Agrizaz

4.2/5

• Kim jesteśmy
  • Nasze produkty
  • Gospodarstwa patronackie
  • Dlaczego nawozy AGRIZAZ?

Kim jesteśmy

• Grzymiradz
  • Wysoka
  • Choszczówko

3. Opinie o pracodawcach Dębno
  5. Opinie o Agrizaz Sp. z o.o.

Opinie o Agrizaz Dębno

Nie przegap nowości o Agrizaz Sp. z o.o.!

Turbo

28.07.2025 17:01

Potrzebują przedstawicieli w rynku rolnym- jazda po rolnikach, prowizja jest ok, wynagrodzenia na czas, flota samochodowa w porządku, można 250km w miesiącu przejechać prywatnie i nie płacić za to. Mnie się to podoba i jeśli się potrafi sprzedawać to polecam.

Bart

17.01.2026 12:00

Złożyłem cv i jeszcze się nie odezwali się. Kolega pracował jako przedstawiciel i było OK.

Taki człowiek

07.06.2025 23:52

Firma ok . Płaca też ok . A kwestia czasu kiedy niedowiarki zobaczą że Firma rozkręci się na 7 bieg . TYM BARDZIEJ ŻE TOWAR 1 KLASA . I CENA ADEKWATNA DO DZISIEJSZEGO REALI W ROLNICTWIE.

Ukr

03.06.2025 10:46

Nie wiecie czy zatrudniają Ukraińców? To trudny temat, wiem że dużo firm się nacięło na kombinatorów i nie ma u nich co gadać o robocie.

Mak

03.06.2025 14:22

Teraz już chyba nie, było kiedyś kilku takich agentów na produkcji i działo się, hahaha.
    Lexus

03.06.2025 09:45

Na przedstawicielu jest ok. Jazda po rolnikach po wioskach, jak ktoś był już przedstawicielem handlowym, lubi jeździć i umie rozmawiać z rolnikiem to praca naprawdę spoko.
    Zefir

20.05.2025 08:50

Nie znam jeszcze tej firmy ale z komentarzy zrozumiałem tyle ze ludzie maja jakieś roszczenia do poprzedniej firmy a Agrizaz nikomu niczego złego nie zrobił i oferuje porządne warunki , zgadza się?
    kand.

02.06.2025 15:26

ale Agrizaz czy Ekodarpol zalega?

02.06.2025 21:54

Ekodarpol
    Kancelaria LEX

02.06.2025 15:38

Jesteś celem bezzasadnych komentarzy i ataków osób, które nie są i nigdy nie były związane stosunkiem pracy z firmą, której dotyczy profil? Pamiętaj, że przysługuje Ci możliwość ochrony dobrego imienia firmy. Zgłoś do nas będący naruszeniem komentarz, uzyskamy dla Ciebie dane osobowe i adres IP, na ich podstawie pomożemy Ci skutecznie dochodzić Twoich praw. Za naruszenie dóbr osobistych występujemy z pozwem cywilnym, występujemy w imieniu Klienta o przeprosiny, zaprzestanie naruszania dóbr i zasądzenie zadośćuczynienia. Zapraszamy do współpracy. [email protected]

02.06.2025 13:41

Prac

02.06.2025 14:48

Nie dajcie się nabrać na negatywne komentarze rozżalonego pracownika innej firmy, który wylewa swoje żale bo firma w której pracował padła. Może padła bo źle pracował? Dziesiątki firm zamyka się w Polsce. Dziesiątki się otwiera. Ja pracuje w Agrizaz jako ph. Nie w Ekodarpol którego dotyczy negatywny komentarz. Pracuję, zarabiam i złego słowa o tej firmie nie mogę powiedzieć. Każdy ma swój rozum!
    Pracownik2

02.06.2025 15:25

z mojej wynika że Agrizaz to nowa firma istniejąca z pół roku. Ja jestem tu od 3 miesięcy. Wcześniejsza firma działająca w tej lokalizacji Ekodarpol jest w likwidacji i ma długi, inaczej po co likwidacja. Z tego co wiem ze słyszenia Ekodarpol popłynął przez za duże zatrudnienie i zarobki zwłaszcza dyrektorków i kierowników którzy kierowali firmą i już wiadomo do której bramki grali. Nie oceniam nikogo. W Agrizaz dyrektorków nie ma, ludzi jest bardzo mało ale pracuje i zarabia się dobrze- nie szukam innej pracy.
    Kancelaria LEX

19.05.2025 12:03

Jesteś celem bezzasadnych komentarzy i ataków osób, które nie są i nigdy nie były związane stosunkiem pracy z firmą, której dotyczy profil? Pamiętaj, że przysługuje Ci możliwość ochrony dobrego imienia firmy. Zgłoś do nas będący naruszeniem komentarz, uzyskamy dla Ciebie dane osobowe i adres IP, na ich podstawie pomożemy Ci skutecznie dochodzić Twoich praw. Za naruszenie dóbr osobistych występujemy z pozwem cywilnym, występujemy w imieniu Klienta o przeprosiny, zaprzestanie naruszania dóbr i zasądzenie zadośćuczynienia. (usunięte przez administratora)
    mAR

19.05.2025 10:55

Zatrudniłem się kilka miesięcy temu jako przedstawiciel handlowy w Agrizaz. Pracuję i nie narzekam. Nie obchodzi mnie żadna stara firma, Agrizaz jest świeżą spółką, nie ma właściciela tylko zarząd. Inne stare firmy członków zarządu nie rzutują na mnie ani moją pracę. Piszę opinie o firmie Agrizaz TU I TERAZ. Tyle
    Driver

18.05.2025 14:23

Na przedstawicielu handlowym jest ok, auta w porządku, limity do zrobienia jak wszędzie, kasa uzależniona od sprzedaży. Jeśli siedzisz trochę w rolnictwie to masz łatwiej.
    SER

15.05.2025 17:54

Pracowałem jako przedstawiciel w rynku rolnym i było ok. Gdyby nie robota u szwagra pewnie pracowałbym tam dalej bo wyniki robiłem dobre.
    PH

15.05.2025 14:45

Pracuję w Agrizaz jako PH i jest ok. Jak pojeżdżę i sprzedam więcej to i więcej zarobię. Normalna praca jeśli było się już przedstawicielem w terenie i normalne w branży zarobki. Klienci różni jak wszędzie ale idzie zarobić.

Kontakt - Agrizaz Sp. z o.o.

Bolesława Chrobrego 19 74-400 Dębno

Branża główna: Środki ochrony roślin i nawozy
    Człowiek

19.04.2025 18:09

Nie rozumiem jak firma nie wypłaca 2-3 miesiące skoro dopiero nie dawno powstał. Może ktoś pomylił firmy.
    Fizykal

19.04.2025 20:12

To opinie o ekodarpol, tylko że pisane na profilu agrizas. Takie tam szkalowanie. Pracowałem w Ekodarpol wiele lat, firmy już nie ma. Ciężko sie patrzyło ilu pracowników kręciło w eko swoje lody. Dyrektorów było w ciul, co jeden to lepszy, łącznie z Ukrainką kiedyś na czele produkcji. Mała część załogi przeszła do Agrizas a część jest zwolniona z Ekodarpol. I ci zwolnieni mają żal o pieniądze i brak zatrudnienia w nowej firmie. Najbardziej ci co nieźle kombinowali na boku... albo nie musieli nic robić a kaska leciała. Bo teraz trzeba normalnej roboty szukać i zaiwaniać. Ja pracę chociaż ciężką i fizyczną tu miałem i mam. Zostali najlepsi i mam nadzieje że Agri nie popełni błędów Eko. Zaczyna trochę od zera ale powoli do przodu i będzie git. Mam nadzieję że pomogłem, choć hejterze pewnie zaraz będą tu skakać.
    Człowiek

20.04.2025 14:42

A może celowo to robili by firma upadła. Konkurencja dziś nie śpi. A czasy nie lepsze dla każdej branży.

09.04.2025 09:12

09.04.2025 14:02

Ale pięknie bronisz, więc albo naprawdę nic nie wiesz, albo jesteś tzw. Ekspertem PR szanownego. Skończ twoje mądrości i przestań się udzielać tutaj ludzie chcą odzyskać swoje pieniądze a nie czytać jakieś brednie. Dobrze wiesz kto jest właścicielem i kto jest odpowiedzialny za to wszystko tyle w temacie.

09.04.2025 14:32

nie bronię i nie jestem PR ale to się wszystko mi nie klei skoro to opinia o innej firmie a sam to przyznałeś. Ale powodzenia! Tylko ja bym szedł raczej w sąd pracy itp. ale nie mój cyrk... :)

08.04.2025 11:18

Nikoś

09.04.2025 12:00

Czekaj bo nie rozumiem, a pomyje łatwo wylewać- Agrizas to nie jest nowa firma? Już ma byłych pracowników?
    Nikoś

09.04.2025 13:31

To znaczy że to opinia o Ekodarpol firmie pewnie w upadłości czy likwidacji a nie o Agrizas. Wprowadzająca do tego w błąd bo to nie ta firma... i nie ma właściciela bo to sp.zoo. Sąd pracy takie rzeczy załatwia szybko ale ja osobiście bałbym się wylewać takie rzeczy na profilu innej firmy bo na to też są pewnie paragrafy.

21.02.2025 14:41

Trybel

02.03.2025 15:35

Jak w firmie było dobrze to korzystał każdy kto mógł. Dębno jest małe i wiadomo kto kasę trzepał bez opamiętania. Bo nie właściciel na pewno. Wie ktoś czy odkleiły się już te pijawy? Mam nadzieję że firma wyjdzie na prosto. Dobrze wspominam chociaż krótko robiłem. Praca ciężka ale zarobek jak sie spiołem był spoko. Ukrainka na produkcji dawała czadu ale podobno dawno jej nie ma.
    Farcik

02.03.2025 16:40

Odkleiły. Ale kasy to nie wróci. Jak się nie ma twardej ręki to trzeba mieć twardy (usunięte przez administratora)
    Zdzich

02.03.2025 15:46

Firma się odchudza bo ma problemy. Jeden zakład sprzedali ale z kupującym trafili jak kulą w płot. Idą mocno w rynek rolny i przedstawicieli. Trzymam kciuki bo to był największy i najnormalniejszy pracodawca w Dębnie. Przerobiłem wszystkie nasze stolarnie to wiem :)
    Sos

01.03.2025 09:49

Tak patrzę na te opinie i na fury pracowników, które stoją pod firmą i nie skleja mi się to wcale a wcale.

Zostaw merytoryczną opinię o Agrizaz Sp. z o.o.

Oferty pracy - Agrizaz Sp. z o.o.

Przedstawiciel handlowy/Przedstawicielka handlowa rynku Agro R09

Czarne