Wszystko dobrze 16.10.2025 15:59
Obecność tej "agencji" na Goworku to wogule jest paranoja, bo tam jest więcej zwolnień niż rekrutacji 😆 parę lat temuna początku to może było i fajnie , wspólne imprezy integracyjne i spotkania w takiej budującej atmosferze, dopuki nie (usunięte przez administratora) zaczęła mieszać w firmie swoimi wizjami. (usunięte przez administratora)się dało zaczarować makaronem nawijaniem na uszy i wyliczeniami jakto nie bedzei cudownie. No i z. pozycji gdzieś tak koło setki klientów w rok prawie jedna trzecia odpadła, połowa ludzi odeszła lub została zwolniona, bo przecież nie da się utrzymac firmy, ktora pikuje w dół. To oczywiście nie jest wina (usunięte przez administratora), bo przecież nam zawsze wmawiano, że liczby, wykresy, estymacjre itp pokazują, że "zaraz się rozkręci". A jeszcze te pomysły żeby np seowiec pisał treści na strony, no super, jakby innej robioty było nam mało... Na tych jej strategiach wyszło tak, że to średnio trzech -czerech klientów ubywało miesięcznie, bo podstawowe rzeczy kulały. Co się zapytasz, to musisz czekać aż (usunięte przez administratora)odpowie, a jak nie odpowie, to lepiej nic nie rób. Biuro obsługi klienta to się pierdnąć bało bez jej akceptacji, bełkotliwe szkolenia dawały tyle, że mało co szło zrozumieć. To się nazywa "rodzinne atmosfera" 😆 a któregoś dnia się obudzisz i dowiedsz, że po co było otwierać firmę i brac dotacje, jak (usunięte przez administratora)stwierdzi "no i nie podobasz mi sie" jak (usunięte przez administratora)z serialu 😆 pewnie dalej wciskaja klientom kit opakowany w piękne prezentacje robione tak, żeby nikt za wiele nie zrozumiał, chwalą się wskaźnikami ktore e innych agencjach nikomu nie imponuja, tekstu zlecaja na good content albo może i z gpt nawet lecą.a dopiero kazdy przejrzy na oczy jak zacznie pracować gdzies gdzie każdy ma swoje role, zadania i normalna komunikacje, a nie zmiany startrgi co kwartał. Strona firmowa dalej niezrobiona , stare case stidies może przypominają fajne czasy, kiedy powoli ale się rozwijało, inni poszli do przodu, a tu nawet nikogo poważnego nie udał się scoagnac przez te lata do dłuższej współpracy.
Polecam, jak będą rekrutować, to idźcie do tej rodzinnej firmy się przekonać jak się NIE powinno pracować, może zanim padnie albo zmieni swoja działalność na JDW- jednoosobowa działalność(usunięte przez administratora)😆 A nowa (usunięte przez administratora)to niech się cieszy tym co ma bo niedługo będzie tak się tłumaczyc klientom:
Ej, a może Sama (usunięte przez administratora)napiszesz opinie o tym, jak sie pracuje? Podpowiem "(usunięte przez administratora)