Gk11.08.2025 10:43
Chciałabym przestrzec przed sprzedawcą m.in ogłaszającym się na allegro pod nazwą EventiMediaPL. Sprzedaje różnego rodzaju pleksi.
Działalność :
EventiMediaPL Paweł Osiński
ul. Alfreda Wierusza-Kowalskiego 17
16-400 Suwałki
NIP: 8442162838 REGON:200437699
Telefon : +48506684281
U sprzedawcy zamawialiśmy towar od przeszło 1,5 roku. Wszystko było ok az do 31 lipca 2025. Kupiliśmy 32 formatki czarnej pleksi 40x60 cm, za łączną kwotę 1350 ZŁ. Sprzedawca nie wysłał ani towaru ani nie zwrócił nam pieniędzy. Mimo zgłoszenia sprawy na policję, mimo obietnic nadal sprawa nie została rozwiązana. Ciągle nas zwodzi, kłamie i manipuluje. Na dzień dzisiejszy nie odpisuje nawet na wiadomości, nie odbiera telefonów. Nie pomogło listowne wezwanie do zapłaty, nie pomogło zgłoszenie na policję, ani spór na allegro. (część kwoty poszła bezpośrednio na jego numer bankowy). Oferuje towar którego nie ma na stanie. Wziął pieniądze na własne zapotrzebowanie, a teraz nie ma z czego zwrócić. Próbuje brać na litość. Wierzę jednak że karma wróci, a my odzyskamy nasze pieniądze.
Jedno z jego ogłoszeń na allegro :
PRZESTRZEGAMY WSZYSTKICH PRZED TYM OSZUSTEM I MANIPULANTEM!!