Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Social media

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Semhub Sp. z o.o.

Opinie o Semhub Kraków

13.03.2026 11:25

Rynek e-commerce przyspiesza, ale większość sklepów wciąż działa według schematów sprzed kilku lat. SEO generuje ruch, który nie zawsze przekłada się na sprzedaż. AI bywa wykorzystywana powierzchownie – do tworzenia opisów czy wpisów blogowych, które brzmią poprawnie, ale nie wspierają konwersji. Efekt? Budżet na reklamę zwiększa się z miesiąca na miesiąc, a koszyk pozostaje pusty.
    W SemHub zmieniamy zasady gry. Uruchamiamy limitowany projekt dla marek e-commerce, w którym integrujemy SEO, AI i UX w jeden spójny model sprzedażowy oparty na twardej analityce danych. Szukamy ograniczonej liczby partnerów, z którymi stworzymy projekty wyznaczające nowe standardy w branży.
    W ramach projektu zapewniamy:

• analizę Twoich promptów i optymalizację komunikacji z modelami językowymi;

• raport startowy z porównaniem widoczności marki na tle liderów rynku;

• strategiczne wytyczne contentowe przygotowujące Twój sklep na erę AI Search;

• dofinansowanie 1000 zł do publikacji treści na wybranych przez nas portalach branżowych.

Nie proponujemy standardowej współpracy na linii agencja-klient. Inwestujemy własne środki, bierzemy odpowiedzialność za strategię i rozliczamy się z efektów. Naszym jedynym warunkiem jest Twoja zgoda na stworzenie case study. Zainteresowany? Szczegóły znajdziesz tutaj: https://semhub.pl/AISEOHUB
    ReviewUserIconKarolina WJS

02.04.2026 16:21

Z czystym sumieniem polecam SemHub każdemu, kto szuka uczciwego partnera. Największe atuty to terminowość wypłat oraz stały kontakt z przełożonymi. Firma stawia na jasne zasady i wzajemny szacunek – nawet w obliczu zmian organizacyjnych potrafią zachować pełen profesjonalizm i wrócić z nowymi propozycjami współpracy.

03.04.2026 07:56

Miło nam to czytać! Staramy się budować kulturę opartą na wsparciu, więc Twoja opinia jest dla nas potwierdzeniem, że idziemy w dobrym kierunku.
    ReviewUserIconPatrycjaW

02.02.2026 00:06

Czytam sobie poprzednie opinie i zastanawiam się czy to celowa nagonka, czy mówimy o całkiem innej firmie 😊 Pracuję z przerwami w SemHub od prawie 2 lat - nigdy nie było żadnych problemów - ani z wynagrodzeniem, co jest dla mnie mega istotne, ani z przekazywaniem informacji czy niedostępnością moich ,,przełożonych''. Dla mnie to 2 najważniejsze aspekty udanej współpracy. I owszem, wypowiadam się jako obecny pracownik, ale przez kilka miesięcy nie pracowałam dla SemHub i nadal moja opinia jest o tej firmie pozytywna. Dlaczego? Ponieważ nie zostałam pozbawiona z dnia na dzień pracy, poinformowano mnie o zmianach z wyprzedzeniem, wyjaśniono pewne rotacje, zmiany rynkowe, itd. A teraz cieszę się, że Pani Beata była na tyle zadowolona z mojej pracy, że wróciła do mnie z propozycją nowych zleceń dla klientów, których z tego co widzę sukcesywnie przybywa. Także jako stary/nowy pracownik, polecam pracę w SemHub - także swoim bliskim bo jestem pewna, że wyjdą na tej współpracy bardzo dobrze, tak jak ja 😊
    #Copywriter

03.02.2026 08:43

Dziękujemy za dodanie opinii. Cieszymy się, że Twoje doświadczenia ze współpracy naszą firmą są pozytywne. Pozdrawiamy!
    ReviewUserIconMichał

10.09.2025 10:46

Chciałem podzielić się moimi wrażeniami z 3 letniej pracy w SEMHUB, ponieważ szczerze mówiąc, jestem bardzo zaskoczony, widząc negatywne komentarze. Moje doświadczenie jest zupełnie inne i uważam, że to świetne miejsce do rozwoju. Przede wszystkim, największym plusem jest kameralna atmosfera. Czuję się tu jak w gronie przyjaciół, a nie tylko współpracowników. Wszyscy są niesamowicie pozytywni, otwarci i chętni do pomocy. Jeśli chodzi o wynagrodzenie, jestem bardzo zadowolony. Zarobki są adekwatne do umiejętności i zaangażowania. Co więcej, SEMHUB wyróżnia się nieszablonowym podejściem do kreacji usług. Nie ma tu miejsca na nudne, powtarzalne schematy. Firma stawia na kreatywność i innowacyjność, co pozwala na tworzenie unikalnych i skutecznych rozwiązań. Wracając do negatywnych opinii... Myślę, że mogą one wynikać z wysokich wymagań, jakie stawia przed pracownikami SEMHUB. Pracują tu ambitni ludzie, dla których poprzeczka jest postawiona wysoko. Nie każdy jest w stanie sprostać tym oczekiwaniom, co w efekcie może prowadzić do frustracji i negatywnych komentarzy. Podsumowując, zdecydowanie polecam SEMHUB każdemu, kto szuka firmy z dobrą atmosferą, adekwatnym wynagrodzeniem i możliwością pracy przy innowacyjnych projektach. To miejsce, które nagradza zaangażowanie i uczciwą pracę.

02.06.2026 14:43

SEO semantyczne, czyli jak zbudować bazę wiedzy, którą doceni algorytm i klient

Skuteczne pozycjonowanie przestało być walką o pojedyncze słowa kluczowe, a stało się procesem budowania mapy pojęć, którą algorytmy Google potrafią bezbłędnie interpretować. Semantyczne SEO polega na udowodnieniu wyszukiwarce, że Twoja strona nie tylko zawiera odpowiednie frazy, ale przede wszystkim w pełni wyczerpuje dany temat i rozumie zależności między różnymi zagadnieniami w Twojej branży.
    Zamiast tworzyć przypadkowe artykuły, skupiamy się na projektowaniu tak zwanych klastrów tematycznych. Opracowujemy treści tak, aby główny artykuł o Twojej usłudze był bazą, z której użytkownik przechodzi do mniejszych wpisów rozwiązujących jego konkretne problemy.

Kluczową rolę odgrywa tutaj precyzyjne linkowanie wewnętrzne, które działa jak logiczny system drogowskazów. Dzięki niemu roboty indeksujące szybciej poruszają się po witrynie i łatwiej dostrzegają Twój autorytet w danej dziedzinie, co przekłada się na widoczność na setki zapytań pobocznych, o których konkurencja często zapomina. Dzięki takiemu podejściu klient widzi Twoją markę na każdym kroku – od momentu, gdy tylko zaczyna szukać informacji na jakiś temat, aż po wybór konkretnej usługi/konkretnego produktu z Twojej oferty.

Twoja branża składa się z konkretnych tematów i powiązań, które my potrafimy przełożyć na język wyszukiwarki. Chcesz się przekonać? Zapraszamy do kontaktu!

28.05.2026 08:08

Social media i SEO – różne kanały marketingu, jeden cel!

Wiele firm popełnia błąd, traktując SEO jako osobny projekt, odcięty od reszty marketingu. Algorytmy Google są obecnie na tyle zaawansowane, że oceniają wiarygodność Twojej strony na podstawie tego, co dzieje się wokół Twojej marki w całej sieci. Jeśli chcesz stabilnej pozycji w wyszukiwarce, musisz łączyć kropki.

Jak inne kanały realnie wspierają Twoje SEO?

• Social Media: ruch z Facebooka, LinkedIna czy Instagrama to dla Google sygnał, że Twoja strona jest „żywa”. Popularność postów i udostępnienia budują rozpoznawalność marki, co przekłada się na większą liczbę zapytań bezpośrednich w wyszukiwarce.

• Content Marketing: dobry tekst to nie tylko słowa kluczowe. To materiał, który inni chcą cytować i do którego chcą linkować. Naturalne linki z zewnątrz to wciąż jeden z najsilniejszych sygnałów rankingowych.

• Kampanie płatne: dane z reklam Google Ads pozwalają sprawdzić, które frazy realnie sprzedają.

• PR online: Wzmianki o Twojej firmie na portalach branżowych budują autorytet (E-E-A-T). Dla Google firma, o której piszą inni, jest bezpieczniejszym wyborem do pokazania na pierwszej stronie.

W SemHub nie zajmujemy się „wyścigiem o frazy” w oderwaniu od rzeczywistości. Dbamy o to, by aktywność w mediach społecznościowych czy kampanie płatne wzmacniały siłę Twojej domeny.

Jeśli Twoje kanały marketingu nie “grają ze sobą do jednej brami”, tracisz szansę na wyższe zyski. Napisz do nas, sprawdzimy jak połączyć Twoje działania w jeden skuteczny system

18.05.2026 15:11

Co Google naprawdę promuje w 2026 roku?

Zastanawialiście się kiedyś, dlaczego niektóre strony są niżej w wynikach, mimo że mają świetne i dopracowane  pod kątem detali teksty? To dlatego, że w 2026 roku Google premiuje przede wszystkim wiarygodność i realne doświadczenie. Algorytmy szukają dowodów na to, że za Twoją stroną stoją prawdziwi ludzie i sprawdzona wiedza. Nie wystarczy napisać „znamy się na rzeczy”. Trzeba pokazać realne realizacje, zdjęcia z placu budowy, autorskie analizy czy opinie prawdziwych klientów.

Dzisiaj nie wygrywa ten, kto napisze najdłuższy artykuł, ale ten, kogo ludzie rozpoznają i komu ufają. Google analizuje sygnały z całej sieci – to, czy o Tobie piszą, czy Cię cytują i czy Twoja marka budzi pozytywne emocje. Nasze podejście to nie tylko generowanie odpowiedzi pod AI Overview, to wielopoziomowa strategia, która dba o każdy etap ścieżki zakupowej Twojego klienta. Budujemy Twój autorytet tak, by wyszukiwarka nie miała wątpliwości, że to właśnie Twoją ofertę warto pokazać jako pierwszą.

Chcesz wiedzieć, czy Twoja strona spełnia dzisiejsze wymagania Google? Odezwij się do nas, sprawdzimy to dla Ciebie!

ReviewUserIconZuza

11.05.2026 08:01

Pracuję w Semhub od września 2025 i zajmuję się tworzeniem materiałów graficznych dla naszych klientów. Firma daje mi realne możliwości rozwoju - mogę cały czas poszerzać swoją wiedzę i zdobywać nowe umiejętności np. testując różne narzędzia do tworzenia contentu video i angażując się w zróżnicowane projekty. Dużym atutem jest także przyjazna, koleżeńska atmosfera w pracy. Zawsze mogę liczyć na wsparcie zespołu, co sporo ułatwia, kiedy pojawia się jakaś napięta sytuacja z klientem. Dzięki takiemu podejściu codzienne obowiązki wykonuje się z większym spokojem, a to przekłada się na komfort psychiczny. Fajnie jest pracować w miejscu, gdzie po prostu czuć, że gramy do jednej bramki.
    ReviewUserIconKasia

03.10.2025 08:34

Jestem specjalistką ds. Obsługi Klienta i pracuję w SemHub prawie rok. Już na starcie zaskoczyło mnie to, jak bardzo zespół i przełożeni dbają o atmosferę współpracy - jest spokojnie i zawsze mogę liczyć na pomoc innych, kiedy tylko jej potrzebuję. Nie ma wymuszonych nadgodzin czy wciskania tasków ponad miarę. Godzę życie prywatne z zawodowym, co nie jest oczywiste w typowym “korpo”. Na co dzień mam kontakt z osobami, które są ekspertami w swoich dziedzinach – SEO, AI, UX. To nie tylko inspiruje, ale daje mi realne możliwości rozwoju. Dzięki temu czuję, że mimo stanowiska, które nie jest stricte techniczne, mam dostęp do wiedzy i projektów, które rozwijają moje kompetencje w różnych zakresach. Bardzo doceniam też narzędzia, z jakich korzystamy – są nowoczesne, intuicyjne i naprawdę ułatwiają mi pracę. Wynagrodzenie jest w porządku – uczciwe i adekwatne do zakresu zadań. Nigdy nie miałam poczucia, że moja praca jest „niedoszacowana” albo pomijana. Wręcz przeciwnie – regularnie słyszę, że to, co robię, ma znaczenie. Tak, to prawda - firma ma nowego właściciela i w ostatnich miesiącach następowały zmiany w załodze, ale mogę zapewnić, że w SemHub liczą się kompetencje i sposób pracy, nie to, kto kiedy dołączy do zespołu
    ReviewUserIconPrawda

27.11.2025 15:02

Ja odpowiem.No chyba logiczne że obecni pracownicy beda słodzić ale nie zmienia to faktu ze zawalanie terminów i szukanie wymówek "ej, co by mozna odpowiedzieć, żeby się klient nie czepiał" było na porządku dziennym od momentu pojawienia się tej wielkiej "strategii" dla naiwnych. Ale to juz osobna sprawa i niech sobie kazdy wierzy w co chce. Obecna wlascicielka doskonale wie o czym mowa i ze wysmarowanie paru pozytywów nie przyjkryje gorzkiej prawdy.
    ReviewUserIconCiekawa

14.01.2026 06:30

Na czym miała polegać ta wielka strategia dla „naiwnych”?
    ReviewUserIconRafał

12.11.2025 08:26

Pracuję w firmie od około sześciu miesięcy jako specjalista SEO. Doceniam możliwość pracy zdalnej i work-life balance - cieszę się ze skróconych godzin pracy w piątki. Zespół działa sprawnie, komunikacja jest szybka i rzeczowa, a w razie wątpliwości zawsze można liczyć na wsparcie bardziej doświadczonych osób. Na plus oceniam także udział w większych projektach, co daje mi możliwość rozwoju. Uporządkowane procesy pozwalają mi pracować w sposób przewidywalny, bez chaotycznego “biegania” po kolejnych taskach. Z perspektywy pierwszego półrocza mogę powiedzieć, że jest to stabilne i dobrze zorganizowane środowisko do pracy.
    ReviewUserIconJasne

14.11.2025 11:55

Zespół? To wy macie jeszcze jakiś zespół czy tylko zarzad, który karze robic mnóstwo dodatkowych rzeczy i biuro obsługi klientów które klamie ludziom w zywe oczy? Ej, no nikt się nie da nabrac na te slodkie wpisy jak to jest wspaniale.
    ReviewUserIconHappyWeekend

06.11.2025 23:43

Przykro patrzeć, że firmę przejęła osoba dążąca po trupach do celu. Zwłaszcza, że o samej usłudze SEO nie ma najmniejszego pojęcia. Teraz z dawnej agencji została prawdziwa perełka w stylu klasycznego Januszexu: liczy się przede wszystkim pozorna prezencja, uśmiech z instrukcji korporacyjnych i oczywiście koszula zapięta na ostatni guzik. Bo przecież po co komu jakość i dbałość o klientów, ważne tylko żeby Beacie hajs się zgadzał. Nigdzie nie spotkałem się z takim fałszem i manipulacją. Teraz pięknie widać po opiniach byłych pracowników (bo obecni, wiadomo, muszą opowiadać, jak to cudownie się tam pracuje), jak naprawdę wyglądało to "wspaniałe” zarządzanie i cudowne "zmiany", które skończyły się falą negatywnych opinii na goworku, świetnie Wam idzie!
    ReviewUserIconNajlepsze wciąż musi przyjść

08.11.2025 00:45

Chyba ten hajs to się jej tak srednio zgadza w takim razie xDDD ale spoko może(usunięte przez administratora) coś tam robi charytatywnie żeby się wybielić, no nie?

Kontakt - Semhub Sp. z o.o.

Szlak 77 lok. 222 31-153 Kraków

Branże: Agencje i domy mediowe

FacebookIconYoutubeIcon

ReviewUserIconMarcin

16.09.2025 09:51

To, co najbardziej cenię w pracy w Semhub, to pełna swoboda i zaufanie, jakim obdarza nas firma. Praca jest w 100% zdalna, co daje ogromną elastyczność i możliwość dopasowania obowiązków do własnego trybu życia. Nie ma tu mikrozarządzania ani presji – wszystko opiera się na wzajemnej lojalności i odpowiedzialności. Dostęp do najnowszych rozwiązań i najlepszych narzędzi to kolejny ogromny plus. Semhub inwestuje w rozwój pracowników, zapewniając nam wszystko, co potrzebne do efektywnej pracy i ciągłego podnoszenia kwalifikacji. Właściciel firmy ma wyjątkowo ludzkie podejście do pracowników. Zawsze jest otwarty na rozmowę, słucha z empatią i stara się zrozumieć każdą sytuację. Potwierdza to historia pracownika, który zachował się nieuczciwie, a mimo to firma wykazała się ogromną klasą. Został on zwolniony, ale otrzymał nie tylko standardowy okres wypowiedzenia, mimo że był na B2B, ale także odprawę. To pokazuje, że nawet w trudnych chwilach Semhub stawia na szacunek do człowieka. Właśnie dzięki takiemu podejściu czuję się w Semhub naprawdę bezpiecznie. Wiem, że w razie problemów, mogę liczyć na wsparcie i zrozumienie. Polecam tę firmę każdemu, kto szuka miejsca, gdzie profesjonalizm idzie w parze z autentyczną troską o ludzi.
    ReviewUserIconMrD

05.11.2025 20:48

hej hoł! no niezła inba xDDD. Dobrze że udało mi sie wyskoczyć z tego wykolejengo pociągu w porę. (usunięte przez administratora) teraz tam sprzata bałagan? Ale(usunięte przez administratora) nadal jest porażka tej firmy, he? (usunięte przez administratora) Jak sie inni(usunięte przez administratora) klienci tak zmobilizuja za to całe pseudo SEO to cala firma z torbami pojdzie i tyle. Zal tylko tych, co zostali i wierza w te bzdury. To przy okazji pozdrawiam stara ekipe: (usunięte przez administratora), bo nam jednak chyba lepiej w życiu wyszło xDDD.
    ReviewUserIconPaulina

17.10.2025 12:31

Pracuję w SemHub jako Content Manager od trzech lat i wciąż zaskakuje mnie, ile tu się dzieje – w pozytywnym sensie. Firma wciąż ma startupowy format, dużo się zmienia, ale są to zmiany, które rozwijają i dają przestrzeń do testowania nowych rozwiązań. Rotacja pracowników i klientów jest naturalnym zjawiskiem w każdym przedsiębiorstwie. Istotne jest, że do zespołu dołączają osoby ze świeżymi pomysłami, a nowych klientów przyciąga jakość naszych usług i nowoczesne podejście do ich realizacji, które nie jest bez znaczenia w dobie sztucznej inteligencji i rewolucji, jakie wciąż zachodzą na rynku. Te aspekty zauważają też klienci, którzy współpracują z nami od miesięcy/lat. Uważam, że SemHub to stabilne i rozwojowe miejsce pracy. Cenię całkowicie zdalny charakter wykonywania obowiązków, możliwość samodzielnego planowania zadań i takie zwyczajne, ludzkie podejście do relacji w zespole.
    ReviewUserIconNaiwni

05.11.2025 12:29

(usunięte przez administratora), weź prosze Cię... jestes pierwsza w kolejce do redukcji etatow... co, niepamietasz jak sie pozbyto (usunięte przez administratora)? myslisz ze prywatnie (usunięte przez administratora) co o tobie uwaza? Nie grasz w jej składzie to nie istniejesz taka jest prawda. Klientów to się dwóch -trzech na miesiąc zyskuje a nie co chwila kogos traci, a później zgania wine na SEO.
    ReviewUserIconByły pracownik

21.10.2025 19:04

Śmieszna firma z brakiem szacunku do pracowników, cały czas gadają o “rozwijaniu się”, gdzie tak naprawdę na każdym kroku tracą klientów. Firma ta kupuje sobie pozytywne opinie, a tutaj każe pisać pracownikom jakieś chore historie, jak cudownie się tam pracuje. (Wszystkie pozytywne komentarze są napisane w małych odstępach czasu 😁). Beatka, zapłaciłaś im chociaż za te 5 minut poświęcone na napisaniu tych bzdur?
    ReviewUserIconWszystko dobrze

16.10.2025 15:59

Obecność tej "agencji" na Goworku to wogule jest paranoja, bo tam jest więcej zwolnień niż rekrutacji 😆 parę lat temuna początku to może było i fajnie , wspólne imprezy integracyjne i spotkania w takiej budującej atmosferze, dopuki nie (usunięte przez administratora) zaczęła mieszać w firmie swoimi wizjami. (usunięte przez administratora)się dało zaczarować makaronem nawijaniem na uszy i wyliczeniami jakto nie bedzei cudownie. No i z. pozycji gdzieś tak koło setki klientów w rok prawie jedna trzecia odpadła, połowa ludzi odeszła lub została zwolniona, bo przecież nie da się utrzymac firmy, ktora pikuje w dół. To oczywiście nie jest wina (usunięte przez administratora), bo przecież nam zawsze wmawiano, że liczby, wykresy, estymacjre itp pokazują, że "zaraz się rozkręci". A jeszcze te pomysły żeby np seowiec pisał treści na strony, no super, jakby innej robioty było nam mało... Na tych jej strategiach wyszło tak, że to średnio trzech -czerech klientów ubywało miesięcznie, bo podstawowe rzeczy kulały. Co się zapytasz, to musisz czekać aż (usunięte przez administratora)odpowie, a jak nie odpowie, to lepiej nic nie rób. Biuro obsługi klienta to się pierdnąć bało bez jej akceptacji, bełkotliwe szkolenia dawały tyle, że mało co szło zrozumieć. To się nazywa "rodzinne atmosfera" 😆 a któregoś dnia się obudzisz i dowiedsz, że po co było otwierać firmę i brac dotacje, jak (usunięte przez administratora)stwierdzi "no i nie podobasz mi sie" jak (usunięte przez administratora)z serialu 😆 pewnie dalej wciskaja klientom kit opakowany w piękne prezentacje robione tak, żeby nikt za wiele nie zrozumiał, chwalą się wskaźnikami ktore e innych agencjach nikomu nie imponuja, tekstu zlecaja na good content albo może i z gpt nawet lecą.a dopiero kazdy przejrzy na oczy jak zacznie pracować gdzies gdzie każdy ma swoje role, zadania i normalna komunikacje, a nie zmiany startrgi co kwartał. Strona firmowa dalej niezrobiona , stare case stidies może przypominają fajne czasy, kiedy powoli ale się rozwijało, inni poszli do przodu, a tu nawet nikogo poważnego nie udał się scoagnac przez te lata do dłuższej współpracy. Polecam, jak będą rekrutować, to idźcie do tej rodzinnej firmy się przekonać jak się NIE powinno pracować, może zanim padnie albo zmieni swoja działalność na JDW- jednoosobowa działalność(usunięte przez administratora)😆 A nowa (usunięte przez administratora)to niech się cieszy tym co ma bo niedługo będzie tak się tłumaczyc klientom: (usunięte przez administratora) Ej, a może Sama (usunięte przez administratora)napiszesz opinie o tym, jak sie pracuje? Podpowiem "(usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconDramat

02.09.2025 20:33

Brak szacunku do pracowników, awansy po znajomości, zero premii. Nie mają pojęcia o prowadzeniu firmy ani o podstawowych zasadach kultury w pracy.
    ReviewUserIconnick

16.09.2025 09:53

ciekawie się to czyta w kontraście do tych wszystkich pozytywnych komentarzy wystawionych przez pracowników.
    ReviewUserIconEX

26.09.2025 23:39

Tutaj nawet nie chodzi o to czy Cię lubią czy nie, a o to czy było się z "ekipy" byłych prezesów, czy nowej właścicielki firmy. Praktycznie wszyscy ze starej załogi polecieli, zostali ci zatrudnieni już za nowej (usunięte przez administratora) która ludzi będących wcześniej na UOP dosłownie wypchnęła na B2B obiecując złote góry. To jest gruby temat dla PIP-u. Polecam sprawdzić KRS - ludzie którzy tę firmę zakładali nie mają z nią już nic wspólnego.
    ReviewUserIconMartyna

22.09.2025 15:07

Hej, pracuję w SemHub od połowy 2024 roku jako specjalistka SEO. Od samego początku doceniam to, jak dużo uwagi firma poświęca temu, żeby każdy z nas czuł się dobrze w pracy. Moi przełożeni zawsze biorą pod uwagę moje potrzeby i sugestie. Wiem, że w każdej sytuacji mogę liczyć na ich wsparcie i zwykłą ludzką życzliwość. Bardzo sobie cenię też codzienną współpracę z zespołem – atmosfera jest przyjazna, bez napięcia, a przy tym każdy zna swoją rolę i działa w imię wspólnego dobra. Mimo że pracujemy zdalnie, jesteśmy ze sobą w stałym kontakcie, co ułatwia komunikację. Na duży plus zasługuje również elastyczne podejście do planowania zadań. Praca w SEO wymaga skupienia, analitycznego myślenia i dobrej organizacji – a tutaj mam przestrzeń, żeby to wszystko pogodzić z rytmem dnia i życiem poza pracą. Plusem są także jasno określone cele i oczekiwania, a także ciekawe projekty, które pomagają mi rozwijać umiejętności. Jeśli zależy Ci na pracy w miejscu, gdzie nie będziesz tylko kolejnym “trybikiem w maszynie”, SemHub to dobry wybór. Wiem, że pojawiają się tu różne opinie – ale z perspektywy osoby, która pracuje w zespole na co dzień, mogę powiedzieć jedno: jeśli jesteś zaangażowany, zostaniesz doceniony.
    ReviewUserIconkrzyszof

28.05.2025 21:16

czytajcie opinie, nie dajcie się nabrać na papier, który ci podsuwają. tam liczy się tylko hajs,(usunięte przez administratora)mają i klientów, i pracowników.

Zostaw merytoryczną opinię o Semhub Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Semhub Sp. z o.o.!