xnxx18.09.2025 22:36
Chciałbym przestrzec innych użytkowników przed współpracą z firmą WAVE CODE Jakub Piecyk. Moje doświadczenie z tym sprzedającym było wyjątkowo negatywne, a jego działania wykraczają poza standardową, profesjonalną obsługę klienta. Po dokonaniu zakupu, byłem nękany przez natarczywą obsługę klienta. Firma wysyłała masowe wiadomości e-mail, wiadomości SMS, a także wykonywała niechciane połączenia telefoniczne. Co szczególnie uciążliwe, kontakt ten trwał nawet po upływie ponad miesiąca od finalizacji transakcji. Tego typu działania są uciążliwe i stanowią rażące naruszenie prywatności. Dodatkowo, firma jest powiązana z serwisem (usunięte przez administratora)
Oprócz wyjątkowo natarczywego i nieprofesjonalnego podejścia do klienta, firma prowadzi działania, które mogą narazić kupujących na straty finansowe i utratę konta gry. Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tego sprzedającego, z uwagi na brak poszanowania dla prywatności oraz praktyki, które są sprzeczne z zasadami użytkowania oprogramowania.