Umowa zlecenie, preferowany status studenta lub ucznia.
Obowiązki: prowadzenie zajęć 20 i 30-min w żłobkach i przedszkolach na terenie Krakowa
Elastyczne godziny pracy: zajęcia w placówkach odbywają się między 8:00 a 16:00. Grafik buduje szefowa wedle podanych dyspozycji, podanej dostępności lektora
Gotowe zaplecze merytoryczne dla lektora: harmonogram realizacji materiałów, foldery pełne inspiracji: piosenek, gier. Jest również możliwość uczenia się od bardziej doświadczonych od siebie: kontaktu z bardziej doświadczonym lektorem i szefową oraz oglądania jak pracują inni. Dostaje się także materiały potrzebne na start (fiszki, pacynki, gry, itp.). Własna kreatywność jest mile widziana i wspierana finansowo w razie takiej potrzeby.
Wynagrodzenie było zawsze wypłacane zgodnie z zawartą umową i na czas (w pierwszych dniach następnego miesiąca).
W przypadku sytuacji losowych i choroby szefowa nigdy nie robiła problemów, nie wywierała nacisku. Dochodziłyśmy wspólnie do adekwatnego rozwiązania problemu. Pani Kasia jest profesjonalna, słowna, nastawiona pozytywnie i chętna by dzielić się wiedzą.
Polecam to miejsce na start w świecie uczenia języka angielskiego.
Przedszkolaki dużo nauczą - choćby człowiek nie chciał, a Pani Kasia i reszta kadry wesprze w drodze ;)