Oszukany30.10.2025 19:22
Tragedia
Nie da się dać ułamka gwiazdki więc dałem mega naciąganą całą
W sumie nazwać tych "dekarzy" tragedią to jak nie powiedzieć nic
Bezczelne podejście do inwestora
Rozpoczęcie pracy i zniknięcie nie na godziny, nie na dni, nie na tygodnie tylko na miesiące
Bezczelne nie odbieranie telefonów a gdy zadzwoni się z innego numeru i odbiorą to zaraz się rozłączają tłumacząc brakiem możliwości rozmawiania i zapewnieniem że później oddzwonią co nie dochodzi do skutku a ponowne wydzwanianie z tego numeru kończy się jak dzwonieniem w rynnę bo już nigdy ten numer nie jest odbierany
Po namierzeniu na innej oczywiście robocie zapewnienie że za dwa dni będą co też oczywiście nie dochodzi do skutku
Podwórko jak pobojowisko bo wszędzie pełno materiałów z których po kilku miesiącach leżakowania nie wiem czy ich drewniana część jeszcze nadaje się do wykorzystania choć była nowa
Stary dach przecieka a deszcz leje się po nowej elewacji bo zgodnie z harmonogramem dom miał być docieplony po wykonaniu nowego dachu a że dachowcy przepadli na miesiące a brygada od elewacji była na czas to teraz elewacja jest a nowego dachu wystającego poza nią nie ma tak jak i rynien
W tej firmie bezczelność i kłamstwo nie ma granic
Nabierają robót z którymi się nie wyrabiają, rozbebrują jedną i jadą rozbebrać kolejną
Pewnie dlatego senior Wilczko już zlikwidował działalność na siebie i teraz nowa jest na syna
NIE POLECAM bo szkoda czasu, nerwów, kasy i domu