Lekarz tem udaje bardzo uprzejmego w tem sposób ukrywa swoje prawdziwe oblicze. Podejrzewam musi być na cos psychicznie chory. Dzwonił do mnie na prywatny telefon abym dostarczył zaświadczenie od psychiatry u którego sie leczę o zaświadczenia czy choruje na padaczkę i jakie leki przyjmuje. Dodam, że u psychiatry lecz się ponad 20 lat mam 72 lata. Czemu pisze bo zazwyczaj mam to gdzies, ale Konrad Kijak jak przyniosłem dokumenty do gabinetu, już po godzinach pracy piec minut, oczywiście dzwoniłem do recepcji czy mnie przyjmie bo sam prosiło dokumentacje medyczna, a następnego dnia już miał urlop z tond ta jego prośba. Jest to konował, proszę go unikać jak ognia, jest niebezpieczny podejrzewam zmiany osobowości bo sam na to choruje i wiem jak wygląda atak. Nie szanuje starszych przewlekle chorych pacjentów. Dostałem zakrzepicy żył głębokich w styczniu 1026 roku. Nie mogę przy tej chorobie używać Ketonalu wiec więcej potrzebuje Tramalu. Złośliwie zaczął przepisywać mniej niż przed zakrzepica to jest jakiś psychopata, lubi jak pacjent cierpi z bólu. Mam bule biodra, kręgosłupa prawej nogi i nieznośny bol kolana lewej nogi. Mam endoprotezę lewej nogi po złamaniu szyjki kości udowej. Ten "lekarz" jest zwykłym konowałem, a dyplom pewnie kupił na bazarze. Nie wiedział co to za lek Perazin- skandal. Mógł bym jeszcze o nim dużo napisać. Po incydencie z pobiciem zmieniłem natychmiast lekarza rodzinnego. Mój syn Prawnik mieszkający w warszawie już się nim zajął. Pisze do NFZ Warszawskiego i założył karną sprawę w sądzie między innymi o odebranie prawa wykonywania zawodu lekarza. PAMIETAJCIE CHCEZIE ŻYC UNIKAC KONRADA KIJAKA. Mi w ogóle jeszcze w niczym nie pomógł nawet nie spojrzał na mocno spuchnięta nogę z powodu jak już wspomniałem zakrzepicy żył głębokich. W kazdej chwili grozi zatorowość płucna , udar, zawał serca jak sie skrzep oderwie i natychmiastowa śmierć.
Leczyłem sie w tej przychodni 20 lat u sp. lekarza Olbromskiego. Takiego dobrego fachowca jeszcze w życiu nie spotykałem. Niestety zmarł.
Nie dał bym żadnej gwiazdki , ale trzeba przymusowo.