zatrudniać się w Mc Donald's w Pile !

888888888

ja również niestety muszę potwierdzić , że zgadzam się z powyższą opinią! :-( to co tam się dzieję to przechodzi ludzkie pojęcie!!!!!

&&&

ZGADZAM SIĘ Z POWYŻSZĄ OPINIĄ W 1000000%!

********

pracuję w McDonalds w Pile i jestem bardzo rozczarowany tą pracą, nie polecam nikomu , nawet najgorszemu wrogowi nie życzę pracy w tym syfie, jak coś pójdzie nie tak to dostaniesz grubo jak coś zrobisz ok nawet Cię nie pochwalą, tam wszystko jest dla \"góry\" Ty zwykły pracownik wnet nie masz żanych praw! biegasz jak piesek gdzie rozkaże Ci Menager za psie pieniadze! wymagania wysokie a zapłata najnizsza! przykre :-(....

Wkurwiony Anonim

To co się pisze o tym j(usunięte przez administratora) Macu to prawda. To tylko ładnie wygląda z zewnątrz a będąc pracownikiem (usunięte przez administratora) Mimo, że tam nie pracuje to mam tego świadomość bo przez tę (że tak powiem bo tak się nazywają) "RESTAURACJE" rozwalają się związki bo albo tyrasz po minmum 10 godzin albo szukaj sobie nowej pracy i wiele osób robią "kariere" kosztem bliskich, za (usunięte przez administratora) pieniądze a góra zaciera ręce bo mają zyski. Brak tylko odwagi dla pracowników, żeby poruszyć temat w większym gronie i to na żywo a nie jako anonim na jakimś forum.

jaro

Widac ze tylko jakis idio...ta nieogarniajacy nawet swojej klawiatury jest jedyna osoba chwalaca (usunięte przez administratora) Omijacie szerkomi lukiem - jako pracownicy a juz na pewno jako klienci! Obrzydliwosc!

anonim

O tym balaganie w restauracji to ktos bzdury pisze jestem czestym gosciem i zawsze czysciutko az milo wejsc no i obsluga doskonala oby wszedzie tak bylo

anonim

O tym balaganie w restauracji to ktos bzdury pisze jestem czestym gosciem i zawsze czysciutko az milo wejsc no i obsluga doskonala oby wszedzie tak bylo

anonim

O tym balaganie w restauracji to ktos bzdury pisze jestem czestym gosciem i zawsze czysciutko az milo wejsc no i obsluga doskonala oby wszedzie tak bylo

Zostaw opinię o McDonald's - Piła

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie McDonald's