Jestem po tzw akademii gdzie byłem przygotowywany do pracy z klientem więc mogę coś napisać na ten temat. Sama nauka trzyma bardzo wysoki poziom, jest tylko praktyka, bez teorii dzięki czemu naprawdę ja u siebie widziałem progres już po tygodniu nauki. Ja osobiście musiałem też siedzieć czasami po godzinach żeby sobie uporządkować wiedzę i robić notatki. Mentor (Dawid) mocno wymagający i nie prowadzi za rękę ale to dobrze. Też mocno sprawdzają pod kątem rozumienia tego co się robi i korzystania z AI więc jeśli myślisz że prześlizgniesz się używająca AI to od razu odpowiem: nie uda ci się.
Na projekt weszłem po 4 miesiącach doszkalania, na początku było bardzo ciężko ale ze wsparciem od chłopaków udało się pchać tematy do przodu. Teraz już minęło sporo czasu, jestem totalnie samodzielny i dostałem mawet dwa razy pozytywny feedback od klienta. Więc można powiedzieć że misja zakonczona sukcesem. Dobra rada odemnie: jeśli chcesz po prostu sie coś tam nauczyć i nie masz samozaparcia i determinacji to lepiej sobie odpuść. Z minusów: szybkie tempo pracy, brak przerw między materiałami więc cieżko zlapac oddech, do tego początek projektu był dla mnie dosc wymagający psychicznie i duzo stresu kosztował. Natomiast ogólnie i tak polecam.