Materiał sponsorowany
Paulina
12.11.2025 19:16
Korzystam z usług biura księgowego od ponad roku i jestem bardzo zadowolona. Zespół jest profesjonalny, zawsze odpowiada na pytania i pilnuje terminów. Wszystko jest jasno wytłumaczone, a dokumenty zawsze przygotowane na czas. Dzięki nim mam spokój z formalnościami i mogę skupić się na prowadzeniu firmy. Polecam każdemu, kto szuka rzetelnej i przyjaznej księgowości!
Xyz
30.08.2025 08:58
To biuro to Pomyłka, male doświadczenie, wykorzystywanie pracowników i traktowanie poniżej godności. Klient ma płacić i głowy nie zawracać. Odradzam.
Zuzanna:)
12.11.2025 18:56
Jako pracownik mogę stwierdzić że opinia jest kompletnie nie na miejscu i napewno nie jest napisana przez rzetelnego pracownika (który chce się czegoś nauczyć) ani przez prawdziwego klienta biura. Rozpoczęłam moją przygodę z tym biurem jako stażystka teraz jestem już pełnoprawnym pracownikiem i uważam że nie mogłam trafić lepiej. Wsparcie, szacunek ,wyrozumiałość i chęć przekazania wiedzy to słowa, które idealnie definiują moją szefową jest niesamowicie doświadczoną księgową potrafiącą poświęcić nawet czas wolny od pracy aby pomóc klientowi w potrzebie. Dla niektórych księgowość to sposób na zarobienie pieniędzy ale w tym przypadku jest to pasja i nieustanna chęć zdobywania coraz większej wiedzy. Polecam serdecznie to miejsce nie tylko jako pracownik ale jako osoba która możliwe ,że w przyszłości sama będzie musiała z takich usług korzystać.
Zostaw merytoryczną opinię o Złote Liczydło Sp. z o.o.